Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Września 2018 Jest na co popatrzeć. Andrzej patrzy w telefon, będzie ciąg dalszy.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 21 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2018 Jedzonko po trasie i lecimy dalej
marekb9t Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 A6 stoi. Info dla przyjezdnych w Płoni przed na światłach w prawo w stronę Stargardu potem pierwsza w lewo kierunek Zdunowo. Dalej droga was wyprowadzi na a6 zaraz przed końcem robót. Bez przeciskania szybko i bezpiecznieWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
PINKI Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Pinki i Rysiak meldują się na miejscu Szybki prysznic i idziemy na obiadek
Tatko Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Kapitan Saper na pokładzie. Czas na papu.
Użytkownicy Vince Opublikowano 21 Września 2018 Użytkownicy Opublikowano 21 Września 2018 Wycieczki ciąg dalszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Września 2018 Biuro zlotowe rusza o godz. 17:00 w KUNIE. Zapraszamy po gadżety zlotowe i na podpisanie listy. ;-)Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Informacji organizacyjnych cd.Klucze od pokojów wydawane są w Biurze - pierwszy budynek po prawej stronie za szlabanem. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2018 Dzisiejszy spacerek do Truskawkowego Miasta I jeszcze to, Międzyzdroje Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Zaczynamy...... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2018 A mnie zainteresowały takie rzeczy
Klubowicze KasiaP Opublikowano 21 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2018 A reszta reprezentacji śląska zwiedzała muzeum DDR
burgifan Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Super! No ja 1,5 godziny temu byłem gotowy do wyjazdu, sqter spakowany i nagle rozpętał się prawdziwy armagedon. Wiatr niesamowity, deszcz itd. Czekałem w drzwiach licząc na cud i się uspokoi, ale właśnie sobie odpuściłem. Wycieczka na 2oo to ma być przyjemność, a nie walka z pogodą. Za duże ryzyko teraz wyjeżdżać na ulice. Mam 2 opcje do wyboru; albo rano zasuwać licząc na dobrą aurę, albo się przepakować i przyjechać zaraz autem. Wybór padł na 4oo, więc zaraz jadę!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2018 3 minuty temu, Andrzej.S napisał: Kolacione Raczej cena.Bo colzione to śniadanie
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2018 Kolacione. Andrzejku, to po włosku : śniadanie.
Tatko Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Obojętnie grunt że pasza a jam ci jeno Polak Mały. Morza szum ptaków wycie czóję się tu znakomicie. Morze wyrzuca swoie skarby chyba to nowa odmiana bursztynu.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2018 Pilne! Kupię butelkę wody ....domek wilk pokój nr 1 Oferty na pw
Maska Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Cześć Wam, Niestety nie będzie mi dane Was spotkać / poznać w tym roku... Moją wczorajszą podróż zakończyłem w Wałczu... dopadła mnie konkretna burza... zawierucha... dalsza jazda w pojedynkę nie była zbyt rozsądna, masa liści, gałęzi na trasie. Moto i mój strój przepięknie się sprawdziły, słabe ogniwo - kierowca samotna jazda na ślepo to nie dla mnie... odczekałem aż trochę pogoda odpuści i ok 21 skierowałem się na powrót na Poznań. Bagaż przemoczony do cna... Fajna przygoda Czy moi poznańscy koledzy mogą zabrać dla mnie gadżety zlotowe? Byłoby fanie chociaż tyle mieć na pamiątkę... Bawcie się dobrze i bezpiecznych powrotów na jutro Wam życzę Piąteczka Maska
dr.big Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 No ja niestety musiałem wracać wczoraj przed południem do Berlina. Po drodze jechałem na szybko zbliżający się front pogodowy... Momentami silny wiatr ciskał skuterem po całym pasie, trzeba było zwalniać na autostradzie do 90 km/h... Jeden plus, wstawiłem do garażu i 7 min. później zaczęło lać. No i całą drogę jechałem w temperaturze 28- 31 stopni. Patrząc dzisiaj na termometr (14°), aż nie do pomyślenia... Pozdro dla wszystkich których nie widziałem, bawcie się i wracajcie świetnie i bezpiecznie .
Maska Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Ja liczyłem, że wezme ten front bokiem... dogonił mnie skubany
Rekomendowane odpowiedzi