Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Użytkownicy Opublikowano 22 Grudnia 2017 Arturze. Dopiero wczoraj miałem czas zobaczyć kalendarze i długo szukałem szczeny na podłodze. Ty wiesz dobrze dlaczego. Jak się spotkamy to za extra extras będzie ode mnie też extras. Wielkie dzięki za wykonaną pracę. PozdrawiamWysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Olo z Krk. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Tez chce zestaw. Czy moge go zamowic? Chetnie dolacze do zbiorczej wysylki na Kraków.
Klubowicze arturas Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zaraz po Świętach będę wiedział czy są jeszcze wolne sztuki
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witajcie, temat już zamknięty, ale z małej nadwyżki zostały 2 duże kalendarze i 2 extrasy. Jak ktoś jeszcze chętny to proszę pisać. Kto pierwszy ten lepszy
atat13 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Troche pozno ale kalendarze super i ten spersonizowany gift po prostu bajkaWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2017 Od czwartku jestem szczęśliwym posiadaczem kalendarzy (moja mina po otwarciu paczki była z kategorii - bezcenne ). Oczywiście nie wytrzymałem i już je zawiesiłem. Arturas, kalendarze jak zawsze super! Wielkie dzięki!
Silver Surfer Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam jest może jeszcze jakaś sztuka kalendarza jeśli tak to jestem zainteresowany na 100% pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 12 godzin temu, Silver Surfer napisał: Witam jest może jeszcze jakaś sztuka kalendarza jeśli tak to jestem zainteresowany na 100% pozdrawiam Tak mam 1 sztukę dużego i małego. Pisz proszę na priv jak ew. chcesz odebrać.
GadekW Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Artur, kalendarz jest extra. Dzięki za poświęcony czas na stworzenie tego arcydzieła...dobra robota.
zbys.ko Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ja również chciałem podziękować dla Kolegi ARTURAS za włożoną prace przy Kalendarzach, FAJOWE KALENDARZE co otrzymałem, ale dopiero wczoraj je dostałem Też dla Kolegi MAKI dziękuje za odebranie ich i dostarczenie DZIĘKUJE
krzysiu Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Z utęsknieniem czekałem na dzisiejszy dzień jest kwiecień to nie prima aprilis dopiero teraz odebrałem to wspaniałe arcydzieło.Dzięki Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi