Klubowicze pazdzioch Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Uroczyście oświadczam że nasza Marzenka została Klubowiczką.
krzysiu Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Uroczyście oświadczam że nasza Marzenka została Klubowiczką. Wielkie gratulacje Właśnie takich osób nam TrzebaWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
RONIN Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Wreszcie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku a nie same pijusy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2018 No i gitarra . Wreszcie ktoś was poustawia jak trzeba Brawo Marzena
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Marzenka, w niebieskim Ci do twarzy :)) buźka
DYSIA Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Gratulacje Marzenko....no wreszcie będzie porządek w regionie...
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jak to się mówi? Witaj. Ciesze się że będzie szefowa regionu. Szczerze gratuluję. Tylko pamiętaj Marzenko nie możesz dopuścić do demokracji. Ja już dzisiaj oddaję się w twoje ręce.
Sympatycy Miętus Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Marzenko słonko Gratuluje !!!
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bardzo dziękuję wam kochani za gratulacje i dobre słowo.:)
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Brawo Marzena !!!
atat13 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja też gratuluje , tylko mam pytanie (proszę się nie śmiać) została Klubowiczką w jakim sensie ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Godzinę temu, atat13 napisał: została Klubowiczką w jakim sensie ? W takim że jest teraz 100% członkiem ( członkinią ) Klubu BURGMANIA Pozostałe osoby to forumowicze ( użytkownicy forum )
Rekomendowane odpowiedzi