Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro kupa- widziałeś/oglądałeś skuter niezgodny z opisem? Ostrzeż innych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No taki podobny, zapasowy "kluczyk" jest w kazdym zestawie narzedziowym :) . Widze, ze trzeba bedzie zaczac pisac przy sprzedazy: "skuter posiada 3 oryginalne klucze" :) .

Opublikowano

A ja go widziałem... nie ma co się rozpisywać- porażka. Widziałem go tylko chwile bo wracałem od rodzinki już po ciemku ale nawet to mi wystarczyło - skuter wygl?da tragicznie i w istocie jest odpalany z kabelków więc nawet ?rubokręt nie potrzebny. :):)

Opublikowano

witam ponownie

kurcze ten burgi to okazja :) z tego co pisze sprzedajacy to kupujesz tylko stacyjke i jest jak NOWY !!ciekawe czemu sam nie dokupi stacyjki i nie sprzeda za pare tysiecy wiecej skoro jest w tak zajebistym stanie?? :)

pozdrawiam

p.s.kiedys jak chcialem kupic samochod to dzwonilem do goscia co mial taki jaki ja chcialem i pytam sie o stan,a on ze SUPER i takie tam,na koniec dodal,ze tylko o "pare centymetrów za bardzo przeciagneli dach"ze zwyklego chyba zrobili kombi :)

Opublikowano

Chyba ktos chiał sobie zrobic goldaska <_<

Ps. Pan który sprzedaje tego burgiego nie ma za grosz gustu <_<

Opublikowano

Profanacja ! Ps. Mam wolny zegar z kukułk? , może by tak za digitala na zamianę <_<

Opublikowano

kiedys byla taka reklama : trzeba miec pieniadze i fantazje <_<

widac jednego i drugiego komus nie brakowalo, nie mowie tu o wykonaniu ani o efekcie <_<

Opublikowano

Sprzedaje toto jakis emerytowany harleyowiec, czy jak?????

Pozdrówka

Opublikowano

zgodze sie z Ravenka..... Sezon na choinki rozpoczety....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to nie nowa deska tylko wersja na rynek włoski o ile pamiętam i jest przebajerancka !!!!

Opublikowano

je?li chodzi o silvera, to albo zdjęcie nie jest tej 400tki albo to nie jest 400tka tylko 600tka a sprzedaj?cy nie ma pojęcia co sprzedaje. !OK

400tka ma czarny a nie lakierowany jak 600tka kokpit, inny sposób zamykania/otwierania schowków na kokpicie (ciut zmodyfikowany), a lagi, uchwyt dla pasażera oraz elementy tylnego zawieszenia w kolorze ciemnego grafitu a nie jak 600tka - srebrne.

Pozdro ;)

Opublikowano

A gdzie ten srebrny SW ma lusterka !OK ?

Opublikowano

Dee wiem, że na rynek włoski ;)

Co do silvera - dlatego napisałem po przej?ciach, albo ręcznie przerobił ja z tej 650tki co wystawiał od dłuższego czasu !OK :P:)

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M212495

O ja pierdziele...jesli juz bylo to przepraszam, ale sie nie moglem powstrzymac....lekko uszkodzony...BUAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA....i ta cena....HAHAHAHAHAHAHAHA....szkoda ze jeszcze nie napisal K7 !OK ;)

Było już z 8 razy ...

Opublikowano

I postoi optymistycznie jeszcze drugie tyle...

Jednym ratunkiem dla tego go?cia jest sprzedanie go w czę?ciach...

Opublikowano

A czy to nie jest czasami ta, co ostatnio była na allegro jako jeszcze cała ??? Bo tamata, też nie miała z tyłu błotnika ... i rejestracje bezpo?rednio do plastiku nad kołem ...

Opublikowano

Osobiscie bym nie pakowal sie w skuter, do ktorego moze byc problem z czesciami ze wzgledu na jego wiek !YES

Opublikowano

jak ktos lubi oryginalne skutery to czemu nie....

• Administrator
Opublikowano

Nie kupa ale... :lol:

R 19 po opie z de