Tatko Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Cóż tu pisać mewy kraczą ,morze szumi,słonko wschodzi a Mnie się kużwa płakać chce że do domu wracać czas .Było super Wszystkim Wielkie Dzięki a zwłaszcza sprawcom tego zamieszania i do zobaczyska myślę za rok.
marekb9t Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Roger Leleń11 Ma ktoś alkomat? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Godzinę temu, burgifan napisał: Ma ktoś alkomat? Milicja ma alkomat
Rzelu Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Musicie powtórzyć ujęcie bo Burgifan jakiś niewyraźny.
PINKI Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 A my na jedzeniu - ciekawe kto z Was zobaczy pewną ciekawą pozycję
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 23 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2018 Już w domu .Dzieki za super zabawę.Organizacja na.najwyzszym poziomie ,wszystko top.....naprawdę baaaaardzo wysoko podniesiona poprzeczka
dziadzia Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Bardzo bardzo wielkie podziękowania dla organizatorów V majówki, Artur polatanka była Suuuper ciekawa, a zresztą co tu opisywać jak zawsze było ŚWIETNIE !!!! Jeszcze raz wielkie dziękuję, i tylko zastał żal że już się skończyło
Elvis Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Wielkie dzięki za spotkanie ... było super ... podobało mi się w każdym calu ... Ośrodek bardzo zacny ... wypasiony rzekłbym ... i w tym właśnie miejscu podziękowania należą się Czemilowi ... Czemil, jesteś wielki ... Do zobaczyska następnym razem ...
wd40 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 My też szczęśliwie dotarliśmy do domku i to baaaardzo zadowoleni.... Wielkie dzięki Czemilowi za pomysł, organizatorom za realizację i uczestnikom za miłe towarzystwo. Pozdrawiamy. Do następnego razuuuuuu!
Tatko Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Już w domku jeszcze raz Wszystkim dzięki i do następnego. Grzesiu wynik poprawiony 2,2. 1
burgifan Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 3 godziny temu, Rzelu napisał: Musicie powtórzyć ujęcie bo Burgifan jakiś niewyraźny. Jak się godzinę czasu je śniadanko, to tak wychodzi. --------------------------------------------------------------------------------------------- Ja oczywiście dołączam się do podziękowań - pomysłodawcy i organizatorom, warunki na najwyższym poziomie. Ośrodek zdecydowanie bije na głowę Burgmanię oraz wcześniejsze Majówki. Posiłki zaszokowały większość z nas, pewnie mało kto spodziewał się takiej jakości i ilości. Jeśli mógłbym się czepiać (moja szczerość jest ogólnie znana), to trochę rozczarowałem się, że nie miałem możliwości nawet spróbowania podobno pysznej karkówki która była przecież dla każdego po jednej, bo zapewne co niektórzy zjedli sobie po dwie... Z resztą nie tylko ja. Tak, czy siak wyjazd zdecydowanie udany, nie mogę się doczekać następnej Majówki, mam nadzieję, że w tym samym miejscu. Ośrodek 10/10 Obsługa 10/10 Warunki 10/10 Żarcie 11/10 Jeszcze raz dziękuję
PINKI Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 I ja dotarłem już do domu. Raz jeszcze dzięki za mile spędzony czas z Wami i pełen szacun za ogrom pracy jaki organizatorzy włożyli w te spotkanie. Było mega dobrze i szkoda że tak krótko
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2018 A my jemyWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Największe podziękowania należą się Urbiemu. Zorganizowanie imprezy, gadżetów oraz ogarnięcie listy uczestników to mega ciężka robota. Podziękowania również dla Artcho i Robssona za zaplanowanie trasy wycieczek. Kolejna majówka za nami. Dziękuję. LwGWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Brawo Czemil, brawo Robsson, brawo Urbi, brawo Artcho. Wspaniała impreza, warunki wyśmienite. wyżywienie ekstra. Bardzo dziękuje za mile spędzony czas w dobrym towarzystwie.
JER2Y Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Chciałem serdecznie podziękować Organizatorom (małżonka oczywiście również) za perfekcyjne przygotowanie całej imprezy. Po prostu REWELACJA. Chciałem też przeprosić kolegów z Grupy Wielkopolskiej za brak pożegnania ale spontanicznie podłączyłem się do TERMI-ego z którym pojechaliśmy zwiedzać schron atomowy w Przyborsku. Wiola, Temi dzięki za wspólną drogę do Piły.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2018 V Majówka Zachodniopomorska dobiegła końca. Prawie wszyscy goście już się rozjechali do swoich domów (Natalia i Kamil miłej i udanej ostatniej doby w Pogorzelicy życzę i bezpiecznego powrotu). Tak więc czas na pierwsze podsumowania. Po pierwsze, bardzo dziękuję Emilowi za wskazanie i załatwienie podłoża do rozmów w tej super miejscówce. Obiekt rewelacyjny, ze świetną lokalizacją i mega warunkami. Emil, Twoja propozycja okazała się strzałem w dziesiątkę dla naszej burgmanijnej, zachodniopomorskiej imprezy. Po drugie, bardzo dziękuję moim pozostałym współorganizatorom: Arturowi, Robertowi i Maćkowi za pomoc w organizacji programu tego całego przedsięwzięcia. Po trzecie, bardzo dziękuję dwóm wielkim i bliskim nam nieobecnym współorganizatorom: Krzysiowi i Romanowi, którzy wspierali nas w trakcie przygotowań. Żałujemy bardzo, że Was z nami nie było, wiemy że Wy również, ale rozumiemy sytuacje życiowe. Po czwarte, dziękuję bardzo wszystkim uczestnikom, że skorzystali z naszego zaproszenia i zaszczycili nasze spotkanie swoją obecnością. Patrząc na rosnącą z roku na rok frekwencje, chyba formuła i atmosfera naszych spotkań się podoba, z czego ogromnie się cieszymy i zapraszamy ponownie. Z każdym rokiem dokładamy wszelkich starań, żebyście czuli się i bawili z nami jak najlepiej. Mam nadzieję, że pomimo kapryśnej pogody spotkaliśmy Waszym oczekiwaniom. Po piąte, dziękuję bardzo naszym kolegom i koleżankom z Grupy Zachodniopomorskiej, że zmotywowaliście się i tak licznie przybyliście na to spotkanie. Patrząc na ilość osób, nastroje i humory to chyba nie jest z nami jeszcze tak źle, pomimo ubogiego w spotkania mijającego roku. Mam nadzieję, że nadrobimy to w przyszłym roku. Po szóste, bardzo mi przykro i żałuję, że części zadeklarowanych osób, nie było dane spędzić tego weekendu z nami. Mam nadzieję, że uda się następnym razem.Na koniec chciałbym bardzo serdecznie podziękować Pani Joannie oraz całemu personelowi Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego "Bażyna" za wspaniałą współpracę, gościnność i obsługę na najwyższym poziomie. Kończąc swą trochę przydługą wypowiedź, dziękuję bardzo za wspólnie spędzony czas podczas V Majówki Zachodniopomorskiej. Do następnego razu. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Leo60 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 V Majówka Zachodniopomorska po prostu REWELACJA.
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2018 I ja również dziękuję za wspólnie spędzony weekend. W szczególności naszym wspaniałym Gościom spoza GZ , że zechcieli zaszczycić coroczne, V-te już spotkanie zachodniopomorskich maxi maniaków. Oczywiście podziękowania dla Emila za miejscówkę - mega wypas, dla Wojtka za ogarnięcie naszych zachcianek, licznych zmian i koordynację, dla Artura i Maćka za wycieczki.
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2018 I już w domuWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ziga Opublikowano 23 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2018 Podziękowanie dla wszystkich którzy zorganizowałi V majówkę - było rewelacyjnie .Dotarliśmy cali i zdrowi a także bez deszcz do następnego razu
bep Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Już w domu, wszystkim wielkie dzięki za miło spędzony czas, wycieczkę i co najważniejsze za super towarzystwo! Organizacja - ekstra PS, dzięki Grzegorzowi za wspólną podróż.
Rekomendowane odpowiedzi