ionel Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Do ostatniej chwili nie wiedziałem czy dam radę się wybrać, czy też nie... Cieszę się więc tym bardziej, że ostatecznie udało się mi spędzić w Grotnikach praktycznie aż 1,5 dnia. Pi?tkowy rajd w mojej ocenie bardzo udany: pogoda dopisała, uczestnicy zdyscyplinowani, organizatorzy zabezpieczaj?cy przejazd profesjonalni, trasa ciekawa, obiad wy?mienity, a reakcje przechodniów i kierowców - niezapomniane Wieczorna zabawa także super, tak więc wielkie gratulacje no i podziękowania dla organizatorów! Dzisiejsze pokazy ratownictwa drogowego oraz konkursy także przebiegły w miłej atmosferze - choć niebo zrobiło się nieco pochmurne (deszcz dopadł mnie po drodze na odcinku Kalisz-Pleszew-Jarocin). No ale najważniejsze dla mnie jest to, że miałem wreszcie okazję poznać niektórych z Was - obecnych na zlocie - osobi?cie, tak więc już nie będziecie dla mnie nieokre?lonymi, internetowymi bytami Do zobaczenia na kolejnych skuterowych imprezach masowych
Gość ravw Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ja tez juz w domu niestety fajnie było, nawet bardzo fajnie, wspaniałymi ludzmi jestescie
pilot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja z Patrykiem w grotnikach byłem w sobotę ale musiałem wracać bo mnie wyrzucili a to wszystko przez Dragona bo rozgada ze ja cigne za soba deszcz i to ma być kolega. A teraz na poważnie było super impreza jak najbardziej sluszna szkoda tylko ze byłem tak krotko ale niestety obowi?zki wzywaly do domu. Rob gratuluje organizacji i jesli bedziesz mial okazje podziekuj Policji z a tak wspaniała i bezpieczna obwstawe. Masz naprawde liczn? grupe mlodziezy z ktora warto sie spotykac. Bylo milo was odwiedzic w Grotnikach i przejachać w wami te 70 km. Jestescie !piwko !tut !tut !OKK !OKK !OKK !OKK !OKK !OKK !OKK !OKK !OKK
Gość Dragon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 pilot napisano 10-06-2007, 8:43 Ja z Patrykiem w grotnikach byłem w sobotę ale musiałem wracać bo mnie wyrzucili a to wszystko przez Dragona bo rozgada ze ja cigne za soba deszcz i to ma być kolega. !piwko !tut !tut !OKK
Mamuśka Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Grotniki, Grotniki i po Grotnikach. W nocy co? między 2 a 3 dotarli?my do domku. Po drodze (prawie pod domem) zostawili?my Shreka i Fionę oraz Sylwię z Przemkiem. Pewnie jeszcze ?pi? - tak jak mój m?ż !tut W imieniu swoim i męża dziękujemy organizatorom za pyszn? zabawę. Przepraszamy wszystkich za naszego psa (ta jamnicza ruda sunia) który pl?tał się między nogami i ci?gle oczekiwał rzucania mu kamienia. Dziękujemy wszystkim tym którzy mieli cierpliwo?ć i byli tak mili że to robili! !OKK Dziękujemy Sylwi i Przemkowi za super towarzystwo! Ja dziękuję Szuwarkowi za pomoc w jednej z konkurencji w której i tak niestety nie wygrałam (cóż przewaga męska !tut ). Je?li kogo? pominęłam to przepraszam. Nie chciałam. Jeszcze raz dziękujemy za zorganizowanie kolejnego zlotu na którym mogli?my się spotkać i pobawić! !piwko Pozdrawiamy już z domku Mamu?ka i Emiksik
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2007 I ja tam byłem i uczestników uwieczniłem !tut !tut !piwko
Gość BoloWinkiel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dziekuje za super zlot !piwko pozdrawiam wszystkich
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dotarłem do domu pare minut po 13 stej. Lecieli?my do Wawki z Szuwarkiem, Worlanem50, Marcinem i Ciochinami. Przejazd bezproblemowy choć w okolicach Strykowa dopadła nas ulewa a że mój plecaczek Beata nie założyła kurtki to miałem małego stresa !OKK ... Cał? droge mi narzekała... ale po pleckach smyrała !OKK Tuż za Strykowem dożywili?my się... ...by póĽniej wyci?ć dalej do Stolycy !OKK Co do zlotu... Na wstępie podziękowania dla Roba'b za trud, czas i pracę włożon? w zorganizowanie imprezy. Kto jak kto ale akurat ja doskonale wiem jak wygl?da to od zaplecza więc raz jeszcze WIELKIE DZIĘKI !tut Podziękowania należ? się także wszystkim tym, którzy przyłożyli się do tego aby Grotniki 2007 odbyły się... Tu także THX dla wszystkich i każdego z osobna !OKK Do zobaczenia na kolejnych imprezach skuterowych !piwko Ps. Ciepłe pozdrowienia dla całej ekipy imprezowej Grotniki 2007 !tut
Kasieńka Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kasia i Ciochin melduj? się już w domku. !tut Wielkie podziękowania dla organizatorów za trud jaki włożyli by?my się mogli wszyscy spotkać i super bawić. !piwko Jak również podziękowania dla uczestników zlotu za super zabawę. !tut P.S. Dzięki Rob za pomoc z b?belkiem na oponie. !OKK !OKK Kasia
szuwarek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wielkie podziękowania dla Organizatorów czyli Roba, Zołzy, Pablosa i ich pomocników za udan? imprezę. !OKK oraz dla Policjantów za zabezpieczanie tras przejazdu. !piwko Było zajefajnie ale wszystko co dobre szybko się kończy...niestety !tut Serdeczne podziękowania za przygarnięcie mnie do pokoju w sytuacji awaryjnej !OKK i wszystko jasne Do zobaczyska za rok. !tut
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2007 I ja się doturlałem !tut Pies żyje (dzieki s?siadom) a za klika godzin przyjedzie moja żona "zofia" i pochwali mnie , że odwiedziłem zlot w Grotnikach !piwko Dziękuje Rob'owi, Pablosowi i wszystkim tym, którzy po?więcili swój czas na zorganizowanie zlotu - dobra robota. Dziękuję Worlanowi za miejsce w pokoju !tut (za to pożyczałem mu klapek !OKK !OKK !OKK )
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja też już w domku. Opowiadam domownikom wrażenia zlotowe i pokazuję foty( o prezentach nie wspomnę). Żonce łza się w oku kręci jak ogl?da dzieciaczki na Waszych maszynach.... Jestem pod wrażeniem, zlot był super. Wszystkim organizatorom wielkie dzięki, JESTE|CIE WIELCY, jedzonko I klasa , prosiaczek, golonka, szaszłyczki, nie da rady wszystkiego wymienić. A jakie atrakcje, tańce przy rurze i takie tam (będa fotki !tut ) Dziękuję grupie wawa za pilotowanie najstarszego uczestnika zlotu do i z Grotnik. Marcin dziękuję za klapki , dzięki którym mogłem poddać się przyjemno?ci prysznicowania !piwko i dbało?ć o mój mięsień piwny !tut, przepraszam za za chrapanie !OKK Cieszę się , że poznałem wielu wspaniałych, pozytywnie zakręconych. Do zobaczenia Grzesiek
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2007 Worlan pilotowany przez grupę w-wa !piwko wolne żarty. Jechał prawie cał? drogę pierwszy - nawet przed kilerem MariuszemB - tylko mu iskry z tłumika szły Takie lajtowe chrapanie można jeszcze zdzierżyć (zwłaszcza po sze?ciu piwach !tut !tut )
Gość deleted1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam! Cieszy mnie, zę Wam sie podobało i polecamy sie na przyszło?ć. !tut . Chciałabym podziękować wszystkim za super zabawę i nocne rozmowy przy zakrętce od butelki. Miło się robi kiedy kto? docenia ciężk? pracę i trud jaki włozyli?my w ten zlot i stawali?my na głowie zeby Madzi nie brakło piwa i zeby każdy był zadowolony a nei każdy cechuje sie wyrozumiało?ci?. Dziękuję też Driadzie za to ze jako jedyna zwróciła uwagę na to ze Ja i Teletubi? nie robimy za ładne tło ani "oprawę graficzn?" i też zasługujemy na podziękowania za prace w pocie czoła i znoszenie humorków naszych zmęczonych panów. Dziękuję wszystkim których nie znałam ale poznałam ( ale nie liczcie zę zapamiętam kto jest kto !tut ). Dziękuję też wszystkim za to ze obyło sie bez przygód i niespodzianek (przynajmniej takich których skutki były by widoczne następnrgo ranka- też wiadomo o co chodzi). Do zobaczenia na najbliższym zlocie !OKK !piwko Pozdrawiam
pidzam Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Grupa z 3m melduje szczesliwy powrot w dwoch kawalkach. Dzieki za piekny zlocik,pogode,zarcie i towarzystwo. BEATA TESKNIE!!!!
pablos Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2007 Najwolniejsza grupka "spacerowiczów skuterowych" dotarła jakie? 60 min temu. Udało się dotrzeć bez ekscesów pogodowych choć grzmiało bardzo mocno !OKK . Impreza z punktu widzenia organizatora - rewelacja !piwko , a to tylko dzięki Wam wszystkim. Dziękujemy za tak liczne przybycie, za wszystkie ciepłe słowa, za u?miechy i rozmowy w trakcie całego zlotu. W?ski dzięki za rajd był oki tylko Rob.B. trochę za dużo dał na tacę za pogodę - więc mieli?my skwar lej?cy się z nieba. Dzięki Robciu,Zołzuniu , Arku i Hubercie za to, że razem z Wami mogłem się przyczynić (dołożyć od siebie malutk? cegiełkę) do u?miechu tych dzieciaczków z domu dziecka- to zostanie napewno na zawsze w sercu. Warto robic takie imprezy choćby z tego wła?nie powodu ... dać rado?ć innym. Straty: wybity palec u nogi i poobcierane łokcie, kolana- tylko i wył?cznie przez t? chęć wygrania w konkursie STRONG MAN. Pozdrawiam Was wszystkich gor?co nie obiecuj?c narazie Grotnik 2008... ale z względu na te dzieciaki ....chyba trzeba będzie powtórzyć wizytę i zrobić kolejny zlot !tut. Obszerna relacja już wkrótce.... napisana oczywi?cie przez Naszego Burgmaniowego Pisarza !tut - "Maleńkiego"
greatboy Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 I ja dziękuję za mile spędzony czas !tut Fajnie, że nasza wspólna, ciężka praca została przez Was doceniona. Usłyszeli?my całe mnóstwo pochlebnych opinii od osób, które ?wietnie się bawiły. I chyba o to chodzi !OKK Ze swojej strony dodam, że cieszę się, że tak wiele osób namawiało Arka na kupno w końcu jakiego? skutera. (Pojawiły się nawet propozycje na konkretny model, nie Markiz ?!OKK) Wspólnymi siłami może nam się uda !piwko Podziękowania również dla wszystkich współorganizatorów oraz dla Madzi za udostępnienie na chwilkę swojej Majesty !tut jak również dla wszystkich zlotowiczów. Do zobaczenia przy najbliższej okazji !OKK Pozdrawiam Hubert
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Swietny zlot !piwko . Pablos, "najwolniejsza" juz tez jest w domu, tym razem nie dalem zarobic panu K. i pojechalem sobie bocznymi przez Poznan, drogi niczego sobie !tut , chyba przestane odwiedzac A2 !OKK . Licznik pokazal 1850 km wiecej !tut .
Administrator Artix Opublikowano 10 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2007 I ja dotarlem do domku, niestety kiedy "rano" wstalem nie bylo juz prawie nikogo, wiec znowu naokolo solo wrocilsmy sobie do wawy. O 15 bylismy juz w domku, z postojem na obiadek. Droge powrotna nazwal bym ucieczka przed deszczem. Udalo sie oberwac tylko kilkoma kroplami. Stan licznika 698 km a mowia ze Uć jest obok Wawy !tut Co do zlotu, bardzo dziekuje organizatorom za to ze moglem sobie zarowno pozwiedzac, pojezdzic nacieszyc oko i dusze, a wieczorem pogadac a raczej dokonczyc wiele rozmow zaczetych w Rynii, choc i tak nie udalo sie pewnie spokojnie pogadac ze wszystkimi. W takim razie kochani organizatorzy do zobaczenia na IV edycji w Grotnikach. Ja bede na pewno !piwko
pablos Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jeszcze jeden mały komunikat !!! Stałem się posiadaczem ł?cznie ok. 130 min filmu z Grotnik ... po obrobieniu i zm?towaniu będzie dostępny do ?ci?gnięcia i ew. do przekazania po nagraniu na DVD ... chętnych na film w wersji DVD proszę o zgłaszanie się do mnie na PM. Pozdrawiam
Gość majon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kochana Zolzuniu jest mi bardzo smutno ze nie moglem przyjechac !scooter powodow bylo wiele !piwko !happybth !piwko ale to na PM. Mam nadzieje ze szybko odpoczniecie sobie po niej i bedziecie ja milo wspominac. Jak dlugo znam Ciebie i RobBa to wiem ze musialo byc to perfekcyjnie doprowadzone do samego konca tym bardziej mi smutno.... Obysmy mogli sie jak najszybciej spotkac bo stesknilem sie za Toba okrutnie!!! Pamietaj ze zawsze mozesz na mnie liczyc!!!!! sciskam i przepraszam ze nas nie bylo majon
teletubiś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Helo my juz w domku....dotelepalismy sie z Siodlem, Darem,W?skim,Łukaszem,Pablosem i biednym Jordanem ktory jechal za nami samochodem... SERDECZNE podziekowania za organizacje zlotu Ani (Zołzie) Robowi ,Arkowi ,Hubciowi ,Pablosowi i całej reszcie gdyby nie Wy nie bylo by tak fajnie.Wiem ile pracy i trudu trzeba wlozyc w organizacje wiec tym bardziej naleza sie wszystkim podziekowania tym bardziej ze wlasciciel osrodka nie nalezy do latwych osob i ciezko z nim cokolwiek zalatwic....jednak udalo sie. Oczywiscie DZIEKUJEMY tez wszystkim zlotowiczom za przybycie bez was nie bylo by zlotu i sympatycznych wrazen przy "zakretce od butelki" jak to Zolza ladnie ujela, Dziekujemy Gosi za to ze zwrocila uwage na zaangazowanie i pomoc przy organizacji zlotu NIE TYLKO PANOW organizatorow ale tez Damskiej czesci ekipy;) Oby dane nam bylo spotkac sie w przyszlym roku i zeby bylo jeszcze fajniej.Wydaje mi sie ze ludzie sie dobrze czuli i ze na pewno beda chcieli przyjechac w przyszlym roku!!!!! Zolzuniu za wytrwalosc spokuj i opanowanie NAPRAWDE wielkie dzieki !scooter Pozdrawiam wszystkich Tubi?ka
Siodel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja już też w domu choć strasznie jaki? bez silny . Wielkie dzięki za to zmęczenie było super !piwko . BEATA TESKNIE!!!! Nie płacz Pidżama Beatka razem z tob? !scooter .
Gość denver27 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 i ja spieszę podziekowac organizatorom zlotu,moj pierwszy zlot ale napewno nie ostatni bo apetyt na spotkania bardzo sie zwiekszyl.Pozdrawiam !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zamieszczam wszystkie foty jakie zrobiłem na zlocie. Jeżeli kto? życzy sobie w większej rozdzielczo?ci proszę pisać na pm - wy?lę mailem. Jeszcze raz dziękuj?c za super zabawę pozdrawiam wszystkich uczestników perfekcyjnie zorganizowanego zlotu. Grzesiek PS Zapomniałem pozdrowić barmanów !scooter http://picasaweb.google.pl/worlan50/Grotniki_200703 lub tu na udostępnionym serwerze marcinklisa : http://www.ekoinstal.com/grotniki/worlan50/
Rekomendowane odpowiedzi