Sympatycy irasko Opublikowano 13 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2018 To meże coś po sąsiedzku złapiemy, bo jeszcze chetne są dwie osoby..... Ja z Dysią jesteśmy na bank.
kordziuk Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Przybede równieżWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze morwa37 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja teź się pojawie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2018 To się w Kazimierzu w tym roku szykuje druga część Burgmanii.
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2018 Na dzisiaj, przynajmniej pod względem noclegowym lista jest zamknięta Nie przypuszczałem, że może być tylu chętnych Muszę skontaktować się z osobą u której robiłem rezerwacje. Jak tylko będę miał jakieś informacje to się nimi podzielę. Na razie na listę można "wskoczyć" w przypadku rezygnacji osób zadeklarowanych.
mkapilkr Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 witam Do Kazimierza mam bardzo blisko i z miłą chęcią odwiedzę was na grilu lub jakaś przejażdżka Dlatego proszę mnie zapisać na kolacja grilowa Tu jajko nie chce być mądrzejsze od kury ale Myślę że można przez organizatora dopsiać SANDOMIERZ W Nałęczowie jest restauracyjka po remoncie Magdy G - nie wiem jak teraz ale dziczyznę można zjeść.
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2018 W związku z tym, że jest więcej chętnych niż się spodziewałem warunki wyjazdu trochę się zmienią min. Zamówię obiadokolacje żeby nikt nie chodził głodny (przy tej ilości osób ciężko będzie szybko się pożywić na mieście) dlatego grill nie jest pewny, próbuję też załatwić salę żebyśmy mogli wieczorem posiedzieć całą ekipą. Więcej szczegółów podam jak otrzymam oficjalną ofertę ze schroniska. Cena z min powodu rezerwacji dwóch obiadokolacji na pewno delikatnie wzrośnie. Sandomierz nie wchodzi w grę. 1. Już tam byliśmy, a poza tym nie jest miejsce na godzinę zwiedzania (o czym każdy kto tam był wie). 2. Chcę abyśmy coś zwiedzili, a nie zaliczali miejsca. 2 godziny temu, mkapilkr napisał: ... z miłą chęcią odwiedzę was na grilu lub jakaś przejażdżka ... Nie widzę przeciwwskazań z tym, że z grilla raczej zrezygnuję na rzecz kolacji i spotkań po nich np. na świetlicy w schronisku (spotkanie na świetlicy - fajnie brzmi jak w przedszkolu ) 1
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaktualizowałem informacje w pierwszym poście. Mam teraz zarezerwowane 45 miejsc (więcej nie ma i nie będzie) Zmienił się koszt pobytu ponieważ: 1. Zmieniłem śniadania z porcji indywidualnych na śniadania podane w formie bufetu szwedzkiego - każdy będzie mógł zjeść ile mu pasuje 2. Zamówiłem obiadokolacje składające się z zupy, drugiego dania mięsnego, zestawu surówek i kompotu (w dniu przyjazdu i drugim). Do listy dopisałem osoby, które złożyły jasne deklaracje . rbpol drugą osobę od Ciebie wpisałem "rbpol osoba2" jak chcesz to podaj kogo mam wpisać jako drugą osobę. Pozostałych chętnych proszę o jasne deklaracje Sobier, .maniek, kordziuk, morwa37 czy Was też mam wciągnąć na listę? Przypominam: Potwierdzeniem uczestnictwa jest wpłata 50zł/osob. Po upływie terminu wpłat zamykam listę.
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2018 Kasa poleciała Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
putek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Poproszę o dopisanie do listy:) akurat nie za blisko nie za daleko a w sam raz:) putek
zenon Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Marku, przelew poleciał, Zenon+Wiesia
Sobier Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 MarP proszę o nie wciąganie mnie na listę.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2018 Proszę o dopisanie morwa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Sobier napisał: MarP proszę o nie wciąganie mnie na listę. Marek Sobier chyba nie chce być na liście Maciek a czemu nie chcesz byc na liście ?? fajnie będzie
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2018 13 minut temu, Joasia70 napisał: Marek Sobier chyba nie chce być na liście No tak, przeczytałem - ale bez zrozumienia Już poprawiam Jak to dobrze, że Szefowa gdzieś czuwa w oddali
Sobier Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Godzinę temu, Joasia70 napisał: Marek Sobier chyba nie chce być na liście Maciek a czemu nie chcesz byc na liście ?? fajnie będzie nie będe zajmował miejsca noclegowego poprostu Podjadę na cały dzień i już
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Joasia70 napisał: Maciek a czemu nie chcesz byc na liście ?? fajnie będzie 25 minut temu, Sobier napisał: Podjadę na cały dzień i już Ale wieczorem może być fajniej
Sobier Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Ale wieczorem może być fajniej Damy radę
Sympatycy irasko Opublikowano 24 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zaliczka poleciała za DYSIA i Irasko
Klubowicze karton Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 Marek zapisz mnie i Sabine jadymy z Wami
Klubowicze morwa37 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 Kasa poszła.
Sympatycy Grzech Opublikowano 28 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zaliczka wysłana (zamiast na tacę...).
Rekomendowane odpowiedzi