Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 28 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2018 Kontynuuję tutaj Kaktusowy temat ...Auto mamy już pełne ,ale może znajdzię się chętny żeby jechać swoim i zabrać jeszcze kogos na pokład .... Lista uczestników wyjazdu : 1dziadzia2 siwy3 Grzegorz4 Kris5 Szymon6 kaktus7 Blady Jest jeszcze Plan przy okazji wjechać do louisa na szybkie zakupy ,a jak czas pozwoli i znudzi nam się łażenie po targach,to i na kebap śmigniemy
dziadzia Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 jestem za kebabik możemy zaliczyć
Sympatycy kris02 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2018 3 godziny temu, dziadzia napisał: jestem za kebabik możemy zaliczyć Czy coś do kababiku będzie?
Kaktus Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 19 minut temu, kris02 napisał: Czy coś do kababiku będzie? Tak, zabiorę rudą ze sobą - zabierzcie ze sobą kubek do busa
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ruda czyni cuda
dziadzia Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 7 godzin temu, kris02 napisał: Czy coś do kababiku będzie? Sos czosnkowy! 6 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Ruda czyni cuda No patrzcie jaki gicior rym hi hi.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ale mi ochota na kebap naszła ,jedno pewne urywamy się szybciej z tych targów ,żeby cos przekąsić
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2018 Panowie, rozumiem, że możemy liczyć na jakąś relacje z Targów ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2018 Zrobimy wszystko co w naszej mocy
dziadzia Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Dokładnie jak Piotr pisze!!! Na dodatek zrób fotę tego kebsa, bo chociaż nie mogę jeść to chociaż się napatrze hi hi hi
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2018 Ja też nie jem już kebsów i innej habaniny. Dla wspomnienia zrób. Szymon, please
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2018 Zobaczcie kto w tej knajpce kroił kebsa http://www.tadim-lahmacun.de/ A tu mówią ,że to namber łan https://www.top10berlin.de/en/cat/eating-257/kebab-shops-2303
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2018 Obiecany kebabik
dziadzia Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Normalnie aż mi ślinka pociekła hi hi dzięki, a kask kupiony???
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2018 I inne takie 4 minuty temu, dziadzia napisał: Normalnie aż mi ślinka pociekła hi hi dzięki, a kask kupiony??? Taaa kupiony ...zobacz jaki uśmiech
Sympatycy kris02 Opublikowano 10 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2018 Jacku, szkoda że Cię nie było. Zostawiliśmy nawet troche kebaba dla Drekusia. Szymek się pokalał i przystąpił do koalicji Grzegorza i Rafała co jest widoczne na obklejonym autobusiku
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2018 1 minutę temu, kris02 napisał: Szymek się pokalał i przystąpił do koalicji Grzegorza i Rafała Chyba Ci lejce puściły --Marquez mistrzem ..... Auto mi obkleili jak do kantoru wylazłem ...... A tu dowód ....taki że breloczek kupiłem
dziadzia Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Szymek a ta broda urosła Ci po tym kebsie!!! Ja piernicze hi hi
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2018 11 minut temu, dziadzia napisał: Szymek a ta broda urosła Ci po tym kebsie!!! Ja piernicze hi hi Nieeee Kris od żony jakąś tabletkę dostał ,żeby mu urosło .......dał mi jedną ,i pewnie z uwagi na to,że u mnie "tam już nie ma co rosnąć" - poszło w zarost
1912michał Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Stwierdzam, że te olbrzymie skutery, które dosiadaliście bardzo twarzowe. Kris na jednej fotce bardzo zmęczony widać. Broda Szymon rozumiem żeby w tłum się wtopić. Szkoda, że z wami nie jechałem. Tyciunię zazdroszczę wyjazdu.
Sobier Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Chyba Ci lejce puściły --Marquez mistrzem ..... Auto mi obkleili jak do kantoru wylazłem ...... A tu dowód ....taki że breloczek kupiłem Ładniejszych nie było?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2018 8 godzin temu, Sobier napisał: Ładniejszych nie było? Nie Sobierku ,ten był The Best ...... Były różne ,nawet wyobraz sobie ,że były z tym gościem na R co 9-10 lat temu miał mistrza ,ale nie pamiętam jak się typ nazywa -to dawno było .....Reasumując wziąłem najładniejszy z półki Ooo i na takim kąsku sobie usiadłem ....czułem się jakby był skrojony pod moją dupe ...
Sobier Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 11 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Nie Sobierku ,ten był The Best ...... Były różne ,nawet wyobraz sobie ,że były z tym gościem na R co 9-10 lat temu miał mistrza ,ale nie pamiętam jak się typ nazywa -to dawno było .....Reasumując wziąłem najładniejszy z półki Skoro wspominasz Mistrza to na pewno pamiętasz jak się nazywa
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2018 53 minuty temu, Sobier napisał: Skoro wspominasz Mistrza Nie pamiętam przysięgam .....coś weronika rosatti ,cos w ten deseń Wiesz....prawie dekadę temu był mistrzem ponoć , ludzie mieli prawo zapomnieć
Rekomendowane odpowiedzi