regis Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jak w temacie. Moim hobby oprocz 2oo jest landkiting. Taki radosny sport, ktory za pomoca dosc duzego latawca (ja mam tylko 5 metrow kw.) pozwala przemieszczac sie z punktu A do punktu B korzystajac z Mountainboarda lub Buggy. Fillmiki z warszawskich spotkan znajdziecie tutaj (moze ktos mnie pozna, w co szczerze watpie) : NZL = Niezalezny Zlot Landkitingowy Pozdrawiam.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 luzzzz spoko hobby a co powiesz o skateboardingu?????? no i oczywi?cie freestyle painting
regis Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Skateboarding zacna sprawa. Co do paintingu, o ile rozumiem to cos z malowaniem. Wiec jesli jest to ladne i malowane na powierzchniach nikomu nie wadzacych - to ok. Jesli sa to bochomazy malowane na kazdej mozliwej powierzchni, lacznie z pociagami to juz nie ok. Pozdro.
jagroski Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Nic nie rozumiem, a gdzie skutery, albo hodowla ryber akwariowych, bo ja kiedy? takowe hodowałem, super zajecie. Fakt, ze komunikowanie sie z nimi utrudnione, nie tak jak np z psem, ale jak radocha jak się glonojady rozmnoż? i uda sie je wyhodowac. Proponuję założyć podfora hobbystyczne!!
dr.big Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 (...)Fakt, ze komunikowanie sie z nimi utrudnione, nie tak jak np z psem(...) Masz racje -> dlatego: KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 17 Stycznia 2007 (...)Fakt, ze komunikowanie sie z nimi utrudnione, nie tak jak np z psem(...) Masz racje -> dlatego: KLIK No to i ja podrzucę foto mojego japońskiego maleństwa Na wakacjach... Akuku... Dżemka... |piochownia w domku... Na szkoleniu...
jagroski Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 A ja mam foksterirkę, tylko zdjęć cyfrowych jak na razie brak (psina ma juz 11lat i jest fotogeniczna!!).
magduska Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 jak nie skutery to ... !scooter !wchair !wchair !piwko !tut
asmo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Kurcze, regis, ja Cie nie docenialem !wchair Szczerze mowiac, to pierwszy raz slysze o takim Hobby !V A co do moich innych zainteresowan, to na pewno fotografia (Nikon Klub Polska !piwko ) Pozniej to samochodziki i ich przorobki szczegolnie w stylu: Cult, Rat, Vip, troszke mniej Rust, ale pamietajmy "In Rust We Trust" !scooter !tut No i to chyba tyle !wchair
adams Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja tam wolę 'tygrysy'. zdjęcia mojego 'tygrysa'
regis Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 O czizas, dzisiaj bylo spotkanko na lotnisku w Chrcynnie (koo Nasielska) Jezdzilo sie niesamowicie!! Z kumplem w tandemie skakalismy na 10m2 latawcu. Super sprawa tak podskoczyc 2 metry w gore!! No i deseczka tez dzisiaj nie miala lekko, jazda, skoki. No rewelka. Wlasnie zbieram kase na Peter Lynn Phantom 12 metrow.kw Tylko 2100PLN Jak pogoda dopisze to zatydzien tez bedzie spotkanko, na ktore wszystkich serdecznie zapraszam. BTW. Pieski sliczne. Ja mam w domu Gonczego Polskiego suczke:D Durne toto jak kret ale za to jakie kochane
Administrator Artix Opublikowano 21 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2007 Regis wreszcie na spokojnie zobaczylem sobie wszystkie filmiki, super sprawa. Swietne hobby bardzo mi sie podoba. Ja tylko zeglarstwo morskie i ekstremalna jazda konna (im bardziej porypany kon tym wieksza frajda) Co do zwierzakow to mam 2 koty, persa i biala znajde oraz psa total burek mix pomieszanie amstafa i owczarka niemieckiego tez w sumie przygarniety z litosci
jagroski Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Artix, jak teraz wialo to Twoje C1 nie chciało fruwać?
Klubowicze Profesor Opublikowano 22 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2007 mam do?ć dawny pesel więc sporty ekstremalne odpadaj?, ale jestem wierny mojemu hobby - fotografia i turystyka. zajmuję sie nimi już wiele lat i jako? mnie do tej pory nie znudziły. nie ruszam się w żadn? podróż bez aparatu i kamery. Pozdrówko!!!!!!!!!!!
Administrator Artix Opublikowano 22 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2007 Artix, jak teraz wialo to Twoje C1 nie chciało fruwać? Chcialo, pewnie ze chcialo fruwac. Nie bylo tak zle potrzebowalem tylko 2 pasow zeby jechac na wprost ale jak bym mial taki zagielek jak Regis to pewnie nie musialbym sie przeciskac w korku, polecialbym bym gora.
drogowiec Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Profesor... widzę, że mamy podobne hobby Też nie ruszam się bez aparatu. Jeden kompakcik zawsze dyżurny w plecaku, a dodatkowo często pakuję duuuże lustro. Natura wóczykija też mi nie obca. Żegluję wła?ciwie tylko po ?ródl?dziu, a jazdę konn? zarzuciłem wiele lat temu. Zdarza mnie się pozjeżdżać na nartkach oraz poklepać w tenisa. Próbuję wszystkiego, co niesie radochę Pozdrówka
Kubus Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Hobbyyy ;] "Piekny Szczurek" jest naprawde wyj?tkowym psem Piekny szczurek był 2 razy w gazecie za te sztuczki ;] szczurek szczurekk Domek pieknego i pana kota.2 pokoje full opcja docieplony z panelami i błazeri?. Piesek uwielbia owoce widac na fotce jego jabłko ;] szczurekkk Niestety nie umiem zrobić tak żeby fotki były widoczne w tle wiec podałem linki
Kacza Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie tylko wy lubicie pstykac zdjecia Ja tez sie nigdzie bez mojej lustrzanki nie ruszam Pozdroo Kacza
dacja Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 a ja uwielbiam być w chmurach ... Psa nie mam , ale za to mam rybki żywe pyszczaki w dwóch akwariach a po godzinach uwielbiam inne rybki I znowu latanie .... mrrrrrrrrrrr No i oczywi?cie lubie tam ,,co?'' jeszcze
Gość SzCzApA™ Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 to co tygryski lubi? najbardziej no i co? co lubi? jeszcze bardziej
regis Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2007 Artix: jesli interesuje Cie zeglarstwo - koniecznie sprobuj kitingu!! Dacja: Sushi Twojej roboty? Bo bardzo zblizone podaja w Sushi77, chyba najlepszym sushi barze w Warszawie...pycha (i ten marynowany imbir mmm) SzCzApA (czizas co Cie sklonilo do pokemonowego pisma przy xywie? :lol: ) skateboarding konkretny. Ale zbyt techniczny dla mnie. No i gleby na beton sa mniej przyjemne od gleb na trawe BTW. Slyszeliscie o dirtsurfingu? To jest dopiero zajawka Dirtsurfing Ja bym sie osobiscie bal
Administrator Artix Opublikowano 22 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2007 Artix:jesli interesuje Cie zeglarstwo - koniecznie sprobuj kitingu!! Masz jak w banku, musze koniecznie cie nawiedzic na takim wypadzie. Choc obawiam sie ze mimo ze zasady z lapania wiatru sa podbne co w zeglarstwie, bedzie trudno Mam nadzieje ze kiedys uda mi zebrac ekipe na 2 tyg na rejs po morzu, rejs Burgmanii. Mimo ze jestem sternikiem morskim a jak sie dowiedzialem moge nawet moje uprawnienia wymienic na kapitana to jednak potrzebny jest jeszcze jeden sternik morski i ze 2-3 zeglarzy zeby rejs byl frajda dla wszystkich a nie tylko ciezka praca przy zaglach dla 2-3 osob
Olsen Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 a po godzinach uwielbiam inne rybki He, he, tak jak Ci kiedy? pisałem na PM, co? nas ł?czy. A moj? podstawow? pasję stanowi(ł) kraj (jego kultura oraz - przede wszystkim - język), z którego owe rybki pochodz?.
Klubowicze Profesor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witaj Drogowiec - cieszy mnie , że nie tylko ja lubię utrwalać ?wiat w kadrze. Może sie z tego wywiazać ciekawa wymiana do?wiadczeń. Pozdrówko
BRODATY MIKE Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jeżeli jedzenie byłoby konkurencja olimpijska, to mógłbym startować w M|! Poprostu kocham zje?ć dobrze, a jak jwest jeszcze dużo to już w ogóle... ( wypić też i lubie i ... !OK ) Bardzo lubie rysować, kiedy? jeżdziłem na rolkach (street) a na lekcjach tak od liceum aż po studia zamiast słuchać, rysowałem co? w stylu grafi tyle, że na kartkach ( mam wszystkie swoje prace ) Takie "mazanie" po kartkach bardzo mnie uspakaja i wycisza - a czasem mam sporo do wyciszania... No i przyznam szczerze i bez bicia, że ostatnio moj? pasj? ( bo chyba mogę tak to nazwać ), jest to forum... Dlaczego, co mi daje i z jakich powodów nie będę pisał, bo my?lę że każdy kto tu jest kocha nie tylko skutery i motoryzację ale czuje też to co? co i ja czuję pisz?c z Wami i przelewaj?c swoje my?li i uczucia na ekran kompa / dziel?c się tym z innymi... Ps. GORˇCE PODZIĘKOWANIA DLA TWÓRCY (ÓW) STRONKI
Rekomendowane odpowiedzi