Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 SzCzApA (czizas co Cie sklonilo do pokemonowego pisma przy xywie? ) skateboarding konkretny. Ale zbyt techniczny dla mnie. No i gleby na beton sa mniej przyjemne od gleb na trawe BTW. Slyszeliscie o dirtsurfingu? To jest dopiero zajawka hmmmm a co to s? te pokemony?????? gleby wiesz nic nie przychodzi łatwo troszke po?więcenia a co do techniki to juz kwestia dowolna ja wole bardziej techniczny niż widowiskowy (no i cała otoczka zwi?zana z skateboardingiem tzw lifestyle) nieodł?czny element skateboardingu drifting najnudniejszy sport motorowy
Klubowicze Profesor Opublikowano 24 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2007 MIKE - ludzie się dziel? na tych co jedz? żeby żyć i na tych co żyj? żeby je?ć. Jedzenie jest (dla mnie przenajmniej) jedn? z przyjemno?ci życiowych. Co do hobby - to oprócz wzmiankowanych turystyki i fografii - wędkuję i zajmuję sie trochę radiestezj?. Pozdrówko Wystarczy nacisnac na "edytuj" i zmienic posta. dr.big
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 2007 regis: "(moze ktos mnie pozna, w co szczerze watpie) " Siemka Regis, ja Cię poznałem. Na III NZL stoisz z butelk? Łomży w białym T-shirt i nie jestem pewien, ale chyba jedziesz wcze?niej na desce w ciemnych okularkach. Fajna zajawka ogólnie. Aż tak bardzo się nie zmieniłe? od czasów CoffiePoint i Twojego stunningowanego bzyka. Ja wtedy ?migałem na czerwonym zip-ie jak na psie... pzdr
Mario Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Artix:jesli interesuje Cie zeglarstwo - koniecznie sprobuj kitingu!! Dacja: Sushi Twojej roboty? Bo bardzo zblizone podaja w Sushi77, chyba najlepszym sushi barze w Warszawie...pycha (i ten marynowany imbir mmm) SzCzApA (czizas co Cie sklonilo do pokemonowego pisma przy xywie? :P ) skateboarding konkretny. Ale zbyt techniczny dla mnie. No i gleby na beton sa mniej przyjemne od gleb na trawe BTW. Slyszeliscie o dirtsurfingu? To jest dopiero zajawka Dirtsurfing Ja bym sie osobiscie bal najlepsze sushi to podaje ja u siebie na chacie ktore sam robie -specjalizacja maki. Lecz nie stosuje surowych ryb , ze wzgledu na Tasiemce.
Klubowicze Karolina Opublikowano 24 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2007 I znowu latanie .... mrrrrrrrrrrr Dacja - a czy to zdjęcie laguny w Oludeniz zrobiła? sama lec?c paralotni??
Rekomendowane odpowiedzi