Beata&Darek Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Witajcie, czy we Wrocku jest planowane otwarcie sezonu? Pozdrawiam Darek.
Siwy Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Znalazłem taką informację : http://zlotymotocyklowe.pl/MotoKropla-2018-Otwarcie-Sezonu-Motocyklowego-Wrocław-3014 Mam nadzieję , że pomogłem . Pozdrawiam .
Beata&Darek Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Wielkie dzięki, a nasze maxi coś szykują? bo cisza i nic nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Dobra a jest ktoś chętny komuś pomuc i oddać krew bez zobowiązań? Czeka ja jadę. Czekam na Was. Pozdrawiam
smarciu Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Hejka witam w zakładce dolnośląskiej Sezon już rozpoczęliśmy w styczniu na Teneryfie (testowałem Quadro 4 - opis w stosownym wątku). W majówkę (a właściwie tydzień po majówce) jedziemy na Kretę pośmigać, a później w czerwcu Burgmania i w między czasie weekendowe śmiganie zakrętami zDolnego Śląska Sam niestety nie mogę być dawcą krwi, ale może któryś z kolegów się zdecyduje.
Rekomendowane odpowiedzi