Gość Melon Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam, nakleja burgmania.net lub wizerunek skutera i jego jeĽdzca - gdzie takie co? można dostać?
pablos Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Takiej naklejki osobi?cie nigdzie nie widziałem .... a naklejkę klubow? Ojciec Dyrektor rozdaje na zlotach spotach itp. ... trzeba kiedy? gdzie? wpa?ć to się będzie miało .... Hehe co poniektórzy maj? jeszcze złoty znaczek przypinany do katanki .... wersja limitowana ponoć wyszło tych znaczków tylko 98 szt. Mnie się przyfarciło i takowy posiadam. Pozdrawiam
jagroski Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Pablos, ale Ty masz fajnie!!! !scooter
Slavequs Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 A jak wygl?da sprawa z naszywkami Burgmanii? !scooter
asmo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 .... a naklejkę klubow? Ojciec Dyrektor rozdaje na zlotach spotach itp. ... trzeba kiedy? gdzie? wpa?ć to się będzie miało .... A ja na zadnym zlocie (narazie) nie bylem, a nalepe mam Narazie jednak az zal mi ja naklejac Aha, jeszcze raz dziekowka dla kolegi Brzozy za naklejeczke !scooter
brzoza Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Asmo znaczka Ci nie oddam , Pablos twierdzi ,że seria limitowana- czyli drogocenna z Firleja !scooter
asmo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Asmo znaczka Ci nie oddam , Pablos twierdzi ,że seria limitowana- czyli drogocenna z Firleja Naklejka mi wystarczy Moze kiedys w dalekiej przyszlosci dorobie sie wlasnego znaczka
brzoza Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Raczej w niedalekiej przyszło?ci , s? takie możliwo?ci
Gość Katty Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 nakleja burgmania.net lub wizerunek skutera i jego jeĽdzca - gdzie takie co? można dostać? Melon - co prawda naklejki burgmanii nie moge Ci zaoferowac ale jak przyjdziesz na wroclawski spocik to dostaniesz naklejke KSW a tam tez jest wizerunek skutera ( nawet dwóch) pozdr.
Slavequs Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 A jak wygl?da sprawa z naszywkami Burgmanii?
PaPaYoS Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 postaram sie uzyskac naklejeczke na jakims zlocie pozdrawiam
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2015 Uśmiechnij się w Chudowie do Antona - jeśli ma to da
Rekomendowane odpowiedzi