Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2018 Krzysiu tak trzymać Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 13 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2018 Dziękuję wszystkim za wczoraj, a w szczególności Krzytrowi za organizację mszy i święcenia naszych Maszyn. Jestem za co rocznym organizowaniem takiego Iwentu.
Administrator Artix Opublikowano 13 Maja 2018 Administrator Opublikowano 13 Maja 2018 I ja dziękuję za wczorajszy dzień pomimo że jazda na psie to było wyzwanie zwłaszcza jak wracaliśmy z nieco większymi prędkościami. Krzysiu, Marek duże podziękowania miło było się spotkać i pogadać zwłaszcza że niektórych osób dawno nie widziałem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2018 Dziękujemy bardzo Krzysiu za wznowienie fajnego spotkania. Marku dziękujemy bardzo za przekazanie pozytywnych "wibracji". A wszystkim, którzy przybyli za spotkanie i pogaduchy. Niestety musieliśmy wcześniej wyjechać , czego bardzo żałujemy.
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2018 Dziękujemy za miłe spotkanie. Pozdrawiamy Halinka i Migu.
Rekomendowane odpowiedzi