Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Administrator Opublikowano 31 Maja 2018 Działo się... Działo...
Sympatycy Robsson Opublikowano 31 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2018 Właśnie trwa prelekcja doktora Piootra dotycząca... a co za różnica czego Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Hej dzień się budzi w promieniach słońca.......
Klubowicze maroch75 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2018 Pierre_Deck i Gość Specjalny Mariusz Burgi Patronat Medialny Radia Śpioch Burgmania 2018 Zapraszam do odsłuchu Cała audycja dostępna po pobraniu pliku https://www14.zippyshare.com/v/Bjfcpwuj/file.html Zapraszamy na dzisiejszą Audycję
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2018 Piątkowy, I wszy oficjalny dzień zlotu czas rozpocząć
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2018 Ale macie atrakcji, super. A cóż to za fotka? Jakieś badanie? Wrzonio za sterami aparatury .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dr.Wrzonio bada wzrok i...prostate (w wolnych chwilach) Lecimy dalej... Kolejna konkurencja Po 2 godzinach...
Sympatycy irasko Opublikowano 1 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2018 ...zapraszamy na degustacje...
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2018 Razem raźniej w trudnych sytuacjach .....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2018 Disco 90' th !
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2018 Parada dobiła do Muzeum w Chlewiskach
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2018 Uwaga Uwaga.Kordziuk zgubił telefon Samsung Galaxy S7 edge.
dziadzia Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Schody wachlarzowe przepiękne, tak mi żal że nie mogłem pojechać na zlot, ale z Opatowa musiałem śmigać do domu, nie uwierzycie dzisiaj lekarz stwierdził zapalenie płuc, normalne jajca, czuje się jak zamówiony a nieodebrany, bawcie się dobrze!!! Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 2 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2018 Godzinę temu, dziadzia napisał: Schody wachlarzowe przepiękne, tak mi żal że nie mogłem pojechać na zlot, ale z Opatowa musiałem śmigać do domu, nie uwierzycie dzisiaj lekarz stwierdził zapalenie płuc, normalne jajca, czuje się jak zamówiony a nieodebrany, bawcie się dobrze!!! Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów. To są jaja. Szybkiego powrotu do zdrowia. Dzięki za chwile spędzone z Wami. Do miłego kolejnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi