Julo Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Uuuuu.... niko, nie ładnie tak sezon bez moto zaczynać. Lepiej pochwal się czego szukasz.
danrod Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Dnia 15.02.2018 o 21:40, pazdzioch napisał: Jak najbardziej maxi. A jak zakwalifikowac honde nc 750x automat ? czy to juz nie skuter czy motocykl chyba , że to taka hybryda ?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2018 Ja bym zaliczył tak samo jak Integrę. Bardzo fajna ta twoja honda. Więc wszystko zależy od Ciebie czy w przyszłości będziesz chciał z nami latać. A to że automat to tylko + . Dla ciebie i dla nas, którzy wszyscy użytkują lub użytkowali moto z automatem. Tak więc spoko , jesteś z nami. Pozdrawiam.
danrod Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 3 godziny temu, zdun13m napisał: Ja bym zaliczył tak samo jak Integrę. Bardzo fajna ta twoja honda. Więc wszystko zależy od Ciebie czy w przyszłości będziesz chciał z nami latać. A to że automat to tylko + . Dla ciebie i dla nas, którzy wszyscy użytkują lub użytkowali moto z automatem. Tak więc spoko , jesteś z nami. Pozdrawiam. Jasne , że sie piszę na wspolne spotkania wreszcie nadszedł czas troszkę pojeżdzić w grupie --------- jezdząc wczesniej na piaggio x7 125 jakos nie mogłem sie przełamać do biegowca. chyba zostało juz cos z leniwca ....... gaz i hamulec itd
niko02 Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Dobra, melduję powrót z wygnania
strus251 Opublikowano 7 Listopada 2021 Opublikowano 7 Listopada 2021 Dzień dobry. Nie znalazłem żadnego wątku aby się przywitać to zrobię to tutaj 😉 meldując się z Piaggio X9 (125) od dwóch dni ;).
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2021 Podbeskidzie Wita PS Coś słabo szukałeś Bo takie miejsce jest TU KLIK 1
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Listopada 2021 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2021 Witaj i do zobaczenia. 1
Rekomendowane odpowiedzi