PINKI Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Dziękuje wszystkim, którzy głosowali na moje zdjęcie w poprzednim miesiącu i zapraszam serdecznie do głosowania na skuter miesiąca marzec 2018. Proszę, przeczytajcie uważnie Wymagania Techniczne. >> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu na "Skuter Miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym Kalendarzu Klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami WątkuiSzczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >> klik : wymagania << • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a.Skuter[miesiąca] [rok]-KANDYDATURY; b.Skuter [miesiąca] [rok]-GŁOSOWANIE(+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.Szczegóły głosowania:1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca
1912michał Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Grzegorzu moje gratulacje, tak jak rozmawialiśmy byłem święcie przekonany, że położysz konkuręcję na łopatki. Staję do zawodów zdjęcia z rozpoczęcia sezonu "2018" końcówka lutego. Dzwoniłem do Przemo Honda (nasz lokalny Nawigator) wymiękł choć jak mówi pogoda mu nie straszna, powiedział, że go nie namówię, niech żałuję Temperature ok -3 stopni Celsjusza w dzień, jak wracałem ok - 7, ale to suchy mrozik, a więc powietrze rześkie. Spotkanie z Lech-em: PIERWSZY POLSKI MOTOCYKL produkowany w Opalenicy silnik dwucylindrowy w układzie V. Honda przed starszego się nie wystawia Tematycznie: 1.Spotkanie z Lechem, poza konkursem w ramach lekcji historii . 2. Zacna odpoczywa 3. W promieniach słońca wieczorową porą. Kadr łamiący nieznacznie zasady konkursu . Jednak w pewnych okolicznościach przy załamaniu światła na szkłach powstaje w najmniej oczekiwanym momencie 4.Na szlaku do Wolsztyna, stolicy Polskie Czyste Country. 5. Dwócylindrowe wierzchowce - poza konkursem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2018 1912michał fajnie byłoby jakbyś się jednak zdecydował bo: "3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne" a Ty wystawiłeś 5 zdjęć Na zdjęcia naszych skuterów jest specjalny dział - > TU
1912michał Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 3 godziny temu, Joasia70 napisał: 1912michał fajnie byłoby jakbyś się jednak zdecydował bo: "3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne" a Ty wystawiłeś 5 zdjęć Patrząc na kadry tak pięć święta prawda. Do konkursu zgłosiłem trzy, co zostało opisane. Ja tylko zgłaszam, a werdykt podejmuję kapituła. Nie zależy mi na wygranej. W moim kalendarzu mam je już I tak. Podchodzę swobodnie oraz na luzie, podejżewam, że taka jest idea konkursu. PS Teoretycznie to tylko cztery kadry
atat13 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Witam Dawno nic nie wrzucałem ale wczoraj się wybrałem na małe kulanko i pare fotek zrobiłem nad pobliskim zbiornikiem i elektrownią w tle : 1. Produkcja chmur 1 : 2. Produkcja chmur + ja 2 : 3. Produkcja chmur 3 : P.S. Zdjecia trochę ciemne bo już powoli słoneczko zachodziło.
atat13 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Czy przypadkiem nie powinno być już założony temat do głosowania i zgłoszenie "Darkhem" nawet nie powinno być brane pod uwagę (chodzi o czas zgłoszenia) ? Może ktoś z moderatorów się wypowie.
Lucjan73 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoszenia są do 15 tego i to ostatnie zgłoszenie jest prawidłowe.
Rekomendowane odpowiedzi