Administrator Artix Opublikowano 13 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 13 Stycznia 2007 MariuszBurgi napisał(a): Cytat Ponadto po jezdzie burgolotem okrutnie boli mnie kark i plecy...po jezdzie helka....miodzio...zero bolu, sama przyjemnosc...... Potwierdzam... Miałem to samo choć na K2 jest dużo lepiej niż na K1. No to pociesze was Panowie ze w K4 problem bolacego karku dalej wystepuje czyli nic sie zmienilo od modelu K1. Juz wiem po co ta Patrycja, zeby masowala kark w czasie jazdy a ty "gupi" zamieniles na sprzet gdzie nie potrzebny ci juz bedzie masaz !TAZ
ERMI Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 oj krisu cóże? ty uczynił? ale skoro taka wola twoja niechaj i tak będzie.
Geni Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dopiszę się tutaj, w końcu też chodzi o Helixa, którego dzi? zakupiłem od Mariusza. Oprócz zakupu, to przekulałem się 115km do domku - szedłem głównie lewym halsem z odchyleniem 10st. od pionu . Ludzie z puszek jako? dziwnie się patrzyli, żadnych 2oo nie spotkałem - ciekawe dlaczego?? Czyżby ten lekki zefirek o prędko?ci do 100km/h wszystkich wywiał?? No dobra teraz na poważnie - dzięki krótkim chwilom ciszy mogę stwierdzić: niczym wygodniejszym od Helixa jeszcze nie jeĽdziłem !TAZ , ale niestety przeważał boczny wiatr, co było cholernie absorbuj?ce uwagę. W każdym razie: dałem radę, ale jazdy w podobn? pogodę nie polecam.
Administrator Artix Opublikowano 13 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 13 Stycznia 2007 Geni, a jechales kiedys "kioskiem" w taka pogoda, chyba nie, bo bys na helixa nie narzekal !scooter Kiedy Kris jadac hela jechal prosto mnie juz "kiosk" kolysalo jak wahadelko z kazdym podmuchem. Przy obecnym wietrze to jest dopiero jazda !TAZ ale bywalo juz gorzej niz teraz Gratuluje jeszcze raz szczesliwym helixiarzom !scooter
piżmak Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja wracałem raptem 30km do domu kolo godziny 19. Wiaterek wiał do?ć ciekawy. Szczególnie dziwnie ludzie patrzyli jak podjechałem na stacje benzynow?, lekkie niedowierzanie można było z ich twarzy odczytać !TAZ A najlepsze było to, że jak wszedłem zapłacić to mnie wszyscy przepu?cili No w każdym razie dotarłem do domciu cało i szczę?liwie. Jedno co będzie wymagało przyzwyczajenia to brak klamki hamulca. Kilka razy odruchowo jej szukałem. Szkoda tylko, że pogoda kijowa i nie da się pojeĽdzić a wła?nie wyczy?ciłem sprzęt, napastowałem. Ehh no szkoda gadać. Pozdrawiam czekam na +18C.
Geni Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Na klamkę hamulca nie dałem się złapać, bo wcze?niej biegowcami pomykałem głównie. Artix, kioskiem nie jeĽdziłem, ale przyznam się, że już mnie kusi taka ewentualno?ć !TAZ .
ciachu Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 No cóż, wszystkim nowym włascicielom Wielkie Gratulacje !TAZ
Administrator Artix Opublikowano 13 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 13 Stycznia 2007 Geni masz juz zoomera - potwora z bagien helixa - sprzet dla konesera, bo raczej tez trzeba lubic nietypowe sprzety zeby go kupic, teraz czas na kolejny bardzo nietypowy sprzet C1 - kioskiem pieszczotliwie zwanym !scooter Mysle ze twoja kolekcja byla by dosyc ciekawa ze wzgledu ze wszystkie te skutery sa specyficzne i odrobine trzeba wprawy zeby nimi jezdzic !TAZ
Gość ZeneC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Cytat Nie pamietam juz, zeby cokolwiek dalo mi tyle przyjemnosci w tak krotkim czasie (poza kolezanka Patrycji, ktore obie pozdrawiam a ktorych zapewne grono burgmanii nie zna ) Abstrahuj?c od Patrycji i jej Koleżanki, to wypada przypomnieć to, co kiedy? usłyszałem czy przeczytałem u ludzi do?wiadczonych w tych sprawach, a mianowicie to, że jazda motocyklem to największa przyjemno?ć, jak? może mieć mężczyzna bez zdejmowania spodni... Zważywszy, że maksiskuterzy?ci to bardziej wysublimowana kategoria motocyklistów - nic dodać, nic uj?ć. Sk?idn?d jak to samo mogłyby wyrazić nasze koleżanki...? Do tej listy gratulacyjnej dla Piżmaka i ja się doł?czam szczerze. I dalej szukam sztuki dla siebie w przedziale 200 - 400 ccm. Każda podpowiedĽ mile widziana... Pozdrawiam i słońca na dodze życzę.
Maarek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gratulacje!!! Mam nadzieję, że w takim razie zakup Pawkowej YP-ki będzie mi już wybaczony . Dużo frajdy życzę i do zobaczenia na trasie
Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2007 ZeneC napisał(a): wypada przypomnieć to, co kiedy? usłyszałem czy przeczytałem u ludzi do?wiadczonych w tych sprawach, a mianowicie to, że jazda motocyklem to największa przyjemno?ć, jak? może mieć mężczyzna bez zdejmowania spodni... Zważywszy, że maksiskuterzy?ci to bardziej wysublimowana kategoria motocyklistów - nic dodać, nic uj?ć. Sk?idn?d jak to samo mogłyby wyrazić nasze koleżanki...? "Jazda motocyklem to najprzyjemniejsza rzecz, jak? można robić w ubraniu..."
regis Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ekhem....pod sukienka nie zawsze znajduja sie majtki Prosze o sprecyzowanie
Rekomendowane odpowiedzi