Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2018 No i mamy wiosnę, wszak śnieżną , to może ktoś chętny jechać na Wiosenne?W grupie raźniej. Czekam na propozycję.
ARTURRO 73 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Mam czas na zgłoszenie do jutra , więc może sie wybiore .Jedyny problem to ograniczony czas.Moge być tylko w wersji z piątku na sobote-niedziele już mam zajętą.
Klubowicze MAKI Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2018 Artur jak pogoda ? To pewnie na moto ?
putek Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Hej:) pogoda będzie lepsza niż podczas zeszłorocznego powrotu ja się wybieram , do zobaczyska na trasie.
ARTURRO 73 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 My jedziemy na moto , a jak pogoda nie będzie pasić -to trudno ,strata kasy. Albo moto , albo wcale- byłem rok temu autem i uroku to nie miało. Sprawdze pogode w piątek -jeżeli nie będzie padać- startujemy . Jak pogoda będzie marudna-czyli- deszczowa , balety odbędą sie na miejscu.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Na wiosenne spotkanie wybieram się samochodem.
Rekomendowane odpowiedzi