Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2018 5 minut temu, MISIEK napisał: Proponuję wspólne kibicowanie w "12-stce". Kto chętny.?! UUU to już pomału musisz stoliki rezerwować .... Ja większość meczy oglądam raczej ogrodowo w plenerze u znajomych czy też u mnie ,ale byćmoże na jakimś zawitam w 12stce,tylko musiałbyś wcześniej coś zaklepać.....
MISIEK Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zaklepiemy stolik jak uzbieramy ekipę. Stąd moje zapytanie odpowiednio wcześniej.! No i czy szykujemy koszulki.?
MISIEK Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Opublikowano 23 Maja 2018 cisza jak makiem zasiał... Druga opcja: http://www.poznan.pl/mim/info/news/strefa-kibica-na-targach,118837.html
dziadzia Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 No ja odpadam, bo tak kibicować i ani jednego piwka nie wypić to słabo, No niestety jeszcze będę mósiał wrócić do chaty a baną nie pojadę.
1912michał Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Godzinę temu, MISIEK napisał: cisza jak makiem zasiał... Druga opcja: Kto gra ? Jak Karpow z Kasparowem to kibicuję
dziadzia Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Godzinę temu, 1912michał napisał: Kto gra ? Jak Karpow z Kasparowem to kibicuję Michaś chyba mistrzostwa świata się nie długo rozpoczynają co?
1912michał Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 48 minut temu, dziadzia napisał: Michaś chyba mistrzostwa świata się nie długo rozpoczynają co? Jacku, ja ze sportu to teraz tylko szachy korespondencyjnie uprawiam No i .... nie jestem fanem piłki nożnej, ale mistrzostwa świata OK.
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2018 Hej WiekoPolanie! Ja dziś u Was na Inei będę kibicował Naszym
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2018 Wrzucaj selfie bo nie wierzymy
dziadzia Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 40 minut temu, DaniL napisał: Hej WiekoPolanie! Ja dziś u Was na Inei będę kibicował Naszym A jaki masz sektor? Może jak się uda to lukne Cię w TV, pozdrawiam
1912michał Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Polska goollla, no to sobie wstrzelili Teraz tylko niech grają tak samo do bramki przeciwnika
Rekomendowane odpowiedzi