Marek Leśniak Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Piątek solo z Kędzierzyna do Tarnowskich Gór i z powrotem nakulane 120km Sobota z Rafałem kulanie po Opolszczyźnie i Śląsku 120km.zrobione. Dzisiaj skład Zdzichu,Stachu,Marek no i ja.wyjazd na czechy Zlate Hory ,Jasenik, nakulane 220km.
tomekmajesty Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Piątek solo z Kędzierzyna do Tarnowskich Gór i z powrotem nakulane 120km Sobota z Rafałem kulanie po Opolszczyźnie i Śląsku 120km.zrobione. Dzisiaj skład Zdzichu,Stachu,Marek no i ja.wyjazd na czechy Zlate Hory ,Jasenik, nakulane 220km. Piękna HelkaNie ma jak klasyka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
stiv11 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Było super tylko po śniegu nie chciały kulać.... Do następnego niebawem.. pozdrowionka dla wszystkich pozytywnie zakręconych....
Sebek MAX Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Szkoda że ją nie wiedziałem bo skoczył bym z wami. Co to Opole się budzi?
Rekomendowane odpowiedzi