kowal Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 Majówka i JSB nie da się porównać tak odmiennych imprez. Tylko od nas zależy czy pociągniemy to dalej czy nie. Inaczej czy chcemy, bo ja kurde chcę. W Biesy wybieram się w tym roku dwa razy, wakacje puszka i wrzesień na moto. Tyle tylko, że klimat tych spotkań nigdzie indzej nie spotykany tworzymy my. ? z Mchawy musi być nasz.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2019 W 100% popieram kowala. A co do ośrodka na którym były organizowane spotkania przez Pilota (mam nadzieje że jeszcze będą),to ten ośrodek miał TO COŚ w sobie i niezapomniana ekipa co roku. Ale Bieszczady ogólnie są mega i mam nadzieje że Pilot coś wymysli.
kowal Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 A tu cisza okrutna, właśnie zabukowałem na Olimpie mały biały domek od 04.07 na cały tydzień z małżonką, bo potem przecież Suwałki blues.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2019 Coś mi się widzi że nici z Bieszczad ?
kowal Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 Tak myślę, że jak na to pozwolimy to w dotychczasowej formule nie będzie. Jeśli Marek się nie odezwie , to jaki jest problem określić się kto jest chętny. Ja dzisiaj dzwoniłem do Zbyszka, kilka minut rozmowy i lokum załatwione na lipiec. A zorganizowanie samego pobytu dla tak wytrawnych podróżników to małe piwo. Mnie bardziej martwi kasior, bo za tydzień lecimy w trzy moto na alpejskie winkle, potem lipiec bieszczady i blues na mazurach, ale zrobię wszystko aby odwiedzić biesy we wrześniu, wtedy jest ten spokój i wyciszenie. Przepraszam rozmazałem się.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2019 Jeśli trzeba będzie samemu kombinować to ok. Mi pasi. Byle nie 20-22.09
stefanekmac Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 O to to. Mam nadzieję na Bieszczady we wrześniu. Tam sporo ośrodków , coś znajdziemy.
kowal Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Więc proponuję tak : termin 12-15 wrzesień oraz prośba aby określić się do 20.06. Potem trzeba wykonać telefon do Zbyszka i określić ilość potrzebnych miejsc, bo ośrodka bym nie zmieniał. Chyba, że są inne propozycje.
Tatko Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Poczekajcie jeszcze troszkę może Pilot się ogarnie.
romeo1971 Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Dnia 28.05.2019 o 11:30, kowal napisał: Więc proponuję tak : termin 12-15 wrzesień oraz prośba aby określić się do 20.06. Potem trzeba wykonać telefon do Zbyszka i określić ilość potrzebnych miejsc, bo ośrodka bym nie zmieniał. Chyba, że są inne propozycje. w tym terminie to bym sie tez pisał
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2019 Krzyżówka a co tam u Pilota słychać ? Nic się nie wypowiada ?
Krzyżówka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Aturi 32 minuty temu, arturo-bb napisał: Krzyżówka a co tam u Pilota słychać ? Nic się nie wypowiada ? Napisz do mnie priv ?
Krzyżówka Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Pilot nie organizuje JSB tyle w temacie. Nie pytać czemu, dlaczego, bo nie wiem dokładnie. Także musimy sobie sami coś zorganizować
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2019 No i jasne. KOWAL do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!! Komu pasuje termin zaproponowany niech się deklaruje. Fajnie było by się spotkać we wrześniu . Bedzie można pojeździć i posaunować ?
Użytkownicy Tony Opublikowano 4 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca 2019 To ja się zgłaszam?
mkapilkr Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Tez jestem chetny. Tylko ktos cos mowil na ostatnim spotkaniu Bieszczadzkim o fajnej miejscowce troche w innym miejscu. Nikt tego nie pamieta ? Mielismy dzwonic telefonicznie. Czy to juz nieaktualne Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2019 2 godziny temu, Krzyżówka napisał: Pilot nie organizuje JSB tyle w temacie. Nie pytać czemu, dlaczego, bo nie wiem dokładnie. Także musimy sobie sami coś zorganizować I wszystko jasne
Krzyżówka Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 2 godziny temu, mkapilkr napisał: Tez jestem chetny. Tylko ktos cos mowil na ostatnim spotkaniu Bieszczadzkim o fajnej miejscowce troche w innym miejscu. Nikt tego nie pamieta ? Mielismy dzwonic telefonicznie. Czy to juz nieaktualne Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Zawsze możecie dzownic do Pilota,może ktoś go przekona.
Miszo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Dnia 4.06.2019 o 14:57, mkapilkr napisał: Tylko ktos cos mowil na ostatnim spotkaniu Bieszczadzkim o fajnej miejscowce troche w innym miejscu. Nikt tego nie pamieta ? Mielismy dzwonic telefonicznie. Czy to juz nieaktualne Witam wszystkich, Ta miejscówka jest przy Magurskim Parku Narodowym na końcu długiej wąskiej drogi. Jest to stara strażnica Wojsk Ochrony Pogranicza. Ośrodek wczasowy fajny, ale bez sauny. Dookoła biedna infrastruktura (daleko do sklepu), a jakieś ciekawe winkle tylko po drugiej stronie granicy. Dla zainteresowanych jest to w Hucie Polanskiej. Jak dla mnie to dobre miejsce na piesze wycieczki z dala od ludzi, a nie na zlot motocyklowy
Użytkownicy Zenek99 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dnia 28.05.2019 o 11:30, kowal napisał: Więc proponuję tak : termin 12-15 wrzesień Termin mi pasuje, jak coś to się piszę.
kowal Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam, jako że 20 czerwiec nadszedł złożę coś na kształt listy chętnych do niedzieli. Oczywiście nie zamyka to możliwości uczestnictwa w sytuacji gdy ktoś zdecyduje się później. Chodzi tylko o to aby Zbyszkowi zawiadującemu ośrodkiem określić liczbę miejsc jakiej byśmy potrzebowali, a chciałbym to uczynić podczas mojego pobytu w UD na początku lipca. Ja osobiście zrobię wszystko aby tradycji stało się zadość. Zresztą moja Hanka po zdobyciu Grossglocknera jak przystało na królową teraz pragnie polskich winkli. Kończąc raz jeszcze proszę o konkretne deklaracje łącznie z datą pobytu, termin założony to 13-15. 09.2019r. ew. wcześniejszy przyjazd lub późniejszy wyjazd.
Użytkownicy Tony Opublikowano 20 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Obecny w terminie założonym
kowal Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 edytować i dopisywać proszę 1.Tony 2. kowal
Rekomendowane odpowiedzi