Lucjan73 Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam, znalazłem co? takiego !happybth "DELIKATNIE USZKODZONY"
Marynarz Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam, znalazłem co? takiego !happybth "DELIKATNIE USZKODZONY" to teraz tylko mały Adam Słodowy i już można ?migać !happybth ludzie to maj? fantazje !happybth
Agnus Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 No i ten brak czachy... Chyba u go?cia, który nim przydzwonił!
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2008 Plastików nie ma, ale może być całkiem niezłym "dawc?" czę?ci mechanicznych. Ja osobi?cie bym się zastanowił czy nie warto czego? takiego kupić , oczywi?cie je?li kto? posiada K7 i duzo jeĽdzi.
Sympatycy Arecki Opublikowano 31 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam, znalazłem co? takiego "DELIKATNIE USZKODZONY" Najważniejszejest to, że "pali na dotyk"
Misiek_500V Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pora od?wieżyć w?tek http://allegro.pl/item611561833_suzuki_bur...ty_polecam.html Sprzedaj?cy twierdzi, że jest w stanie technicznym idealnym, 3 elementy lakierowane, ogólnie prezentuje się nie najgorzej. Prawda jest niestety nieco inna. Owiewki z przodu jakby były lakierowane na polu w trakcie wichury - tyle bobów. Także brakuje w nich ?rubek. Owiewka z prawej strony - "skórka pomarańczowa" i to straszna, jeszcze kiepskie spasowanie elementów :/ Ogólnie porysowany. Prawy podest bardzo prowizorycznie naprawiony, lewy jest pęknięty, więc się nie czepiam. Sprzedaj?cy twierdzi, że wiózł go na lawecie w ?rodku grudnia - faktycznie na obudowie przekładni i na tylnym kole znalazłem spore ilo?ci soli przez co prawdopodobnie obie stopki s? skorodowane. Tylny amorek ze sprężyn? też został dopadła "ruda cholera". Je?li chodzi o stronę techniczn?, to chyba nie było większych zastrzeżeń - ładnie się zbierał, chociaż nie wiem czy co? ze skrzyni? się już nie działo, bo jak zapi?łem 5 bieg nieprzyjemnie skuter zacz?ł wibrować. Przy następnym zapięciu 5 biegu objaw już nie występował.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Znalazłem dzisiaj co? takiego LINK trzeba uważać w najbliższym czasie na "okazyjne" t-maxy w nowej budzie !scooter
dzialkowiec Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurde, jaka ruina nawet tlenu w "płucach" brak - biedne felgi - nie mogę patrzeć na taki brak poszanowania sprzętu.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 19 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2009 http://www.allegro.pl/si.php?i=639938482 Kolejna fajna ?ciema !happybth
Gość brachu Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 http://moto.allegro.pl/item639332194_yamaha_majesty_250.html Ostrzegam przed tym sprzedawc? - allegro: jan-marpiaski Ma salon sprzedaży w Piaskach i |remie. Maszynę z linka ogl?dałem osobi?cie miesi?c temu. Go?ć permanentnie pisze, że stan bardzo dobry, a w rzeczywisto?ci szrot straszny. Plastiki poskładane z różnych Majek (jeden plastik, który ł?czy się z innym jest cały, gdzie ten drugi miał ostry szlif), wahacze tylne wybite, gasn?cy i ksztusz?cy się silnik, większo?ć ?rub mocuj?cych elementy, ł?cznie z przednim zawieszeniem były ruszane (główki bardzo mocno naruszone), a wszechogarniaj?ca rdza zdradzała prawdopodobnie popowodziow? przeszło?ć. Szkoda 100km, które zrobiłem aby j? obejrzeć... Dodam, że napisałem maila do sprzedawcy, ale jak się można domy?lać bez odpowiedzi z jego strony.
eMKa Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Przepiękna Yamaha YP 400 bezwypadkowa... A "400" na prawym boczku to pewnie wiatr podczas jazdy przesun?ł? Ostrożnie.
zyzio Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Przepiękna Yamaha YP 400 bezwypadkowa... A "400" na prawym boczku to pewnie wiatr podczas jazdy przesun?ł? Ostrożnie. Szeroko omawiany egz. w ostatnich dniach w temacie "czy oferta jest interesuj?ca" !YES
eMKa Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Szeroko omawiany egz. w ostatnich dniach w temacie "czy oferta jest interesuj?ca" !scooter Sorki nie wiedziałem, już tam biegnę zaspokoić sw? ciekawo?ć !scooter .
eMKa Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Tego chyba jeszcze nie było: Majesty 400 Naked. "Rama, zawieszenie OK" bo tam niewiele więcej jest !piwko "W 100% sprawny". I jeszcze ta wentylacja No sami zobaczcie TUTAJ !happybth !happybth !happybth
Marynarz Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 No go?ciu już na wstępię rozpier***a "Witam, mam do sprzedania Yamahe Majesty. Motocykl jest po małej wywrotce." he he he... chyba wywrotkę to miał, ale jego mózg (jak go jeszcze posiada ).
Bob Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 http://moto.allegro.pl/item853546327_yamah...yne_8490zl.html Pali 0,5 litra oleju na 100km sprawdzone
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2009 http://moto.allegro.pl/item853546327_yamah...yne_8490zl.htmlPali 0,5 litra oleju na 100km sprawdzone Ogólnie jak przyjrzeć się dokładnie zdjęciom tej Majesty to aż przerażenie bierze... a co dopiero byłoby na żywo?
Klubowicze robson Opublikowano 16 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaraz tam kupa , mnie na przykład zaintrygowała najbardziej osłona tłumika , jest to chyba wersja luksusowa niespotykana w PL
Bob Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 I drobny szczegol brakuje centralki jest tylko boczna
Klubowicze Jordan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2009 Po obejrzeniu zdjęć to wg mnie nie tylko miał jedną drobną obsówke, ale kilka. Nie ma wszystkich szczegółowych zdjęć plastików, ale sądzę, że wszystkie są porysowane nie mówiąc o pęknięciach. No i ta informacja 0,5 l oleju na 100km jak bym chciał się wybrać do Berlina i wrócić to bym musiał zabrać ze sobą 10l oleju wg mnie to trochę jest podejrzane branie oleju przy takim przebiegu. Człowiek chyba pomylił treść ogłoszenia ze zdjęciami. Jak komuś to wciśnie za te pieniądze to bez żadnego problemu sprzeda śnieg Eskimosom?
MISIEK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Sprzęt czeka na... "jelenia", tfuuu, tfuu -chciałem napisać na szczęsliwego nabywcę Ciekawe zużycie oleju, przy tak niskim przebiegu -to masakra jakaś jest
Klubowicze Jordan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2009 Najbardziej podoba mi się opis Wygląd "Przez Majesty przemawia elegancja. Widać to w każdym elemencie tego skutera. Począwszy od przedniego zespolonego reflektora o kocim spojrzeniu, poprzez dobrze wyprofilowaną i kolorystycznie dobraną kanapę, a skończywszy na tylnej solidnej części skutera. Równie elegancko prezentuje się deska rozdzielcza, z pełnym zestawem wskaźników, obrotomierzem oraz wskaźnikiem temperatury zewnętrznej." to chyba skopiował z Ze strony producenta bo ten egzemplarz raczej nie należy do estetycznych i eleganckich tylko do zaniedbanych i nieszanowanych "SKUTER MA DELIKATNIE PĘKNIĘTY PRZEDNI BŁOTNIK ORAZ NIEWIELKIE RYSKI NA NIEKTÓRYCH PLASTIKACH" tych pęknięć jest więcej i chyba człowiek ma problemy z pojęciem drobnych rysek do zadrapań aż do podkładu nie mówiąc o wytarciach na niektórych kantach plastików
Gość grzesio31 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 a co powiecie o tej majce? majesty ogloszenie jest juz jakis czas na alledrogo i brakuje mi jeszcze niecalych 2 tys zl aby moc myslec o tej maszynie...
Rekomendowane odpowiedzi