pablos Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Kupa czy nie kupa .... ???? Dzwoniłem rozmawiałem ...... Cena startowała od 8200-8500 we wcze?niejszych aukcjach .... przez tel. spadła odrazu do 7800, już miałem jechać obejrzeć a tu Ci niespodzianka ponowne wystawienie i cena niższa o prawie 1000 zł .... pęknięty jeden plastik ... ale ma czę?ci od innego z rozbiórki .... co o tym s?dzić???? Malaguti Madison 400 rocznik 2003
Mareczek Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Kupa czy nie kupa .... ????Dzwoniłem rozmawiałem ...... Cena startowała od 8200-8500 we wcze?niejszych aukcjach .... przez tel. spadła odrazu do 7800, już miałem jechać obejrzeć a tu Ci niespodzianka ponowne wystawienie i cena niższa o prawie 1000 zł .... pęknięty jeden plastik ... ale ma czę?ci od innego z rozbiórki .... co o tym s?dzić???? Malaguti Madison 400 rocznik 2003 Jedna aukcja a przebieg raz napisane 16000km A poniżej 13ty?.niema co się dziwić że cena się też zmienia może gro czę?ci pochodzi z tego na czę?ci. !scooter
Gość E--ndriu Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Cze?ć Pablos wiesz to w sumie jest miejscowo?ć w moich okolicach byłem na giełdzie z miesi?ć może nawet 1,5 temu w Elizowce kolo Lublina go?ć tam przyjezdza ma problem chyba ze sprzedaniem tego sprzęta bo stoi juz od dłuższego czasu na allegro , tak jak Ci chyba mowił ma pękniety plastik zreszt? na zdjechach widać w którym miejscu ale w rzeczywisto?ći ta dziura wydaje sie wieksza mówił mi ze ma plastik od Malugati 125 i on pasuje do tej 400 też ogolnie moje wrażenia go?ć to straszny cfaniak czy kretacz to nie wiem , często sprzedaje wła?nie malugatii i majesty 125 miał tez, wszystko sprowadza pewnie za grosze a sprowadza je z Włoch wiec b?dĽ ostrożny ... ogołnie sprzet jak na ten rocznik 2003 to jest nie zadbany wygl?da raczej jak by był z 98 lub 97 .... chodzi bardzo gło?no (nie każdemu to sie podoba )w porównaniu z burgmanem to tamten na wolnych obrotach chodził jak choper .A tak przy okazji chyba dla żartów napisałem mu kiedy? ze za 6,5 kupie czy za 6 nie pamietam dokładnie , wydawało sie jak by byli skłonni do negocjacji s?dze ze jak by? ponegocjował to cena jeszcze bardziej by spadła .Dodam ze na giełdzie jak stał to chciał 8.2tys na allegro był o 200zł tanszy pozniej cena spadła o 1000zł i w dodatku na zdjęciach wygl?da dużo ładniej w realu już nie ...
Radio Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Kole? odmłodził Burgiego o .....2 lata Odmłodzony Burgman Może pomylił datę zakupu w salonie z dat? produkcji? !placz1
Gość Adamsoc Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Niekoniecznie RADIO sprowadzony z de tam na poż?tku dziennym jest podawanie w ogłoszeniach daty 1 rejestracji a nie sprzedazy wiec mogły sie gosciowi pomylic pojecia! PS Przerabiałem to przy próbie zakupu sw600 !
Radio Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 w ogłoszeniach daty 1 rejestracji a nie sprzedazy wiec mogły sie gosciowi pomylic pojecia! Więc sprzedaj?cy jest chyba idiot? który nie umie odczytać z oryginalnego dowodu rejestracyjnego daty produkcji i myl?c go z dat? pierwszej rejestracji !tut Jak on dogadał się ze sprzedaj?cym skoro nie zna języka? !OK A ja powiem tak,on poprostu SZUKA JELENIA !OK który przeżyje dopiero zdziwienie przy próbie rejestracji i wszelkich opłat. Chyba już mało kto da się nabrać na takie "gatki" sprzedaj?cego typu....sorry ale pomyliło mi się Wielu handlarzy tak robi ?wiadomie licz?c na "zauroczenie" kupuj?cego zobaczonym sprzęciorem, i to nie tylko dotyczy motocykli,skuterów lecz przede wszystkim samochodów To jest Polska uczciwo?ć
Gość bartecki84 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 uwaga na oszusta!! http://moto.allegro.pl/item225171163_peuge...ce_burgman.html kupilem skutra od tego typa, mowil ze w stanie bdb i wogole, a ze sie nie znam za bardzo wiec go wzialem. Poniewaz to byla niedziela nie bylo go gdzie sprawdzic, przejechalem specjalnie z zagranicy zeby go kuic, wiec wzialem. Gdy go wywiozlem z kraju i przejechalem sie nim, odrazu w pierwszy dzien zaczal mi kapac olej z silnika, rura wydechowa odpadla bo byla od wiekszego modelu, lakier odpryskuje bo zle pomalowany, (wymienione plastiki byly czerwone zamiast czzarne) a niby ma przejechane 4200km... moglbym tak wymieniac bez konca.. poprostu gosciu wcisnal mi gowno za 9800zl i chyba pozwe go do sadu za wady ukryte. Przestrzegam was przed nim, przez tel bardzo mily a ludziom takie gowno wciska a tu link do drugiego jego skutera, http://moto.allegro.pl/item251208226_jetfo...is_burgman.html nie bierzcie go bo na zywo wyglada jeszcze gorzej niz na zdjeciach!! wiecej ma usterek o ktorych dowiecie sie dopiero na zywo bo gosciu kreci. Nie POLECAM!!! Najchetniej to strzelilbym mu w pysk za to..
kfcent Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 no nie powiem satelis na fotach wyglada ladnie...ale podejrzane jest to ze ktos sprzedaj esprzed po przejechaniu 600km
MISIEK Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 uwaga na oszusta!! (...) kupilem skutra od tego typa, mowil ze w stanie bdb i wogole, Przestrzegam was przed nim, przez tel bardzo mily a ludziom takie gowno wciska (...) Najchetniej to strzelilbym mu w pysk za to.. Polska !OK uczciwo?ć ...chamstwo i cwaniactwo !YES ! I do tego jeszcze Allegro ...skrajno?ci: albo "gówno" za kosmiczn? kasę, albo dobry towar ale trzeba sprzedać za "złotówkę" i na dodatek trzeba nadstawiać tyłek z wazelink?. Same przekręty. "Najpiękniejsza" jest reklama w TV: "DLA MIŁO|CIWIE NAM KUPUJˇCYCH", a gdzie godno?ć i honor dla sprzedaj?cych ?! -reklama poniżaj?ca sprzedawców, nie cierpię tej reklamy !!! Hee, a to co opisujesz: gdzie jest godno?ć i uczciwo?ć tego sprzedaj?cego ! Do s?du z "cwaniaczkiem" !piwko Ze względu na takie przypadki nie cierpię kupować w Allegro, na giełdach, komisach itp. używanych przedmiotów. A jak chcę co? sprzedać (np kolejny skuter) to patrz? na mnie jak na złodzieja i oszusta. Niestety takim jeste?my narodem: !OK !YES ...i chyba długo jeszcze to się nie zmnieni. A cierpi? za to wszyscy.
Gość bartecki84 Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 wiesz, napisalem mu ze trzeba byc totalnym ch... i miec zero skrupulow zeby czlowiekowi wcisnac takie cos, za taka kase. W dodatku to stwarza niebezpieczenstwo dla mojego zdrowia, cholera wie co sie stanie za zakretem, jak to bylo lane (skuter) nie wiadomo jak.. eh wtopilem ale coz.. nauczka do konca zycia. Life is brutal and full of zasadzkas jak to sie mowi.. przestrzegam pppprzed nim, pozzdrawiam
Gość bartecki84 Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 no nie powiem satelis na fotach wyglada ladnie...ale podejrzane jest to ze ktos sprzedaj esprzed po przejechaniu 600km no wlasnie na fotach ladnie.. wiec skusilem sie i przyjechalem specjalnie z Francji a na miesjcu ZONG, masakraa i wogole.. mialem juz nie brac ani czarnego ani srebrnego, ale po przejechaniu tylu km glupio bylo wrocic z pustymi rekami, teraz zaluje ze kupilem ale coz, takie zycie, ludzie chamscy i wogole ( oczywiscie nie wszyscy) ale ogolnie to aby wcisnac i wziac kase a pozniej Ty sie martw czy sie nie rozleci za 100km Pozdrawiam
Slavequs Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 no nie powiem satelis na fotach wyglada ladnie...ale podejrzane jest to ze ktos sprzedaj esprzed po przejechaniu 600km no wlasnie na fotach ladnie.. wiec skusilem sie i przyjechalem specjalnie z Francji a na miesjcu ZONG, masakraa i wogole.. mialem juz nie brac ani czarnego ani srebrnego, ale po przejechaniu tylu km glupio bylo wrocic z pustymi rekami, teraz zaluje ze kupilem ale coz, takie zycie, ludzie chamscy i wogole ( oczywiscie nie wszyscy) ale ogolnie to aby wcisnac i wziac kase a pozniej Ty sie martw czy sie nie rozleci za 100km Pozdrawiam Nie mogłe? znaleĽć nic ciekawego na miejscu, tj. we Francji? Ale pomijaj?c to współczuję Ci sytuacji.
Gość bartecki84 Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 no nie powiem satelis na fotach wyglada ladnie...ale podejrzane jest to ze ktos sprzedaj esprzed po przejechaniu 600km no wlasnie na fotach ladnie.. wiec skusilem sie i przyjechalem specjalnie z Francji a na miesjcu ZONG, masakraa i wogole.. mialem juz nie brac ani czarnego ani srebrnego, ale po przejechaniu tylu km glupio bylo wrocic z pustymi rekami, teraz zaluje ze kupilem ale coz, takie zycie, ludzie chamscy i wogole ( oczywiscie nie wszyscy) ale ogolnie to aby wcisnac i wziac kase a pozniej Ty sie martw czy sie nie rozleci za 100km Pozdrawiam Nie mogłe? znaleĽć nic ciekawego na miejscu, tj. we Francji? Ale pomijaj?c to współczuję Ci sytuacji. ja chcialem kupic go w ¨Polsce zeby ubezieczyc go i zarejestrowac na biale blachy, duzo taniej mnie wyszlo niz na francje, tu samo ubezpieczenie jakies 600euro, no i wiec "zaoszczedzilem" jak widac.. lepiej bylo doplacic a nie ladowac sie w takie gowno, ale coz.. Tepic takich gnojkow
Gość Gładzior Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255077101_extra_...5_50_nowka.html Co s?dzicie? Ciekawe gdzie podział się przedni błotnik?
MISIEK Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255077101_extra_...5_50_nowka.htmlCo s?dzicie? "(...) PIAGGIO X8 POJEMNO|Ć 125. SKUTER JEST PRAKTYCZNIE NOWY WYGLˇDA JAKBY DOPIERO CO WYJECHAŁ Z SALONU. MA PRZEJECHANE DOSŁOWNIE 420 KILOMETRÓW. POSIADAM DO NIEGO DWA KLUCZYKI W TYM JEDEN Z PILOTEM (...)" ...jak by dopiero wyjechał z salonu i co ...po 420 km była stłuczka ??? Praktycznie nowy, ...pewnie ...tylko praktycznie. Kolejny skuter po jakim? "buuuuum". Ciekawe czy rama jest nieuszkodzona ??? I możliwo?ć rejestracji na 50cm3 -powinno to być ?cigane "z urzędu". Przebieg 420 km, ...klient "zgubił" błotnik, ...i oczywi?cie "delikatnie" otarł skuterek hee, ...pewnie jak zwykle ...o bramę. I znudził mu się ...już po 420 km. Dziwne, ...dziwne, ...czy kolejna ?ciema ??? Ze zdjęć się tego nie dowiemy. "Wyjdzie w praniu" Acha, ...dwa kluczyki, a tylko jeden z pilotem, ...a gdzie drugi, ...co się z nim stało ???
Radio Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Przedni błotnik zjadły.......korniki Nie wiedziałe? o tym ?
Gość bartecki84 Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 ja juz mam nauczke ze nie warto patrzec na taka okazje.. sam sie przekonalem na wlasnej skorze:/ blotnika nie ma czyli byl rozkrecany, jak rozkrecany to i bity, a jak bity to sie nie dowiesz nigdy do konca, fakt jest faktem ze francuzi jak rozwala motor to ubezpieczalnia placi im niezle odszkodowanie nastepnie wlasciciel ma mozliwosc odkupienia motoru za grosze, a jesli nie chce to ubezpieczalnia oddaje go na tzw "kasy" po polskiemu to "komisy" i tam ludzie kupuja, wiec co do przebiegu to calkiem mozliwe ze tyle ma, tu nie robia w ch.. tak jak w Polsce, zwykle dobrze sie wychodzi na takim czyms, wiem o tym bo sam takie cos mialem, a mieszkam wlasnie w Paryzu
Gość mr_kamil1 Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 http://moto.allegro.pl/item252709716_merce...d_skuterow.html Kupuję... !happybth !kiss !kiss przecież on jedzie 180kmh, bajer !happybth !happybth
Gość elysek Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255077101_extra_...5_50_nowka.htmlCo s?dzicie? Ciekawe gdzie podział się przedni błotnik? Co do tego skuterka to tak; -licznik był cofany (nie zgadza się rz?d cyferek) najprawdopodobniej kto? wyłamał blokadę na siłę ... -brak prawego lusterka (szkło) ... Pozdrawiam marcin
Gość bartecki84 Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 http://moto.allegro.pl/item252709716_merce...d_skuterow.htmlKupuję... przecież on jedzie 180kmh, bajer !w00t a po drugie to mercedes wsrod skuterow ha ha ha troche mu daaleko do merca, wg mnie obciachowy ;] tandetne bajery, wyglad itp ps ciekawe czy ma klime LOL2
Gość Mitsumiuu Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Jezeli chodzi o tego X9 , to przebieg 420km nie wiarygodny , co tam 420km , srednia km na miesiac to 35km i jeszcze do tego sprowadzony z Francji gdzie motorem jezdzi sie caly rok. Kolesiowi cos nie wyszlo z tym cofnieciem licznika
MISIEK Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255077101_extra_...5_50_nowka.htmlCo s?dzicie? Ciekawe gdzie podział się przedni błotnik? Co do tego skuterka to tak; -licznik był cofany (nie zgadza się rz?d cyferek) najprawdopodobniej kto? wyłamał blokadę na siłę ... -brak prawego lusterka (szkło) ... Pozdrawiam marcin Jak sprzedawałem swojego Daelimka z przebiegiem ok. 6600 km to ostatnie cyferki wcale nie były "poukładane" równo ale pamiętam że zera z przodu to zawsze były ułożone równo.
Gość kamilus Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Co my?licie o tym burgmanie?? http://moto.allegro.pl/item260292886_suzuk...o_goldwing.html
Gość Mitsumiuu Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Motor chyba do szpanu. Nie podoba mi się z tymi neonami. Umnie na NIEE
ure Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Bardzo ładne :/ wie? ?piewa i tańczy -dramat
Rekomendowane odpowiedzi