Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2017 Znowu nici....szkolenia....
Conan Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Trocha drzewa przygotowane, tylko kaj jo to wsadza
mario3101 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Dziekuje za mily dzionek Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
kamil1984 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy LwG
Łukasz GP Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Dzięki za zlocik! To był A świetna kiełba okraszona słodkościami Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka No i jeszcze parę...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka I jeszcze parę... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Października 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Października 2017 I ja w domu. Na liczniku przybyło 310 km (w tym odrobina kopnego piachu ) Dziękuję wszystkim za bardzo miło spędzony czas.
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2017 my też w domu ale pisze dopiero teraz -dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie
Valdek_Tychy Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Nie dałem rady sie wybrać i teraz mi szkoda może na otwarcie sezonu 2018 sie załapię
Klubowicze karton Opublikowano 15 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2017 Bardzo fajne bo fajni ludzie zakończenie sezonu hoondka a raczej ja nie dali my rady na bezdrożach Artur Jarek dali radę za miesiąc mogło by być rozpoczecie
Krzychu13 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Miło spędzony czas !!!!! . Ci co nie byli niech żałują. Skutery są mega pomiestne jak widać po uginającym się stole. Pozdrawiam parę z Bochni, która dotarła na Śląskie OZS !
Użytkownicy Chop Opublikowano 15 Października 2017 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2017 Na takie spotkania to mógłbym jeździć dziennie, szkoda że trzeba czekać do wiosny. Dzięki wszystkim 1
Klubowicze Trebor Opublikowano 15 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2017 Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas przy ognisku i wycieczkę w przepięknie kolorowych okolicznościach przyrody
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2017 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Jak zawsze.... było SUPER !!! Dziękuję za słodkości, zakalce, murzunki, babki i kruszonki, sałatki, kawkę, która nie słodzona i tak była słodka Dziękuję za kulanko po ognisku do Złotego Potoku i już w okrojonym gronie przejażdżkę wieczorną. Ogniskowe Zakończenie Sezonu zaliczone ale może pogoda pozwoli jeszcze na jakieś weekendowe wypady.
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2017 Dziękuję wszystkim za jak zawsze miłe spotkanie (rowerzystom też) Kolejne Ogniskowe Zakończenie Sezonu mamy już za sobą ale miejmy nadzieję, że OZS nie zakończyło faktycznie naszego sezonu i pogoda będzie nam jeszcze trochę przychylna w tym roku
swider Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Świder z Bajbiną również dziękują Wszystkim uczestnikom OZS pozytywnie zakręconym , tym na moto i rowero byle do wiosny.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 16 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2017 Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, Towarzystwo i pogoda dopisały. Pysznie było mniam, zakalca nie jadłam chyba mnie ominęło, tym razem a szkoda bo lubię ... Wiesiu faworki jak zawsze pierwsza klasa buziaki Łukasz, Szymek dziękuje za pączusie :))
Rekomendowane odpowiedzi