Użytkownicy Tony Opublikowano 18 Września 2018 Użytkownicy Opublikowano 18 Września 2018 No co tu pisać? Było zajebiaszczo Ja oczywiście troszkę po swojemu Tak to widziała moja komórka https://photos.app.goo.gl/Tg4t1thMH2oiTWWX7
kowal Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Co tak cicho, ja już jeżdżę palcem po mapie...?♂️
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 No właśnie ? Jakieś info by się przydało
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2019 Dołączam się do pytania .
Klubowicze ziga Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 ja również bym skoczył na BIESZCZADY tylko kiedy
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2019 O mnie też proszę pamiętać. Taras, niezapomniane chwile.......Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2019 18 minut temu, mkapilkr napisał: Jakieś Salamandry by połapał ? A czy Salamandry nie są czasem pod ochroną? Bo salamandra plamista w Polsce podlega ochronie częściowej, "na ten przykład".
kordziuk Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Jakieś pole bym rozminowal Jakiegoś bota bym zwodowalWysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 U mnie na ogrodzie żyje wiele salamander. No ale część działki to rezerwat płazów i gadów. ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 11 Marca 2019 Administrator Opublikowano 11 Marca 2019 A twój kocur dogląda tego rezerwatu.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2019 49 minut temu, PawełJW napisał: O mnie też proszę pamiętać. Taras, niezapomniane chwile....... Powtórka gwarantowana?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2019 I co zaś lodówkę będziesz targał ? ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2019 Teraz, arturo-bb napisał: I co zaś lodówkę będziesz targał ? ? Jest pomysł na rubina 4K?
kowal Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 Pilot koszulki mogą być w tym samym kolorze, tylko datę zmień... he,he?️?️?️
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2019 Nie chcę krakać czy zapeszać ale Pilot nie zaglądał na forum od listopada 2018 ?
mkapilkr Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Dnia 17.09.2018 o 15:23, pilot napisał: Z ciężkim sercem zamykam i kończę Jesienne Spotkania Bieszczadzkie. Sorki, ale to chyba zamkniety temat na forum
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2019 Może powinniśmy poszukać innego ośrodka na spotkanie w Bieszczadach ? Jak jest chęć w narodzie na takie spotkanie to trzeba kontynuować. Dla mnie niestety ośrodek w którym do tej pory się w Bieszczadach spotykaliśmy jest nie do przyjęcia ze względu na jego wszechobecne „stromizny”. Noga mi nie pozwala na takie wspinaczki. Wyobraźmy sobie jak w takiej sytuacji poradził by sobie, np. Jordan jak by chciałby przyjechać ? Miejsce spotkania nie może nikogo wykluczać. Co sądzicie o kontynuacji spotkań bieszczadzkich, nawet gdyby Pilot nie chciał już zajmować się organizacją ? Nie zapominajmy, że w zasadzie w tym samym terminie odbywa się na przeciwległym końcu Polski impreza Burgmanijna organizowana przez region Zachodniopomorski.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2019 19 minut temu, Piootr napisał: Nie zapominajmy, że w zasadzie w tym samym terminie odbywa się na przeciwległym końcu Polski impreza Burgmanijna organizowana przez region Zachodniopomorski. Te imprezy nigdy się nie pokrywały. I gdyby co to ważne aby tak zostało.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2019 Temat jak najbardziej jest do ogarnięcia, niestety co do "stromizm" o których pisze Piotr to sorry ale Bieszczady to już są góry i nie wiele jest ośrodków których teren jest idealnie płaski. Większość jest położona na mniejszych lub większych pagórkach. Rozumiem że tradycyjnym terminem dla Bieszczad jest wrzesień, ale tak aby nie kolidowało z "Wrześniową majówką" ? Od dwóch lat organizujemy małe Podkarpackie spotkania Bieszczadzkie w maju i właśnie we wrześniu. Na razie tylko na max. 12 osób - dodatkowo nie chcemy wchodzić w konflikt z imprezą Pilota, która stała się już cykliczna. Ale jak coś się zmieni to kto wie ? Może spróbujemy coś ogarnąć. Jak by nie było - Bieszczady to "Nasz region" ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 22 Marca 2019 Administrator Opublikowano 22 Marca 2019 7 minut temu, EndriuBis napisał: Temat jak najbardziej jest do ogarnięcia, niestety co do "stromizm" o których pisze Piotr to sorry ale Bieszczady to już są góry i nie wiele jest ośrodków których teren jest idealnie płaski. Większość jest położona na mniejszych lub większych pagórkach. Tu się muszę zgodzić z @Piootr mimo iż jestem "szczupły i wysportowany" to zawsze mnie denerwowało, że ten ośrodek jest taki dziwny. Wszystko pod górę (jak z góry to nie zauważałem). Skutery daleko, domki daleko, każde wyjście to jak trening. Ale serio - parking i domki powinny być niemal na jednym poziomie - reszta może byś losowo.
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2019 14 minut temu, EndriuBis napisał: Temat jak najbardziej jest do ogarnięcia, niestety co do "stromizm" o których pisze Piotr to sorry ale Bieszczady to już są góry i nie wiele jest ośrodków których teren jest idealnie płaski. Większość jest położona na mniejszych lub większych pagórkach. Endrju, bez przesady z tym, że nie da się znaleźć ośrodka w Bieszczadach, który nie ma takich „wykluczających” stromizn. Niech to będzie, jak piszesz, mniejszy pagórek, a nie stromizna jak na Olimpie ? 20 minut temu, EndriuBis napisał: Od dwóch lat organizujemy małe Podkarpackie spotkania Bieszczadzkie w maju i właśnie we wrześniu. Na razie tylko na max. 12 osób - dodatkowo nie chcemy wchodzić w konflikt z imprezą Pilota, która stała się już cykliczna. Ale jak coś się zmieni to kto wie ? Może spróbujemy coś ogarnąć. Jak by nie było - Bieszczady to "Nasz region" ? I to brzmi bardzo optymistycznie ?. Wiem, że wasze podkarpackie spotkania są ciekawe ??. Teraz tylko większa skala i spotykamy się znów w Bieszczadach ????⛰
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2019 Dobra Panowie. Na razie obserwujemy temat. Z tego co pamiętam kolega Pilot już kilka razy się zarzekał że kolejnej imprezy nie będzie, a jednak była. My na pewno będziemy organizować coś swojego (regionalnego), a być może z czasem zrobimy coś większego, ale na pewno nie będziemy nikomu wchodzić w terminy. A tak przy okazji. Wiecie o tym że Ustrzyk Dolne to jeszcze nie są Bieszczady ? przynajmniej te geograficzne.
Rekomendowane odpowiedzi