Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grotniki 2007 ogólnopolski zlot - III edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kto? z WAWy jedzie może tylko na jeden dzień, w pi?tek lub sobotę i mógłbym się przykleić?

Greg ;)

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablos

43

• RobB.

26

• Profesor

9

• kolce_de

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pierwsza ekipa w składzie: Pablos Burgman 400,Teletubi? Bet&Win 125, Poręba Daelim 50 (v-max 90),Ziper Atlantic 125 ruszaj? o godz. 10.00 z Woli każdego kto chce się podł?czyc do wspólnej podróży zapraszamy na stację STATOIL na ul. Połczyńskiej róg Powstańców |l?skich o godz . 10.15..... czekamy do 10.30-10.40 i ruszamy ...tras? do Błonia potem w lewo i kierunek tras? widokow? do Żyrardowa następnie Skierniewice aż do Jezowa .... póĽniej Brzeziny odbicie na Stryków i kierunek Zgierz.

Pozdrawiam

Pisać na PM kto chętny ... przypominam że jedzie 50-tka więc przelot będzie spacerowy z V-max około 80 km/h

Opublikowano

Witam wszyskich.

Jestem :lol:

bo w pi?tek ide do pracki, co oznacza że będę mógł przyjechać na zlot dopiero wieczorem.

Jak możecie to koszulka L, opłate wniose w czwartek o 12:00 jak bede na miejscu.

Czekam aby was poznać pocz?tkuj?cy Maxi :lol:

Pozdrawia Kempes

Opublikowano

Szykuje się ładna pogoda u nas w Grotnikach na zlot. Wszystkich pozdrawiam!

Gość Ger i Max
Opublikowano

Hej Burgmaniacy!!!

Nie jedzie nikt jutro na zlot z południowo-wsch krańca Polski???? !piwko

Nie chce mi się pomykać samemu. :lol:

Dajcie znać, nie wierzę, że południe będzie tak słabo reprezentowane w Grotnikach!!!

Opublikowano

Cappo potwierdza swoj? obecno?ć pi?tek / sobota.

Razem ze mn? wpadnie niejaki Bolo Winkiel.

Do zobaczenia!

ps,

jak w pi?tek nie zd?żymy na rajd to w jakich rejonach was szukać? (podczas rajdu)

Opublikowano
  Cappo napisał(a):
Cappo potwierdza swoj? obecno?ć pi?tek / sobota.

Razem ze mn? wpadnie niejaki Bolo Winkiel.

Do zobaczenia!

ps,

ja w pi?tek nie zd?żymy na rajd to w jakich rejonach was szukać? (podczas rajdu)

Jezeli będziecie Nas szukać dzwońcie na numery ze strony www.grotniki2007.abc.pl

Podamy Wam wtedy aktualne i następne miejsce pobytu.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano
  Cytat
Czy kto? z WAWy jedzie może tylko na jeden dzień, w pi?tek lub sobotę i mógłbym się przykleić?

Greg 

Ja jadę w pi?tek rano na rajd i wracam więc w 2 skuterki będzie raĽniej.

Wyjazd z Wawy ok 7:30 z bemowa a do warszawki to się zobaczy.

Opublikowano
  orzech napisał(a):
  Cytat

Greg 

Ja jadę w pi?tek rano na rajd i wracam więc w 2 skuterki będzie raĽniej.

Wyjazd z Wawy ok 7:30 z bemowa a do warszawki to się zobaczy.

Orzech nie wypu?cimy Was wcze?niej niż po ?wince i małym mniam mniam... !scooter

Poza tym musicie zobaczyć koncert zespołu.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Wpadne jutro na tego Twojego statoila rano to pogadamy (koło 10:20) a na koncercie też zostanę.

Do zobaczenia jutro.

P.S. Jak kto? ma ochotę podczepić się w pi?tek to poproszę na PM.

Pozdrawiam ORZECH

Opublikowano

Ja niestety odpadam z wycieczki, bo dzi? zaliczyłem szlifa na koleinie i leczę siniaki.

3m ta sie

Greg !scooter

Opublikowano

Gdzie rozpoczyna się ten rajd 200 kilometrowy ?? Jezeli w tym osrodku to czy beda oznaczenia jak tam dojechac ??

Opublikowano

Oczywi?cie wszystkie wypady maj? pocz?tek i koniec w o?rodku ... trasa rajdu ma 200 km i poniek?d jest niespodziank? tak więc tylko W?ski i Rob.B wiedz? gdzie pojedziemy !scooter.

Opublikowano
  Stryjko napisał(a):
Gdzie rozpoczyna się ten rajd 200 kilometrowy ?? Jezeli w tym osrodku to czy beda oznaczenia jak tam dojechac ??

No to chyba jasne, że w "Borucie" !scooter

Start 10:30 i ani min. dłużej bo program jest napięty.

Zdradzę jednak "tajemnicę" dla tych co prosto z drogi..

jedziemy przez Ozorków, Le?mierz do Pi?tku tam ok 11:30 pami?tkowe zdjęcie w "?rodku Polski"

dalej do Oporowa tu zwiedzamy klasztor i pałac obronny ok. 12-13:00.

Następnie jedziemy do Bedlna (ok. 8 km) do Zajazdu Ułańskiego na obiad (2 dania +picie=20 zł).

Po obiedzie przez Górę |w. Małgorzaty, Tum do Łęczycy na zwiedzanie Zamku Boruty ok. 16:30 zaczniemy.

Potem przez Parzęczew, Stare Krasnodęby, Aleksandrów do Grotnik - ok. 19:00 moze dojedziemy.

Jak widać jeste?my do złapania w czasie przerw i zwiedzania na tel.

Pozdrawiam i Zapraszam

RobB. :D

• Sympatycy
Opublikowano

W zwi?zku z nagłym pojawieniem się możliwo?ci wyjazdu doł?czam na "spontana" wraz z trzonem grupy W-wa (żeby nie powiedzieć ze z trzonem burgmanii !piwko )

Duże sorrrry dla organizatorów ale lepiej póĽno niż wcale (tak powiedział kultowy Alf podpalaj?c w piekarniku pół godziny po wł?czeniu gazu :D:D )

Jeżeli posiadacie jak?? dostawkę lub kto? z kolegów wie lub posiada wolne miejsce do spania proszę o sygnał (nie chrapie, pije z umiarem, jestem żonaty i dzieciaty laugh.gif laugh.gif ).

Jeżeli s? jeszcze jakie? koszulki to dla mnie XL

Opłata zlotowa oczywi?cie na miejscu. W ramach kary za zamieszanie mogę nakupić cukierków dla dziecek.

W razie potrzeby podrzucam numer telefonu na PM Rob'a

Edit

Poprawka PM pełny !scooter poszło na maila

Opublikowano

Czy jedzie kto? z Warszawy w pi?tek, godziny popołudniowe?

Opublikowano

Jedzie kto? z okolic Kalisza , ?rodkowa Wielkopolska ??

• Administrator
Opublikowano

Bawimy sie w Grotnikach, ci co nie dojechali niech zaluja. Ostatnia grupa z Wawy w skladzie Mariusz, DR.Big, Worlan50, Marcinklis, Ciochn i Kasia, Artix i Gosia wlasnie bawia sie w Grotnikach. Reszta z Wawy dojechala wczesniej <_< Impreza przednia niech zaluja ci co nie dojechali, ale czekamy na reszte. Pozdrawiam wasz korespondent z Grotnik

Artix

• Sympatycy
Opublikowano

No wła?nie ja już czas odliczam do wyjazdu, razem z Szuwarkiem dotrzemy na paradę koło 10. Je?li kto? ma ochotę się podczepić starujemy o 7:30 ze stacji JET Szeligowska róg Połczyńskiej.

Do zobaczenia w Grotnikach ORZECH

• Klubowicze
Opublikowano

Ja juz niestety po zlocie. Udało się być choć jeden dzień ale i to było super.

Dzieki organizatorom za przesympatyczne dzień dobry (Zołza, RobB i Pablos)

Co prawda byłem tylko jeden dzień ale miałem okazję poznac wiele osób w realu - i to jest to.

wiele ciekawych rozmów (Kolcusie <_< )!!!

Mam nadzieje, że nastepne zloty będę w cało?ci - ale na razie trzeba sie cieszyć z tego co się ma!!!!!!!!!

PS. Robert dzięki za CD - to s? wła?nie te klimaty!!!!!!!!!!

Pozdrówko!

Opublikowano

Witam.

Niestety... nie dojadę... PRZEPRASZAM!!!

Opublikowano

Sorkkki

Chciałem bardzo dojechac chociaż sie przywitać ale niestety :D

Pozdrawiam zlotowiczów w Grotnikach ze Starych Jabłonek na Mazurach ...

Może zd?że dojechac na zamknięcie zlotu <_<

Pozdrawiam organizatorów i zlotowiczów bawcie się cudnie szkoda że nie mogłem niektórych spraw przełożyć ale cóż taka praca....

Opublikowano

Mi też bardo przykro,że w tym roku nie uda mi się z Wami spędzić choć trochę czasu,,, :D<_<:)

Życzę szampańskiej zabawy i niesamowitych wrażeń

Z pozdrowieniami Anka

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech melduje sie w domciu.

Fajnie, że udało mi się wpa?ć do Was chociaż na jeden dzień.

Mam nadzieje, że zabawa się rozwija i chumorki dopisuj?.

Pozdrawiam i do zobaczenia w czwartek <_<

Opublikowano

Ja dziekuje za gor?ce przyjęcie mimo, że byłem tylko godzinkę. Niestety obowi?zki.

Podrzuciłe obiecane i wylicytowane kalendarze Mamu?ce i Pablosowi oraz specjalnie wykonane naszywki dla tych co wsparli nasz? akcje dla dzieci z domu dziecka.

Je?li wczoraj kogo? pomin?łem to przepraszam, jednak inni otrzymaj? naszywki poczt?, proszę się nie martwić o nikim nie zapomnę. Chociaż w ten sposób chcę podziękować.

Pozdrawiam i zapraszam na zlocik/piknik do Bolimowa 16 czerwca.

http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...opic=2628&st=30