Sympatycy kris02 Opublikowano 15 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2017 Coś takiego mieliśmy na przekąskę
1912michał Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 3 godziny temu, Rafał Janyszek napisał: Fajnie było - tylko strasznie mało skuterów Trochę nas tam było, dojechaliśmy na rynek około 12. 00, a w zasadzie ledwo co się zmieściliśmy takie było obłożenie motorsów. Szkoda, że do nas nie dołączyłeś, ale odnaleść się w tym tłumie było ciężko. 3 godziny temu, dziadzia napisał: Dawać mi tu fotki smoki jedne!!! Jacek Rozpoczęliśmy "zakończenie sezonu" w Żninie, a skończyliśmy na kawie i ciastku w Zaniemyślu o objedzie nie wspominam jak nas TermiN wyprowadził na wyżerkę to skutery miały problem z ruszeniem takie porcje były.
Marko7 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Przemek i ja zabraliśmy się z poznańska grupą 125-tek i jechaliśmy grupą 20 osobową wszelakiej maści pojazdów. Fotki trochę kiepskie , w przeciwieństwie do pogody która dopisała.
Tomjoz Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 GnieznoWysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
MISIEK Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Podsumowanie Międzynarodowego Zlotu Kolei Wąskotorowych w Żninie i Zakończenia Sezonu Motocyklowego w Gnieźnie: - bardzo udany wyjazd, ciekawa parada kolejek, przepyszny obiadek i pogaduchy przy kawce. Hmmm... A co do Gniezna... klątwa zakończenia sezonu trwa od tegorocznego kwietniowego rozpoczęcia. Jednym słowem: tragedia... Organizatorzy nie byli przygotowani na taką ilość motocykli. Pierwszy błąd to wpuszczenie na rynek samochodów zabytkowych, oraz zrobienie z nich coś w rodzaju szpalera, który skutecznie uniemożliwił wyjazd na paradę. Część motocyklistów wogóle nie zorientowana nie wyjechała na paradę i zablokowała innym wyjazd przez ten szpaler... Ale za to wyjazd do Żnina baaaaardzo udany. Szkoda, że zabrakło jego pomysłodawcy - Navigatora... Poprowadziłem grupę siedmiu maszyn do Żnina, w Gnieźnie dołączył do nas TERMI_N, który poprowadził nas z powrotem do Gniezna i na obiadek. W Gnieźnie dołączył do nas jeszcze Roman. Przy okazji pozdrowienia dla spotkanego kolegi Burgmaniaka z Gniezna. Po Gnieźnie przez Żydowo Czernienewo, Środę Wlkp dojechaliśmy do Zaniemyśla gdzie raczyliśmy się dobrą kawą i ciachami... Tam się pożegnaliśmy. W domku byłem przed 17-tą.
dziadzia Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Nooo to kurczę i fajnie i smacznie, tak trzymać.
Rafał Janyszek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Dnia 14.10.2017 o 19:20, Rafał Janyszek napisał: Szkoda, że Was nie znalazłem. Załapał bym się chyba na pyszny obiadek.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2017 No z obiadem to była lekka przeginka ....Ledwo piwsko mogę teraz zmieścic
przemas1965 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Dzięki wielkie za udany wypad było super Nie wiem dlaczego nie moźna odtworzyć
1912michał Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 4 godziny temu, przemas1965 napisał: Nie wiem dlaczego nie moźna odtworzyć Przemo film aby umieścić na forum trzeba osadzić na zewnętrznym serwerze np youtube i dopiero link umieszczasz na forum. Tak jest najprościej.
przemas1965 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Zakączenie sezonu motocyklowego Gniezno
Rekomendowane odpowiedzi