Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Września 2018 Niniejszym melduję, że w dniu dzisiejszym dotarłem do MSD, czyli wydaje mi się, że jako ostatni z uczestników "Majówki". Dziękuję Organizatorom za trud przygotowania i przeprowadzenia imprezy, która rozrasta się z roku na rok. Miejsce super, warunki i żarcie mega. Pojeźdźiłem, pozwiedzałem, nie przeszkodziło mi nawet to, że jak kolega Vince mawia "upał lekko zelżał". Dziękuję kolegom za drogę do Stargardu i Szczecina, ArtCho i minimi dzięki za pokazanie kawałka Szczecina, wiem, że będę tam musiał jeszcze wrócić, ale ziarno zostało zasiane. Wszystkim pozostałym za towarzystwo i pogaduchy. Dzięki wielkie i do zobaczenia "następną razą". Jeszcze stan licznika na podsumowanie.
Sympatycy Jaco Opublikowano 25 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2018 No nareszcie Kolega Saper się zameldował A i jeszcze cuś mi się znalazło i to
minimi1 Opublikowano 25 Września 2018 Opublikowano 25 Września 2018 3 godziny temu, Saper napisał: Niniejszym melduję, że w dniu dzisiejszym dotarłem do MSD, czyli wydaje mi się, że jako ostatni z uczestników "Majówki". Dziękuję Organizatorom za trud przygotowania i przeprowadzenia imprezy, która rozrasta się z roku na rok. Miejsce super, warunki i żarcie mega. Pojeźdźiłem, pozwiedzałem, nie przeszkodziło mi nawet to, że jak kolega Vince mawia "upał lekko zelżał". Dziękuję kolegom za drogę do Stargardu i Szczecina, ArtCho i minimi dzięki za pokazanie kawałka Szczecina, wiem, że będę tam musiał jeszcze wrócić, ale ziarno zostało zasiane. Wszystkim pozostałym za towarzystwo i pogaduchy. Dzięki wielkie i do zobaczenia "następną razą". Jeszcze stan licznika na podsumowanie. O której dotarłeś do Czochy?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Września 2018 Do Czochy dojechałem przed godziną 18-tą, ostatnie 200 km miałem niestety w deszczu, ale później całą reszta trasy przez Dolny Śląsk, Kraków do Rzeszowa już bez deszczu i nawet słońce świeciło.
melmacie Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Dzien dobry, serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom i organizatorom za wspaniałą atmosferę i bardzo udaną Majówkę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Kilka zdjęć Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka I jeszcze kilkaWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 26 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2018 Bardzo dziękuję za wspaniałą majóweczkę. Super miejsce i cała organizacja. Bawiliśmy się świetnie. Dziękuję również grupie powrotnej za towarzystwo. Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi