djquest2 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Oto co ja mam w swoich zbiorach : Co? na wzór zlotów Burgmanii : Akcesoria stylizacyjne :
BRODATY MIKE Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 UWAGA! BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH, KTÓRZY WIEDZˇ COKOLWIEK NA TEMAT SREBRNEGO HELA ZROBIONEGO NA GOLDASA, KTÓREGO ZAMIE|CIŁ ELWOOD O CYNK NA MAILA LUB PHONE (np. sms) BARDZO DZIĘKUJĘ!
asmo Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Już wiem dlaczego kupiłem Helixa !OKK : !w00t Jak dla mnie poezja Taka gleba w skuterze !OKK !V A najgorszy jest ten a'la GoldWing !NOT
Gość Raq Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 tak sie patrzę i zastanawiam: większo?ć zdjęć pomodzonych Helix/Fusion pochodzi z japońskich stron. widać to od razu, reszta ?wiata ma jakby inna filozofię stylizacji czy tuningu. i aż prosi się o pytanie: czy tylko oni maja takie zręczne łapki, czy to rynek jest tak nasycony skuterami i przez to dostepno?ć czę?ci stylizacyjnych tak duża? z drugiej strony widać też inwencję własn? (vide Akira) czy oni to robi? na prace dyplomowe po skończeniu przedszkola ? trudno nie podziwiac ich dbało?ci o szczególy, pracowito?ci...
Geni Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie zapominajmy, że oni maj? łatwy dostęp do sporej ilo?ci akcesoriów. Id? do salonu Hondy i tam maj? różne kierownice do Helixa, kanapy, ?wiatła, podesty itp. Dzi? za to ja dzwoniłem do salonu i my mamy dostęp - do czę?ci zamiennych.
asmo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dzi? za to ja dzwoniłem do salonu i my mamy dostęp - do czę?ci zamiennych. Nie zapominajmy, ze to tez plus Tylko zeby ceny w salonach byly jeszcze moze troszke bardziej... na minus
Geni Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Oczywi?cie - dobrze, że przynajmniej to, ale o produktach takich firm, jak Moriwaki, Kitaco itd. możemy sobie pomarzyć .
Rekomendowane odpowiedzi