Marcin 78 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dnia 18.02.2018 o 21:55, Marcin 78 napisał: Listę chętnych i wpłat (gotówka) zamykam 31 marca Czas zapisów i wpłat niestety dobiegł końca , wszystkim którzy wpłacili lub potwierdzili zamówienie bardzo dziękuję . W przyszłym tygodniu składam zamówienie,więc osoby które nie dokonały wpłaty proszę o kontakt czy dalej są zainteresowane ( lista na początku tematu) . 12 godzin temu, holdek napisał: Jak zdążyłem to poproszę męską XL niebieską. Niebieska koszulka była zrobiona na próbę , kolory jakie są do wyboru podałem : Dnia 18.02.2018 o 21:55, Marcin 78 napisał: ....pique polo, które będą w kolorze ciemno szary melanż z niebieskim logo Burgmani na lewej piersi i czerwonym " Grupa Śląsk" na lewym rękawie. Dodatkowym drugim kolorem będzie turkusowy z logo i czerwonym "Grupa Śląsk" Jeśli Ci pasuje to proszę o info
Valdek_Tychy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Marcinie,ja jednak zrezygnuję z koszulki.
Użytkownicy Chop Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Potwierdzam chęć nabycia koszulki i uroczyście oświadczam że na pewno zapłacę P.S. dla Marcina: Jestem Chop z dużej litery bo już za Piasta Chop potęgą był i basta
Marcin 78 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 28 minut temu, Chop napisał: Jestem Chop z dużej litery bo już za Piasta Chop potęgą był i basta Poprawione "Chop-ie"
Marcin 78 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 UWAGA Koszulki dziś odebrane z haftu , będą one do odbioru na czwartkowych spotkaniach , przy wspólnych wyjazdach na wycieczki lub w Chorzowie po wcześniejszym uzgodnieniu
mario3101 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Polo (materiał) super L pasuje DZieki za podrzucenie Marcin
Rekomendowane odpowiedzi