Sympatycy Kubo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2006 Heja... Byłem parę tyg. temu na MotoBazarze w Łodzi... Widziałem tam kilka burgmanów a w tym pewn? czarn? 650'tkę... Z tyłu wygl?dała OK. jednak jak podszedlem blisko, go oblukać, okaz?ło się, iż przód był ZMASAKROWANY. Widać stało się tak jak my?lałem i to była kwestia czasu, kiedy wystawi? Go na allegro... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M223925 link do aukcji... Naprawdę niema się co Nim interesować. teraz Go troszkę podbudowali...Kiedy Go ogl?dałem nie miał szyby, ani błotnika przedniego... Dodatkowo drug? sztuk? jak? ogl?dałem był B400K2, srebrny, sci?gnięty bodajrze z Anglii czy co? w tym stylu... Skuter z przebiegiem 1000mil...Kiedy zapytałem handlarza, jak z ksi?zk? gwarancyjn?... To odparł, iż niema... To ja nato, jakim cudem skuter który ma tak minimalny przebieg, niema ksi?żki... ten na to, że wła?ciciel zgubił... Więcej nie rozmawiałem... Skuter nie wygl?dał na sfatygowany, jednak napewno co? w Nim było pokręcone... To tyle... Raport zapisany w bazie danych... Życzę udanych zakupów...Kuba !holiday
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Administrator Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiem że to nie skuterkowe ale padałem ze smiechu jak to zobaczyłem patrzcie na tło;] Zupełnie nieskuterowe ale musiałem Wam to pokazać Pierwsza nagroda pulicera za tło http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=107241144
Gość MirekBurgman Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 To jest prawdziwa rewelacja miesi?ca!!! Gratuluje,że to wychwyciłe? !!!
Lucjan73 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Go?ć ma dobry smak - pije ŻYWCA a że tło jest "prawie" salonowe to w tym przypadku zrozumiałe
ja-rek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam Nie b?dżcie aż tak k??liwi.... Przy tak dużym asortymencie(zobaczcie resztę aukcyjnych półproduktów, w które tak czy inaczej się czasami zaopatrujemy ) musi się kręcić w głowie. A na wspomaganiu zawsze lepiej.. .... do zobaczenia na wspomaganiu.... już niedługo coraz bliżej..., już za momencik na Wzlocie... ja-rek.
Maciek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Go?ć jest mnistrzem FOTKa pierwsza klasa
Mareczek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wielka kupa Rozmawiałem przez telefon kilka razy. Sprzedaj?cy opowiadał jaki ?liczny, ma tylko dwie drobne ryski, wygl?da jak nowy. Więc jadę z my?l? (może to okazja ) Na miejscu okazało się co to za okazja; 1) zdjęcia na aukcji nie tej sztuki 2) przebieg nie 11800 tylko 27500km 3) czę?ci metalowe – jedna korozja i ?niedĽ 4) ABS nie sprawny 5) silnik pracuje jak w ci?gniku rolniczym 6) lakier matowy 7) na cało?ci wszędzie jakie? uszkodzenia co? urwana co? wgniecione Dałem się nabrać jak chłopiec. Na koniec stwierdził że cena która by go satysfakcjonowała to 6,300zł. Nie podj?łem dalszej rozmowy. Wstyd było by mi pokazać się na jakim? spotkaniu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110850572
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Administrator Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dałem się nabrać jak chłopiec. Też tak uważam Poza tym jak ja bym zrobił sobie tak? wycieczkę i okazało się j.w. to uwierz mi... byłaby tam jatka !scooter Ci?gn?c temat... Nie dalej jak wczoraj wynalazłem w necie Silver Winga. Cena była mocno atrakcyjna ale opis nie. Zadzwoniłem rano do wła?ciela i zasypałem go lawin? pytań. Konkurs "100 pytań do..." to piku? przy tym jak go skatowałem . Sprzedaj?cy był trochę zaskoczony, zacz?ł się j?kac, sapać i powiedział, że najlepiej póĽniej pode?le mi fotki i że on już nic więcej nie wie. Wieczorem dostałem smsa, że nie pode?le mi fotek ponieważ sprzedał już skuter go?ciowi, który o nic nie pytał Uważam, że ten skuter był po mocnym crashu a także mechanicznie nie grzeszył ideałem, jednak niska cena u?piła cał? czujno?ć kupuj?cego. Reasumuj?c--- w Polsce nie ma sprzętów niesprzedawalnych. Każda kupa jest do sprzedania- nawet krzywa i zajeżdżona. Czasem tylko cena za kupe jest za wysoka i wtedy trzeba zwabić klienta super promocj?. Przyjeżdża, o nic nie pyta i beceluje Ach... Polska... kraj absurdów
dr.big Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Co sie dziwisz ? Jak wystawi czlowiek za super sprzeta normalna cene, to zaraz slyszy: "a czemu tak drogo?" !scooter
Gość białko Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 ... sprzedał już skuter go?ciowi, który o nic nie pytał ... ja nawet wiem kto go kupił !scooter
ortos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 BMW C1 a w zasadzie nie wiem czy sie ?miać czy płakać pozdr... ortos
Mareczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 BMW C1 a w zasadzie nie wiem czy sie ?miać czy płakać Zostało mu troszeczkę lakieru to ?mign?ł( C1) !scooter http://www.allegro.pl/item112446679_daewoo...wono_zolty.html
Gość adslandrzej Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Co za typ !scooter Ale wsumie nic nie pisał że bezwypadkowe i że opony sliki w c1 założone
Gość PCX Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam wszystkich skuterowiczów i zwracam się z pytaniem czy warto sie zainteresować takim o to skuterkiem ?? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M146091 Czy poprostu sobie lepiej odpu?cić bo ?mierdzi tytułow? "KUPˇ" Ogólnie skuter bardzo mi się podoba i nie wykryłem nic bardzo raż?cego poza przebiegiem bo w niego nie uwieże. Ale z 2 strony sprzedawca nie jest handlarzem (chyba) a import z Angli więc chyba lepiej niż francja lub włochy. PoradĽcie i pomóżcie bo przesiadam się z 50ccm na co? większego poniewaz padłem ofiar? tego skuterowego szaleństwa !yeah
regis Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zadaj kilka pytan sprzedawcy. Np. Czemu wydech jest nowy? Czemu na skuterze nie ma naklejek, napisow ani emblematow? Czemu ma nieorginalne malowanie? Jak na cene wplywa ten misio przy kluczykach? !yeah No i skoro to taki super hiper sprzet, to z kad sprzedawca posiada "sporo czesci zamiennych: szyba i chromowane detale oraz prawie cala elektryke"? A generalnie to madisona wspominajac pewnego burgmaniaka, nie polecalbym
Gość Svempas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Daj sobie spokój, kupsko... na allegro jest od wrze?nia zeszłego roku - kiedy? już o nim rozmawiali?my na forum. Regis co ty masz do Madisona ?? że się Pablosowi kupa trafiła to nie znaczy że ogólnie sprzęt jest do d_py !yeah . Silniczek ten sam co w Majesty - ja puki co nie nażekam... odpukać
regis Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 To byla ironia Svempas...ironia !yeah
Gość K K Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://www.allegro.pl/item112601767_yamaha...50_majesty.html -21ty? km http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M154813 -28ty? km
pablos Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 Regis co ty masz do Madisona ?? że się Pablosowi kupa trafiła to nie znaczy że ogólnie sprzęt jest do d_py . Silniczek ten sam co w Majesty - ja puki co nie nażekam... odpukać Wtr?cę swoje trzy grosze.... nie do końca kupa.... kupiłem zwłoki na własne życzenie , to tylko moja głupota (kupić rurki i kawałek silnika) a potem go restaurować... trzeba być wariatem żeby porwać się na co? takiego nie maj?c własnego warsztatu i znajomo?ci tematu. Dostałem nauczkę ... nie kupię już nigdy nic co nie jest nowe. Go?ć, który obecnie użytkuje Madisona ... ex mojego jest bardzo zadowolony, prawie wszystko wymieniłem na nowe, On dołożył od siebie i ma fajny sprzęt. A tak a propos nie lepiej kupawać nowe sprzęty niż lekko starsze z niewiadomego Ľródła a potem pchać masę kasy w naprawy ... dochodzi jeszcze czekanie... dramat i porażka. Ludzie opamiętajcie się kupujcie używki tylko z pewnych Ľródeł ... nawet sobie niektórzy nie zdaj? sprawy jakie wały robi? handlarze. PS. podstawowy argument przy kupnie to nie cena ... grunt to rozwaga i podejrzliwo?ć. Pozdrawiam
ure Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 Cze?ć Czy przebieg 18 tys Yamaha Majesty 250 z 1999r sprowadzony z Włoch jest realny ? Z papierów wynika że jeżdziła nim 43 letnia kobieta. Co Wy na to ?
dacja Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 Cze?ćCzy przebieg 18 tys Yamaha Majesty 250 z 1999r sprowadzony z Włoch jest realny ? Z papierów wynika że jeżdziła nim 43 letnia kobieta. Co Wy na to ? Moja Majesty ma 31 tys przebiegu i jest z 2003 roku i też jezdzi ni? kobieta ... no może jeszcze nie 43 letnia Dodatkowo sezon jest sporo krotszy niż we Włoszech Więc sam sobie odpowiedz na to pytanie ... ps - zainteresowało mnie to gdzie w papierwch jest wpisany wiek użytkownika skutera?
ure Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 No może nie koniecznie użytkownika ale wła?ciciela. Wiek wpisany jest w dokumencie ,, Włoski Zwi?zek Motorowy, Publiczny Rejestr Pojazdów Samochodowych".Jest też papier z przegl?du z 13.01.2005 z przebiegiem 14 700 km To oczywi?cie żadna stu procentowa gwarancja ale uwiarygadnia ten sprzęt w jakim? stopniu.
rudy_56 Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Opublikowano 11 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item114945039_sprzed...gio_150cm2.html Mijałem to wczoraj na ulicy. Nie do?ć, że kupny stan to jeszcze te cuda z papierami ....
regis Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Hmm... w x9 czesc ramy jest chyba umieszczona w tunelu w przekroku? Bo jakos w tym kymco nie widze tunela....hmm
Szaary Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 E tam Regis nie przesadzaj rama faktycznie jest w x9 w tunelu umieszczona ale przeca można ramkę przyci?ć/dogi?ć i pospawać ewentualnie poskręcać na opaski samozaciskowe i też będzie git. Ważne że jeĽdzi
Rekomendowane odpowiedzi