Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro kupa- widziałeś/oglądałeś skuter niezgodny z opisem? Ostrzeż innych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy jest teks: dotychczas nie jezdzony :o a w nocy przyszly krasnoludki i caly przod przemalowaly :owhist

przepraszam blednie odczytalem <_<

Opublikowano

co prawda nie skuter, ale motorower :blink:

Gość elwood_blues
Opublikowano

Ciekawi mnie, co zrobi pierwszy napotkany, ?rednio inteligentny patrol policyjny, widz?c taki motocykl z tablic? rejestracyjn? od motoroweru... to się nadaje do "?miechu warte" albo do "złotej czcionki" w teleekspresie....

Opublikowano

Ja pirdykam ..... ludzie maj? fantazję i głupotę jednocze?nie ..... to się nadaje do programu "NIE DO WIARY" ..... ten co to zarejestrował na 50-tkę powinien dostać dożywocie ... za dopuszczanie zbrodni przeciw ludzko?ci.

Opublikowano

Ta aukcja w ciagu jednego dnia obiegla doslownie pol zmotoryzowanej Polski :D

Szczerze mowiac, to moim zdaniem, ktos zrobil sobie maly "zart", ale nie mowie ze to jednak moze byc prawda, poniewaz w naszym, kochanym kraju wszystko jest mozliwe :lol::D

A tak w ogole, to kiedys na gieldzie w Slomczynie byla Yamaha R6 zarejestrowana jako 50ccm... wiem, bow idzialem papiery i tablice :rolleyes:whist

Opublikowano

Na moto-bajzlu stały majesty 125 i space 125, obie zarejestrowane jako motorowery. Mamy państwo prawa i specjalistów. :rolleyes:

Opublikowano
nie wiem czy kupa ale na pewno profanacja :rolleyes:

A bo nie widziałe? go chyba w Firleju, wygl?dał całkiem sympatycznie, a brzmienie wydechu urzekało pięknym niskim basem. Dzwięk jak by miał 1600, a nie 600 whist

Pozdrawiam

RobB. :lol:

Opublikowano

Silver ma najładnijeszy wydech z wszystkich maxi i każda jego zmiana to profanacja :rolleyes:

Opublikowano
Silver ma najładnijeszy wydech z wszystkich maxi i każda jego zmiana to profanacja !yeah

hehe zgadzam sie z Toba :rolleyes:

Pozatym wydech jest okropny...

Apropo ogloszenia ... "przerobiony tyl.." --> mogl od razu napisac ze wywalony blotnik bo zadnych wielkich przerobek to ja tam nie widze !bicz !yeah

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

komentarz jest jest zbędny... :D

Opublikowano
moja nominacja do Grand Prix paĽdziernika w kategorii "opis"

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=130137636

moze do Silver Winga tez takie cos maja :D

Kacza proponuję rodzim? produkcję firmy UNIMIL ( kondomy szyte na miarę ) pasuj? jak ulał więc i do Silvera dopasujesz :D:D:D

A tak PS.dramat ... lepiej kołderk? się obłożyć

Opublikowano

dzi? postanowiłem, że poudaję trochę napalonego klienta i pojechałem obejrzeć to cudo:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M296484

jako że stoi jaki? kilometr od mojej firmy.

Ludzie !!!! To co zobaczyłem mnie po prostu rozwaliło. Sprzęt cały malowany na bank, spasowanie plastików mega tragiczne ( tego wła?ciwie nie można nazwać "spasowaniem"), silnik gruchocze, pasek kwiczy i piszczy, szafa drży stuka i puka.

Miły pan dał mi kluczyki, opowiedział co i jak a na koniec zaznaczył, że je?li za gotówkę to może zej?ć z bólem serca do 17tu tysięcy.

PS. Mariusz - my już musimy wypić nie jedn? ale co najmniej 3 flaszki po tym naszym dealu. To co kupiłem od Ciebie w porównaniem z tym cudem z ogłoszenia to poprostu MEGA PIĘKNO|Ć ( i tańsza była od tej kupy ?mierdz?cego g.....!!!!)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba raczej z Afganistanu go przywieĽli. :):)

• Administrator
Opublikowano
a ten: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1737210    w opisie "stan bdb"   

:)  :)  :)

Musiał w Niemczech kosztować jakie? 2500 EUR, żeby opłacało się go przywie?ć.

2004 rok za tak? cene to musiał go wyszukać jaki? Coperfield :)

Poza tym jak słusznie zauważyłe? w opisie napisane jest, że stan BDB !

Nie ma zmiłuj... okazja palce lizać :)

Opublikowano

Nie ma stacyjki, ale za to ma w schowku czarny wkrętak. Je?li zostaje on w komplecie czyni to prawdziw? okazję :)

Opublikowano

To nie wkrętak , tylko kluczyk :)