Gość siwy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam ! Nieaktualne... Uzasadnienie niżej !
pawko Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 A na "naszej stronie" nie szło umie?cić? Na [...] nie jestem zalogowany więc testu nie przeczytam, bo logować tam mi się nie chce
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2007 Gdyby nie konieczno?ć logowania się to nie widziałbym w tym linku nic złego a tak je?li mam być szczery to jest SPAM. A na "naszej stronie" nie szło umie?cić? Pawko... To pytanie jest retoryczne?
Gość scottie Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Mnie już usuneli z tamtego portalu wiec tez nie przeczytam A tak wogole to test atlantica to powinien Majon zrobic jako weteran w uzytkowaniu Apki... bo o ile wiem to ty Siwy na nim tak duzo nie zrobiles...
Administrator Artix Opublikowano 15 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ups chcialem przeczytac ale okazuje sie ze nie moge. Nic tam nie ma, wiec po co dawac link do czegos co nie dziala dla normalnego uzytkownika. Przypomina mi to troche linki do roznych stron typu chcesz wiedziec wiecej, wyslij sms na numer 0700 xxx xxx Jak dla mnie spam straszny, a jak wiadomo spamu nikt nie lubi.
Gość siwy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 UNO : Zrobiłem wystarczaj?c? ilo?c kilometrów, aby móc już co? powiedzieć o tym motocyklu... DOS : Chciałem umie?cić tam i to zrobiłem, to jest moja decyzja. TRES : Dlaczego spam ? Je?li Wy umieszczacie jakie? artykuły z gazety to jest w porz?dku tak ? Mam rozumieć, że spamuje Was tym że napisałem test ... Ok w takim razie temat do zamknięcia i link znika ... Pozdrawiam
Administrator Artix Opublikowano 15 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2007 Co z tego ze napisales jak nigdzie nie mozna tego przeczytac, rownie dobrze mogles napisac do szuflady i chwalic sie ze napisales. Wiesz ile rzeczy ja napisalem, kilka filmow na podstawie tego mozna by nakrecic, tylko nie chwale sie tym bo moze 5 osob widzialo to co napisalem
Kacza Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Siwy strzelil focha i Wam nie pokaze
dr.big Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ale o soo chooodzi ? Edit: ...achaaaa... UNO : Zrobiłem wystarczaj?c? ilo?c kilometrów, aby móc już co? powiedzieć o tym motocyklu... DOS : Chciałem umie?cić tam i to zrobiłem, to jest moja decyzja. TRES : Dlaczego spam ? Je?li Wy umieszczacie jakie? artykuły z gazety to jest w porz?dku tak ? Mam rozumieć, że spamuje Was tym że napisałem test ... Ok w takim razie temat do zamknięcia i link znika ... Pozdrawiam Oczywiscie, zawsze mozna zrobic mniej lub wiecej kilometrow , w koncu do szybkiego tesciku wystarczy np. 200km. Jesli umiesciles to pod innym adresem, to po co dawac linka na dodatkowych forach? Uwazam, ze wymog logowania odpowiada na wszelkie pytania -> artykul ten jest nieosiagalny bez zalogowania, a nie kazdy lubi byc zmuszany do takiego rozwiazania. Mozna to uznac za spam lub napedzanie klientow (czyli spam) . I po co sie od razu zloscic ?
Administrator Artix Opublikowano 15 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2007 Je?li Wy umieszczacie jakie? artykuły z gazety to jest w porz?dku tak ? Mam rozumieć, że spamuje Was tym że napisałem test ... Ok w takim razie temat do zamknięcia i link znika ... Testy z gazety ja pamietam jeden test z gazety, wloskiej przetlumaczonej przez DJ na polski. Reszta testow zdjec, to juz wlasnosc intelektualna Burgmanii. Nie ma przepisywanych zywcem, ba nawet ostatnio ktos chcial skan na forum jakiegos tekstu i tez go nie bylo. Fajny foch, podoba mi sie. Hmm caly czas zastanawia mnie sens zablokowania czytania dla innych, boisz sie ze ktos z policji przeczyta ze jezdzisz bez prawka.
Hoffi Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam:-) Nie ukrywam, że zdenerwował mnie fakt, że aby przeczytać zwykły artykuł użytkownika danego ogólnodostępnego serwisu, trzeba się tam zarejestrować, na co ochoty wcale nie mam. Po drugie nie dziw się, że padaj? wyrzuty o nie umieszczeniu testu tutaj...Wszak to nasza Burgmania jest najbardziej znanym ?rodowiskiem maxiskuterowym i to wła?nie tutaj chce się czytać testy maxiskuterów, takich wła?nie jak Atlantic. Ostatnio kolega PCX dał wła?nie przykład, że można samemu zrobić całkiem niezły test, zaopatrzyć go w zdj?tka i umie?cić go na naszej stronie nawet wtedy, je?li ocena jest trochę subiektywna (to naturalne, jest jego wła?cicielem). A że Scottie mówi o do?wiadczeniu Majona, nic dziwnego - zjechał na nim już trochę dróg. To nie znaczy, że Ty zrobiłe? nim tych km za mało, ale choćby fakt wieku może uzasadniać niepewno?ć co do tej opinii. To tyle, serdecznie pozdrawiam i proszę żadnych podobnych fochów! Hoffi
Gość Svempas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Wiecie co... brak mi na coponiektórych słów... Ja do was naprawde nic nie mam osobi?cie ale przeginacie pałe... widze że gloryfikujecie pewn? grupe osób a na innych sie pastwicie... pomijam fakt że nie s?dze żeby potępnianie kogokolwiek za brak prawka co? dał - ale jeżeli potępiacie za co? takiego Siwego to dlaczego nie jedziecie po kolei z Nickami z forum osób które również go nie maj? o czym doskonale wiecie ??? Bo tamta czę?ć osób jest lepsza? Po drugie scottie: Sk?d ty wiesz ile KM nawin?ł Siwy? jasnowidz? Dziwny wydaje się też twój tok my?lenia że opisywać moto powinna osoba która najwięcej na danym moto przejechała KM... Dziwne... Id?c dalej twoim tokiem my?lenia połowa testów z Burgmania.net nie ma sensu ponieważ nie pisała ich osoba która na danym moto najdłużej jeĽdzi... Po trzecie: Napisał chłopak artykuł... zamie?cił go akurat tam... chciał dla was dobrze i zamie?cił link nie po to żeby doprowadzić do kłutnii, tylko żeby kto? czerpał z tego jak?? wiedze/przyjemno?ć... a wy po nim jeĽdzicie jak po burej suce za przeproszeniem. Jako? jak pewna osoba X (celowo nie wymieniam Nick'a bo znowu bed? komnetarze że właże komu? do dupy czy uznaje za jak?? wyrocznie ) swojego czasu była C1'ko maniakiem i dawała linki do zachodnich stron na których bez zalogowania nie dało się nic poogl?dać to nikt o to pretnesji nie miał... wręcz odwrócono to w żart. Poza tym pewna osoba X kiedy? gdzie? pisała że jak sie nie ma niczego sensownego do napisania w danym temacie to sie poprostu nie pisze...
Gość SzCzApA™ Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 luzzzzz niema się co gor?czkować (wiem wiem i kto to mówi) starsi już tak maj? że zawsze maj? racje a nawet jak jej nie maj? to i tak j? maj? my?le że wcale nikt tu po nikim nie pojechał poprostu panowie wyrazili swoje opinie być może troszke podirytowani faktem że sobie nie poczytali a to czy kto? ma PJ A czy nie to już odrębny temat poruszany już w niejednym w?tku ja np postanowiłem nieporuszać się a mam czym na 2oo do dnia w którym odbiore nowe okładeczki z wbitym A co do nawiniętych KM to my?le że niejest to w 100% miarodajne co do opinni o sprzęcie istniej? np techniczni analfabeci i nawet po 100 000 KM nie s? w stanie powiedzieć gdzie się wlewa olej do silnika i czy się pewnie prowadzi i takie tam więc PEACE panowie
dr.big Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Wiecie co... brak mi na coponiektórych słów... Ja do was naprawde nic nie mam osobi?cie ale przeginacie pałe... widze że gloryfikujecie pewn? grupe osób a na innych sie pastwicie... pomijam fakt że nie s?dze żeby potępnianie kogokolwiek za brak prawka co? dał - ale jeżeli potępiacie za co? takiego Siwego to dlaczego nie jedziecie po kolei z Nickami z forum osób które również go nie maj? o czym doskonale wiecie ??? Bo tamta czę?ć osób jest lepsza? Powiem Ci wiekszosc osob to za bardzo nie interesuje, istnieja naprawde wazniejsze rzeczy, niz zagladanie komus do kieszeni. Ja np. do zimy 2006 roku myslalem ze DeeJay (sorry DJ ) nie ma prawka -> a mial ... i bylo mi glupio ... Jesli cos na ten temat wiesz, to napisz na forum kto prawka nie ma i po problemie. Z tego co pamietam, to kolega sam sie "chwalil" w polskiej mowie, ze go nie posiada. Wiec do kogo (i o co) pretensje? Po trzecie: Napisał chłopak artykuł... zamie?cił go akurat tam... chciał dla was dobrze i zamie?cił link nie po to żeby doprowadzić do kłutnii, tylko żeby kto? czerpał z tego jak?? wiedze/przyjemno?ć... a wy po nim jeĽdzicie jak po burej suce za przeproszeniem. Zadnej klotni raczej nie ma, zastanawiam sie tylko co ma dac komus artykul wymagajacy zalogowania. Gdyby byl ogolnodostepny nie byloby problemu. Jako? jak pewna osoba X (celowo nie wymieniam Nick'a bo znowu bed? komnetarze że właże komu? do dupy czy uznaje za jak?? wyrocznie ) swojego czasu była C1'ko maniakiem i dawała linki do zachodnich stron na których bez zalogowania nie dało się nic poogl?dać to nikt o to pretnesji nie miał... wręcz odwrócono to w żart. Oczywiscie byly to strony "zachodnie", a cala sprawa miala troche inny przebieg i wydzwiek. Nikt sie tam nie obrazal, ani nie kasowal swoich wypowiedzi . Siwy wybral inna strone do publikacji i mial do tego pelne prawo. My mamy prawo to skomentowac ... lub obrocic w zart ... Na koniec slowo na niedziele : Ty napisales: "(...)Napisał chłopak artykuł... zamie?cił go akurat tam... chciał dla was dobrze(...)". Gdyby chcial dla nas dobrze, to artykul bylby zamieszczony bez zmruzenia oka na Burgmanii (bez zalogowania), nie pisz wiec ze dla nas, ale raczej dla kolegow, dla siebie (dla s.net?). Nie wiem i mnie to nie interesuje. Interesuje mnie to, ze mam sie zalogowac na stronie ktorej wlasciwie nie lubie .
Gość Svempas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 BIGu to nie ja tutaj pierwszy wytkn?łem że Siwy nie ma prawka tylko Artix kilka postów wyżej.... Ja tez na S.net nie jestem zalogowany ale zrobie to choćby dlatego żeby poczytać ww test.
Administrator Artix Opublikowano 15 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2007 Svempas gdybys mnie znal choc odrobine, to wiedzialbys ze scigam ten proceder od wielu lat nawet wsrod serdecznych znajomych i nie ma dla nikogo taryfy ulgowej mimo ze moge dana osobe bardzo lubic Chodzi o to ze jak podaje sie link do strony to po to zeby mozna bylo przeczytac test. Ja nie mam zamiaru sie tam logowac zeby przeczytac test. Dlaczego nie, czesc wie, czesc nie musi wiedziec bo po co, to stare dzieje. Powiedz mi jeszcze Svempas kogo ja gloryfikuje, C1 - mania, jak widzisz trwa u mnie do dzis. Pewnie Ortos tez ulegl tej modzie tylko znacznie wczesniej ja ze wzgledow finansowych dopiero jak bylo mnie na to stac. Tu nikt sie zreszta nie czepia o strone gdzie to bylo opublikowane tylko o to ze nie da sie tego przeczytac a potem o focha z kasowaniem linku. Jak dla mnie to dowod na brak dojrzalosci emocjonalnej, a skoro ktos jezdzi bez prawka od lat to rowniez umyslowej.
Gość siwy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Powiem jedno, gdyż nie umiem się powstrzymać ! ODPIERDOLCIE SIE OD TEGO ZE JEZDZE BEZ PRAWKA !!! To jest tylko moja sprawa, która nie ma tutaj nic do rzeczy... Co do focha, to mnie to kalafior czy przeczyta go 5 osób wiecej czy nie! Chciałem po prostu dac link do artykułu, nie wiedz?c że nie można go przeczytać nie loguj?c się... Ale cóż najlepiej na sam pocz?tek zjechać człowieka co nie ? W tym klubie to już normalka, więc ja już chyba podziękuje, gdyż atmosfera tu panuj?ca nie przynosi mi zadowolenia, a tylko bulwersuje i niepotrzebnie się człowiek denerwuje... Pozdrawiam
Gość denver27 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 pozwolicie ze wtr?ce swoje przysłowiowe 3 grosze do w/w dyskursu:)wiem ze moze nie jestem "starym"forumowiczem a tym bardziej klubowiczem co wcze?niej przez niektórych zostało mi wytknięte.ale mimo wszystko skusze sie na krótki komentarz.Uważam ze "siwy"miał naprawde szczere i jak najbardziej pozytywne chęci.my?le ze nast?pil tutaj bł?d w percepcji całej sytuacji.mysle ze tyle samo byloby pretensji do "siwego" za samo umieszczenie testu na "zakazanym portalu" i juz ten sam fakt zdecydowal o antypatii do calego zajscia.ja na zakazanym portalu również jestem zarejestrowany co swiadczy tylko o tym ze tematyka skuterowa mnie interesuje,podkre?laj?c przy tym ze dopiero raczkuje w tym temacie:)pozdrawiam a jazda bez prawka to juz inna bajka ,ale nie chce poruszac tego w?tku bo juz o tym gdzies pisaliscie:) posty ł?cze Artix
ultras Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 oj, zima doskwiera wnoskuję za nowym działem na forum - dla bez tych PJ (pewnie zaraz powstanie a listę osób skompletuje się z na przykład szafy Lesiaka), naturalnie w nim podgrupa dla tych co niby maj?, ale kupili i oczywi?cie dla tych z PJ odrębny, no i wspólny ring wolny gdzie będzie można dowolnie komukolwiek nawsadzać i gdzie każdy będzie się mógł wypowiadać jako anonymous bez konieczno?ci jakiegokolwiek logowania czy có?... a tak poważnie brakuje takich czę?ci postów, że dopiero teraz wiem gdzie można szukać wspomnianego testu... Co prawda od jutra ochłodzenie ale na koń Panowie! Na koń albo wyżyć się ewentualnie na najbliższej ?lizgawce! albo zapraszam na serwerek: www.Quake_4_burgmania.wnet
dr.big Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ale cóż najlepiej na sam pocz?tek zjechać człowieka co nie ? W tym klubie to już normalka, więc ja już chyba podziękuje, gdyż atmosfera tu panuj?ca nie przynosi mi zadowolenia, a tylko bulwersuje i niepotrzebnie się człowiek denerwuje... Nie widze powodow do zdenerwowania . W koncu caly temat obrocilby sie w zart ... gdyby ... nie ten pierwszy wykasowany post . Skoro piszesz o "klubie" znajac jedynie "forum" to moze masz w swoim poczuciu racje. Ja zaluje, ze atmosfera forum Ciebie jedynie bulwersuje oraz denerwuje. Kogo innego moze denerwowac i bulwersowac fakt, ze poruszasz sie po drodze calkiem nielegalnie. A Ty powinienies chociaz chwile sie nad tym nieszczesnym PJ zastanowic. A nie tylko bulwersowac i denerwowac... Mam nadzieje, ze jesli opuscisz to grono, bedziesz mogl nadal czerpac zadowolenie z panujacej ogolnie atmosfery i nikt nie bedzie smial Ci wytknac braku posiadania PJ . Pozdrawiam.
Administrator Artix Opublikowano 15 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jakim zakazanym portalu ? Kto go zakazal ? Jakiej antypatii ? Jesli cos chce przeczytac a nie moge, bo nie jestem zarejestrowany to mnie to dziwi. Siwy dal piekny popis swojej kultury, to tyle. Jezdzi bez prawka i ma to gdzies, OK, moze tez zacznie jezdzic po pijaku bo rowniez takie ograniczenia sa dla debili, OK. Dziwi mnie takie przyzwolenie, potepiamy tych pijanych na drogach i nic nie mowimy o tych ktorzy jezdza bez uprawnien. Dla mnie oba przypadki sa naganne. Brak szacunku do prawa ot jakie to Polskie. Ciesza mnie takie pojedyncze przypadki jak Szczapa ktory maja odwage reagowac. A co bedzie jak kierowca bez prawa jazdy potraci ze skutkiem smiertelnym kogos. Przeciez to kozak byl, a prawko to tylko papier ktory wymyslil jakis wredny debil. Prawo jest po to zeby je lamac. A moze to ja jestem debilem bo jezdze z prawkiem i nie wsiadam po pijaku do pojazdu. Denver ja tez jestem milosnikiem skuterow i tez chcialbym poczytac nawet jak to mowisz na "zakazanym portalu" Staram sie czytac wiekszosc tekstow o skuterach ale czy jak chce zobaczyc jak wyglada skuter musze go odrazu kupowac ?
pawko Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Kurcze - ale się porobiło...I to tak trochę nie?wiadomie ja zacz?łem, aczkolwiek powtarzam - nie?wiadomie. Ja tam strony s.net wcale nie znam i nie bywałem na niej i nic mi do niej czy jej twórców tylko po prostu lubię sobie czytać na burgmanii testy i trochę mi było żal że Siwy umie?cił to tam a nie tutaj a póĽniej już całkiem mnie zniesmaczyło, że trzeba się tam zalogować, żeby sobie poczytać co kolega "spłodził" . Na Burgmanii główna strona i testy chyba s? dostępne dla wszystkich, prawda? Siwy - jak opanujesz nerwy to zapodaj swoje wywody "u nas", wierzę że każdy z chęci? poczyta i skomentuje. ja będę pierwszy
Gość siwy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Je?li spamuje forum, to dlaczego miałbym zostawić, wolałem od razu usun?ć ... Niestety lub stety znam tylko forum i jak na razie nie czuję aby mnie co? zaci?gło na zlot burgmanii po forumowej atmosferze... To że kogo? bulwersuje brak mojego PJ, to mnie to za przeproszeniem G***O obchodzi... Poruszali?my ten temat w innym w?tku i mam nadzieje że wszystko zostało tam powiedziane... Ja w porównaniu do innych użytkowników forum posiadam chociażby A1, które zdaje się tak samo jak A Je?li opuszcze to grono to zaznam ?więtego spokoju i nikt mi nie będzie wytykał braku PJ... Przebywam na do?c dużo forach i nigdzie jeszcze nikt tego mi nie wytykał !
Gość Svempas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Siwy - ale? pojechał... BIGu: Nie masz tutaj racji - chłopak zamie?cił link - kilka osób go za to zj@bało... więc kolej? rzeczy wykasował "obiekt" sporu... dla mnie to logiczne i ja też bym tak zrobił.... A teraz to już jest po wszystkim i można snuć domysły "co by było gdyby". Poza tym jako? dziwna jest ta atmosfera wogół S.net u nas na forum... niechęć zaczyna zaliczać się do... ze ak to okre?le Poprawno?ci Politycznej... a ja polityki, polityków, tego białego okr?głego burdelu z pasibrzuchami i cichodajkami oraz dwóch zakompleksionych knypków bardzo nie lubie... W kwesti wyja?nienia- Siwy ma PJ ale A1.
Gość siwy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Artix przechodzisz ze skrajno?ci w skrajno?ć, żal mi Ciebie... Nie umieszczę tutaj tego testu z kilku powodów : - Od ostatniego czasu nie lubię tutaj przebywac i nie mam zamiaru moich "wypocin" Wam przekazywać... - Je?li s? tutaj posiadacze tego skutera i zrobili więcej km to niech Wam napisz? ! - Chciałem/chcę wspomóc troszkę s.net gdyż mieli lekki dołek.
Rekomendowane odpowiedzi