jaczu1 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Witam czy ktoś z okolic Rzeszowa może podjechać i luknąć na moto. Z racji tego że mieszkam w stolicy i wyjeżdzam w Bieszczady dopiero 13.04. https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-fz-6-fazer-perfekcyjny-stan-godny-uwagi-zapraszam-gsr-cb-z-ID6z9CHH.html#2a510dc4d2 W mazowieckim same ulepy. Wielkie dzięki.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2018 Nic nie obiecuję, bo na sobotę mam małe zlecenie, ale akurat w tym rejonie, więc jak się wyrobię to zaglądnę. Ale nie licz na to że u nas Podkarpaciu same igły jest jak wszędzie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2018 Byłem, oglądałem, chociaż nie wyciągaliśmy na zewnątrz (stał na samym końcu w ostatnim rzędzie) więc jak będziesz się wybierał lepiej wcześniej zadzwoń aby wyciągnęli do bliżej drzwi. Fazer na pewno ma przejechane sporo więcej jak te 14 000 km na liczniku. Opony na dojazd do domu może wystarczą, ale całego sezonu nie przejeździsz. Ogólnie stan wizualny nie jest zły, obydwie tarcze są OK - bez rantów, komplet kluczyków (2 czarne + 1 czerwony). Siedzenie całe. Chwilę chyba nie jeżdżony, sprzęgło wydawało mi się strasznie twarde, ale ja dawno biegowcem nie jeździłem. Nie odpalaliśmy - nie było możliwości. Przednie zawieszenie (uszczelniacze) chyba do zmiany. Nic niby nie cieknie, ale wydawało mi się że coś tam oleju było. Stopka kierowcy - obok stał inny chyba 900 -ka ? z przebiegiem około 40 000 km i gumy nie były aż tak zużyte. Przednia opona: Ale jak nie jedziesz specjalnie, tylko przejazdem - myślę że warto wstąpić.
jaczu1 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 Wielkie dzięki za oględziny. W Bieszczady jeżdzę 3x w roku niedaleko Rzeszowa . Pomyślałem skoro u mnie nic ciekawego nie ma to może Rzeszów. Ciekawie mnie jeszcze jedna sprawa, sporo fazerków w Rzeszowie ma przebiegi rzędu 14 - 22 000 naprzykład tu. https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-fz-6-s-fazer-piekny-ID6zqm5m.html Gościu ma 5 sztuk i prawie identyczne przebiegi. W Warszawie re same roczniki mają po około 40000. Jeszcze raz dzięki, jestem twoim dłużnikiem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2018 22 godziny temu, jaczu1 napisał: Gościu ma 5 sztuk i prawie identyczne przebiegi. W Warszawie te same roczniki mają po około 40000. Widzisz, bo pewnie takie jest zapotrzebowanie lokalnego rynku i sprzedawcy wychodzą na przeciw oczekiwaniom kupujących Np. u nas wszystkie VW Golfy i Passaty w komisach maja przebiegi 170 000 - 190 000 km . Reszty się domyśl. Na moją zaczepkę do pana w salonie że moim zdaniem ta Yamaha ma sporo więcej nakręcone jak te 14 000 usłyszałem że tak było, a oni przecież nic nie będą zmieniać.
gumis Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Endriu czepiasz się, Motocyklista miał syndrom biegających stóp i dlatego jest tak wytarte
dr.big Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Chyba tak , kiedyś sprzedawałem moto BMW, bardzo podobne gumowane podnóżki miało... Tylko że z przebiegiem ok. 90 Tkm wyglądały o nieeeeeeebo lepiej. Wnioski pozostawiam oglądającym fotki. PS. Sprzedawałem też podobne BMW z 12 Tkm... Wyglądały jak...... nowe.
Rekomendowane odpowiedzi