Sympatycy Foczka Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 a do kiedy trzeba się określić, żeby mieć szansę na kawę, herbatę i inne takie tam pyszności ?? Joasiu Tobie oddam swonaą cherbatkę i ciacho. A nawet wezme w termosie na dochlapkęWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Milimetr Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Przeważnie się rozpisuję, ale teraz będę się streszczał. Nie było mi pisane pojechać na rozpoczęcie sezonu, ale mam przeogromną chęć na wyjazd z Wami i zrobię wszystko, by pojechać na takie spotkanie. Proszę mnie dopisać do listy uczestników, (przepraszam - uczestniczek również). Pozdrawiam. Aby tylko pogoda dopisała!!! :-) 1
szczepanj23 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Czy o godz. 15.00 będzie tam jeszcze ktoś - mam pierwszą zmianę 6 - 14
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2018 14 godzin temu, szczepanj23 napisał: Czy o godz. 15.00 będzie tam jeszcze ktoś - mam pierwszą zmianę 6 - 14 Trudno powiedzieć , ale nie wykluczone że będzie
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Krzysiek, prośba o dopisanie i mnie. Jak przyjadę z Ewą, to się z Nią podzielę herbatą... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maruda Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Krzysiu nam się plany pozmieniały i nie będziemy mogli do Was dołączyć przepraszamy za zamieszanie ale proszę wykreśl nas . Może innym razem.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Poproszę o wpisanie na listę Gumisiek plus Tycjana
Sympatycy Arecki Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Z przykrością zmuszony jestem prosić o wykreślenie z listy uczestników, przyczyną jest zbieżność terminów z rodzinną okolicznością jakich w maju jest sporo, szkoda .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2018 Dnia 17.03.2018 o 17:08, krzytro napisał: Dnia 17.03.2018 o 17:04, Joasia70 napisał: a do kiedy trzeba się określić, żeby mieć szansę na kawę, herbatę i inne takie tam pyszności ?? Myślę że do końca kwietnia będzie ok Dnia 1.04.2018 o 22:12, Foczka napisał: Joasiu Tobie oddam swonaą cherbatkę i ciacho. A nawet wezme w termosie na dochlapkę Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka niestety ale nie dam rady przyjechać, remont w domu mi wyskoczył udanego spotkania życzę i pozdrawiam
Sympatycy Jaco Opublikowano 11 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2018 Krzysiu my będziemy czekać na Was na miejscu, (sobotnie obowiązki trzeba wypełnić)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Maja 2018 Administrator Opublikowano 11 Maja 2018 Do zobaczenia jutro o 9:00 pod C66
Administrator Artix Opublikowano 11 Maja 2018 Administrator Opublikowano 11 Maja 2018 To ja na psie przyjadę naprawdę ten dystans to będzie dla mnie wyzwanie Joasia a Ty nie będziesz ehhh Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2018 Artix to poproszę chociaż zdjęcie tego widowiska Jaka rasa pieska ? jamnik ? ... i ja tego nie zobaczę ehhh
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Maja 2018 Administrator Opublikowano 12 Maja 2018 No to jesteśmy. Jest reprezentacja z łódzkiego, śląskiego, pomorskiego
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2018 No to jesteśmyWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ZwiedzanieWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Msza i zwiedzanieWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka c.dWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka c.dWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka A na koniec lodziki i krem brúlèe, kawkaWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2018 Do domu dotarliśmy w znakomitych nastrojach.Dziękuję wszystkim za przybycie a szczególnie Markowi (Emce) że mu się chciało i specjalnie do Nas przjechał . Kasi za wyczerpujący wywiad dotyczący Rajdu Katyńskiego . Migowi i Halince że mieli ochotę na te pare godzin przyjechać . Fajnie było zobaczyć dawno nie widzianych gości z Trójmiasta. Mam nadzieję że będzie okazja kontynuować naszą tradycję w jeszcze większym gronie.Przy okazji zwracam się z pytaniem , czy warto organizować takie rozpoczęcie sezonu ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Maja 2018 Administrator Opublikowano 12 Maja 2018 To był wyjątkowo sympatyczny dzień . Bardzo miłe zaskoczenie, że zawitała do nas ekipa z Pomorskiego a także ze Śląska. Była też Łódź i Piotrków Podziękowania składam drogą elektroniczną dla Marka za poprowadzenie całej ceremonii THX dla Kasi za opowieści nt Rajdu Katyńskiego No i dziękuję wszystkim tym, którzy byli z nami dzisiejszego dnia, poświęcili chwilę na zadumę, napili się kawy, zjedli coś słodkiego i przypieczętowali dzień uśmiechem Za moment kilka zaległych zdjęć. Ps. 25 minut temu, krzytro napisał: Przy okazji zwracam się z pytaniem , czy warto organizować takie rozpoczęcie sezonu ? Warto!
Tatko Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Krzysiu nie pytaj się tylko organizuj to My Tobie dziękujemy za organizacje tak zacnego spędu. Foty moje są na Mazowieckim.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Maja 2018 Administrator Opublikowano 12 Maja 2018 Jeszcze kilka obrazów z dziś...
Milimetr Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 29 minut temu, krzytro napisał: czy warto organizować takie rozpoczęcie sezonu ? Jak wiecie jestem świeży w tego rodzaju spotkaniach, ale mogę powiedzieć tylko jedno......Bardzo mi się podobało i z pewnością w przyszłości na tego rodzaju rozpoczęcie sezonu również z miłą chęcią pojadę. Organizatorom serdeczne podziękowania. A wszystkim uczestnikom mogę powiedzieć tylko ...do miłego zobaczenia.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 12 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2018 I my dziękujemy za super dzień. Mój kierownik spisał się na medal. Powoli wraca przyjemność z jazdy skuterem. A co do organizowania takich imprez to oczywiście tak!!!!Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2018 2 godziny temu, krzytro napisał: Przy okazji zwracam się z pytaniem , czy warto organizować takie rozpoczęcie sezonu ? Krzysiu, dziękuję za organizację. Na mój udział zawsze możesz liczyć. Oczywiście, że warto organizować takie spotkania !
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2018 Naprawdę było fajnie, bez tłoku i kameralnie, tak jak lubimy. Roni i Ania ps. Krzytro tak trzymać!
Rekomendowane odpowiedzi