Hipolit Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Czy ktoś wybiera się na niedzielną mszę do Częstochowy?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja będę na Spotkaniu Wiosennym nad Zegrzem i w niedzielę wypada mi powrót.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja na razie jeszcze bez szans. Prawa ręka do niedzieli jeszcze nie będzie się zginać w nadgarstku Zobacz na Śląskim - ktoś tam chyba się wybierał. Razem nie pojedziecie, ale może na miejscu się spikniecie. A tak przy okazji. Wytłumaczy mi ktoś w końcu jak to jest z tymi otwarciami sezony w Częstochowie ? Dlaczego są dwa to wiem, że się organizatorzy "popsztykali", ale kto organizuje który, i na który lepiej jechać to dalej nie wiem.
Hipolit Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No i sprawa się rypła... Dziś po badaniach żony już wiem, że nie mam szans w niedzielę na Częstochowę.
gumis Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 W sobotę wesele więc niedziela odpada.
Rekomendowane odpowiedzi