benski Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jeśli nie w tym dziale jest temat to proszę mnie nie krzyżować. Natknąłem się na sklep internetowy gear-moto.eu. Szukam kasku z wypinaną szczęką i w swoich poszukiwaniach natknąłem się na ten sklep. Czy ktoś coś wie o nim? Czy to jakiś mutant gearbest? Zanany jest mi FC-moto ale ten nie. A może ktoś z Was zna jakieś sklepy internetowe na zachód od Odry z dobrymi cenami?
pawulon Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Ceny mają niezłe, pytanie tylko czy nie przyjdzie jakaś china wylepiona z ryżu... Niby dostarczają DHL w ciągu 5-7 dni więc nie odzie po chińską pocztą z aliexpress... Nie wiem czy nie zaryzykuję rękawiczek Alpina przecenionych na 6 eurasów...
Sysgone Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Znaleźliście u nich na stronie jakiekolwiek dane adresowe sklepu?
ŁukaszWP Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 przecież to z daleka śmierdzi oszustwem, 100 euro za kask arai to tylko w erze
benski Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Opublikowano 9 Maja 2018 No właśnie. Ten brak adresu też mnie niepokoi. No i jak to możliwe, że ceny są połowę niższe niż wszędzie. Czy to aby nie fake shop? Sądziłem że ktoś coś już tam kupił.
dr.big Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 27 minut temu, benski napisał: (...)brak adresu też mnie niepokoi. No i jak to możliwe, że ceny są połowę niższe niż wszędzie(...) Się uśmiałem czytając ten wątek. PS. Ale może ktoś złożył "zamówienie", wysłał pieniądze i się wstydzi napisać jaki z niego głupek. Tu już nie takie zaliczki na pojazdy wysyłali z WesternUnion ...
Geni Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 No cóż ludzie są skłonni dawać wiarę oszustom matrymonialnym, fąłszywym prorokom i partyjnym liderom. To nie ma się co dziwić, że i taki zwyczajny wyłudzacz kasy w necie sobie daje radę ;) .
Rekomendowane odpowiedzi