Gość tuxedo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Podziękowania dla tych wszystkich dzięki którym ten zlocik odbył się w tak fantastycznej atmosferze. Było super (choć krótko - obowi?zki wezwały mimo tego, że dla mnie jak dotychczas był to najdroższy ze zlotów - 6 punktów i 200 PLN. Cóż jak się kończy imprezę pod hasłem "stop wypadkom drogowym" kolizj? to trzeba ekstra dopłacić. Pozdrowienia dla wszystkich,
Gość Kasssia Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 RobB, dzięki za informacje o płynach, oddam je mojej Vivce !wchair Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym zlocie
Gość Driada Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Driado, skarbie - PAMIĘTALI|MY !!!Tyle że Ten !yeah to wali od razu z pyskiem, ze chce trawy, a ty cichutko głodowała? !walkm Gargamel miał naszykowane tez potrawy dla trawożerców !czary , tyle że nikt nie prosił ! Sorki !wchair Pozdrawiam RobB. !TAZ O ja głupia... to ja o suchym chlebie i wodzie, a wy mieli?cie wegetariański bigos??? Dlaczego nikt o tym nie wspomniał? Na szczę?cie piwo też ma sporo kalorii !TAZ, a jedzenie nigdy nie było moj? pasj? życiow?. Najważniejsze, że mogłam spotkać się z wami wszystkimi. !walkm
Klubowicze Karolina Opublikowano 13 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2007 http://picasaweb.google.pl/kasssia79/GROTN...key=v_PeKaZ9sDE Kasssiu - nie masz więcej zdjęć z soboty? !scooter
Gość Kasssia Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Karolinko, no pewnie że mam, tylko te zdjęcia ci?gle się ?ci?gaj? !scooter No i dojdzie jeszcze niedziela, jak tylko skończy się sobota
pablos Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 Gor?ca pro?ba do wszystkich !!! B.prosimy o przesyłanie swoich zdjęć na adres : grotniki@ekoinstal.com Oczywi?cie w oryginalnych rozmiarach lub 640/480. Najlepsze zdjęcia znajd? się w relacji a także stworzymy jedn? duż? galerię . Pro?bę proszę potraktować poważnie. Zdjęcia skopane/ niedo?wietlone itp. proszę nie przesyłać. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2007 W tzw. międzyczasie efekty w postaci galerii zdjęć obgl?dać można będzie TU
drogowiec Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Przykre jest to, że nie można być wszędzie !scooter Sympatyczne jest to, że ludzie, których lubię tak fajnie się bawili Jeszcze gdzieniegdzie w tym sezonie się zobaczymy. Pozdrówka
Klubowicze kolce_de Opublikowano 18 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hej ho ! Ja dopiero do domu wrocilam DZIEKUJE Organizatorom Uczestnikom Dzieciom z DD Paniom z Fraszki Panu z Osrodka Pani od sniadan i calej reszcie Bylo fantastycznie Poznac Was Spedzic z Wami czas Bawic sie z Wami Do zobaczenia za rok !scooter Pozdrowionka P.S. Zdjecia beda na Picassie jak tylko sie z Asia porozumiem w kwestii wysylki
Slavequs Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Pablos, dzięki za umieszczenie moich zdjęć na serwerze. !OK Link
Sympatycy Kisiel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie ma sprawy !OK
Rekomendowane odpowiedzi