Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2017 Oczywiście zgłaszam się, wariant 1, domek, koszulka XL, jeszcze nie wiem od kiedy czwartek lub piątek Przemek Doktorek
dywelj Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłaszam nasz udział. Dywelj - domek XL męska wariant 1 Bożenka - domek L damska wariant 1
Beata&Darek Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Darek- domek- męska M Beata- domek- damska M
Klubowicze JACKM Opublikowano 23 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2017 Proszę o dopisanie do listy. jackm - wariant 1/ domek / koszulka XXL iwona66 - wariant 1 / domek / koszulka L
Klubowicze oakowsky Opublikowano 1 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2018 Będę, ale w tym roku niestety krócej - czyli tylko w czwartek i piatek. W sobote rano musze być w Waw. Poprosze zatem o rezerwacje od czwartku do piątku (jedna noc). oakowsky - Wariant - jedna noc czw/pt / domek/ koszulka L
slavko1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Poproszę o dopisanie do listy. Obaj w wariancie 1 slavko1 - koszulka L Kacper (8 lat) - koszulka S, na ok 130cm.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Administrator Opublikowano 2 Stycznia 2018 Lista zaktualizowana. Dziś wieczorem księgowość naniesie ewentualne wpłaty za zlot. 17 godzin temu, oakowsky napisał: oakowsky - Wariant - jedna noc czw/pt Nie mamy takiego wariantu uzgodnionego z właścicielem OW. Przypomnij się bliżej terminu zlotu, postaramy się coś zaradzić.
Conan Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jeszcze jak mogę to czy wariant sobota niedziela będzie rozpatrzony?
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2018 Przelew poleciał. Mam prośbę o zmianę na liście. 7. Piootr koszulka męska M. Dzięki
1912michał Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Proszę o dopisanie do listy : 1912michał - wariant 1 / koszulka XXL / czwartek Miśkową grupę proszę uwzględnić przy zakwaterowaniu, dziękuję.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2018 Proszę o dopisanie do listy Wariant 1 od piątku Frodka2 /domek /damska S Nietoperz /domek /męska xxxl
Administrator Artix Opublikowano 2 Stycznia 2018 Administrator Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam serdecznie Lista po aktualizacji wpłat Pozdrawiam ciepło
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2018 To i ja poproszę o dopisanie : Joasia70, wariant 1, koszulka damska L, czwartek Ps. czy Grzechy się nam rozmnożyły ??? Dnia 6.12.2017 o 22:17, Artix napisał: 52. Grzech... /domek/męska XL (czw)... 79. Grzech... /domek/męska XL (czw)...
Sympatycy Grzech Opublikowano 3 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2018 Od początku byłem na liście pod nr 52. Nie zgłaszałem chęci uczestnictwa po raz drugi.
MISIEK Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Przelew wysłany. Przyjazd w czwartek. Proszę o rezerwację dla P.E.S.-u w jakimś dużym domu (domach) kilku pokojowym.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2018 4 godziny temu, Joasia70 napisał: To i ja poproszę o dopisanie : Joasia70, wariant 1, koszulka damska L, czwartek Ps. czy Grzechy się nam rozmnożyły ??? 2 godziny temu, Grzech napisał: Od początku byłem na liście pod nr 52. Nie zgłaszałem chęci uczestnictwa po raz drugi. A to 79 nie była rezerwacja dla Joasi? Lista po aktualizacji 18 godzin temu, 1912michał napisał: Miśkową grupę proszę uwzględnić przy zakwaterowaniu, dziękuję. 1 godzinę temu, MISIEK napisał: Proszę o rezerwację dla P.E.S.-u w jakimś dużym domu (domach) kilku pokojowym. Drodzy zlotowicze Proszę o cierpliwość i odsyłam do tego co podano na wstępie. Dnia 6.12.2017 o 15:31, MariuszBurgi napisał: Wątek z rezerwacjami ruszy ok. marca 2018 roku. Rezerwacjami zajmie się nowy kwatermistrz, który pomoże Wam ulokować się w domkach. Rezerwacji prosimy dokonywać dopiero po uiszczeniu opłaty zlotowej i stosownym odznaczeniu na liście zlotowiczów widocznej w kolejnym poście.
Poohatek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opłata jest podana za osobę? Pytam w momencie gdy na jednym moto jadą dwie sztuki:) I drugie pytanie... co w momencie jak jednak nie będę mógł przyjechać a kasę wpłacę? Pół roku do przodu to jest szmat czasu i nie wiem czy w tym momencie nie będę w delegacji.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2018 34 minuty temu, Poohatek napisał: Opłata jest podana za osobę? Pytam w momencie gdy na jednym moto jadą dwie sztuki:) Ci też jadą na zlot Tak, opłata za osobę. 34 minuty temu, Poohatek napisał: co w momencie jak jednak nie będę mógł przyjechać a kasę wpłacę? Pół roku do przodu to jest szmat czasu i nie wiem czy w tym momencie nie będę w delegacji. Masz czas do majówki. 3 maja zamykamy listę uczestników tegorocznego zlotu.
Kamil an400 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Kamil an400/wariant1/domek/koszulka męska xl/czwartek
Poohatek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 To i ja poproszę o dopisanie: Poohatek, wariant 1, koszulka męska XXL, piątek Małżonka Poohatka, wariant 1, koszulka damska L, piątek (proszę o informację czy osoba towarzysząca musi być zarejestrowana na forum)
dziadzia Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dnia 6.12.2017 o 22:17, Artix napisał: 59. Ela... /domek/damska XL (czw)... Bardzo proszę o wykreślenie z listy mego plecaczka, dziękuję.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Administrator Opublikowano 4 Stycznia 2018 Na pozycję 59 wskakuje rzutem na taśmę: Kamil an400 12 godzin temu, Poohatek napisał: proszę o informację czy osoba towarzysząca musi być zarejestrowana na forum Nie... ale musi być przez kogoś zarejestrowanego na forum rekomendowana.
Poohatek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Godzinę temu, MariuszBurgi napisał: Nie... ale musi być przez kogoś zarejestrowanego na forum rekomendowana. No to zmuszony jestem rekomendować moją żonę :-)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2018 16 godzin temu, Poohatek napisał: (proszę o informację czy osoba towarzysząca musi być zarejestrowana na forum) 4 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Nie... ale musi być przez kogoś zarejestrowanego na forum rekomendowana. 3 godziny temu, Poohatek napisał: No to zmuszony jestem rekomendować moją żonę :-) No no no Nie tak prosto. A podanie ? A 3 załączniki ? A gdzie zdjęcia osoby rekomendowanej ? Taki zlot to nie są proste sprawy Sorry nie mogłem się powstrzymać
Rekomendowane odpowiedzi