Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Tajna Sekta Tmaxa

Jakim Tmaxem jeździsz?  

48 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo WY

Opublikowano

W pierwszym poscie tego tematu, czyli w poście czupakabry  dodałem "tmaxową" ankietę :) ...

• Sympatycy
Opublikowano

Coś dla sekty:

• Administrator
Opublikowano
Coś dla sekty:

Dziś na Pradze widziany taki MY2017 z kołderką

364389de30b070e709b009ac339ecdff.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam proszę dobrą duszę o namiary na sklep gdzie można kupic przegrodę do schowka pod siedzenie. Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Pozdrawiam Piotr

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Raczej nie ma, trzeba samemu wystrugać.

IMG_20161004_135633.jpg

IMG_20161004_134605.jpg

Opublikowano

Widziałem że kolega kupił do AK gotowy więc miałem nadzieję że do Tmaxa też ktoś robi w takim razie może ktos ma gotowy szablon to będę wdzięczny aby wszystkiego nie robić od zera i gdzieś wytnę na frezarce.

Opublikowano

Witam wszystkich informacyjnie może ktoś będzie zainteresowany. Dzięki pomocy i uprzejmości Sysgone dorabiam przegrodę do schowka do Tmaxa. Musiałem zrobić 3 sztuki takie miałem minimum więc dwie sztuki będzie na zbyciu więc sprzedam po koszcie wytworzenia. Będą bez graweru przezroczysta lub dymiony czarny zobacze jak wyjdzie na żywo, więc każdy może sobie coś wymyślić. Ma pasować do modelu do 2007. Kto chętny proszę na PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 8 października 2017 o 12:01, coca76 napisał:

855593775_14_1080x720_od-wlasciciela-_rev003.jpg

855593775_13_1080x720_od-wlasciciela-_rev003.jpg

Ooo mój były SJ03. 

• 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Opublikowano

Przyczepność tyłem to podstawa ;)

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Świeże Video... SX Sport Edition

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Właśnie dostałem informację, że mój poprzedni Tmax,  ten z 2001 roku przekroczył 100 tys. km bez poważniejszych awarii. Dla przypomnienia kupiłem go z przebiegiem 50 tys. km od Mario. Dokręciłem do 80 tys. km. i zmieniłem na SJ 06. Ech :) 

• Administrator
Opublikowano

Stary porządny i niezniszczalny SJ01 :whistling:

Opublikowano

Worlan, SJ06 to też już tylko wspomnienie ;) ostatnio widziano Cię na jakiejś " jednookiej żabie " :) 

Opublikowano

A w ankiecie, na początku tematu, jeszcze nikt nie zakreślił SJ01 :o ...

Opublikowano
Dnia 15.3.2018 o 10:43, dr.big napisał:
THX, mocowanie zamówione. przymocowany "na widoku" smartfon na pewno się przyda, zwłaszcza, że korzystam często z navi googla  .

Z innej beczki: Mocowanie jest, razem z uchwytem iOttie pasuje po wywierceniu jednego, dodatkowego otworu w mocowaniu... Teraz trzeba się zabrać za wypiłowanie szczeliny w plastiku Tmaxa....

a4cd41ea37c5a40648dd33b6133c58eb.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, dr.big napisał:

Z innej beczki:Teraz trzeba się zabrać za wypiłowanie szczeliny w plastiku Tmaxa....

Lepiej kupić używke i w niej wypiłować (ja bym tak zrobił)

Opublikowano

Oooo, dobrze mówi, dać mu wódki :) ... A na serio, masz rację... Przynajmniej oryginalny plastik z napisem BlackMax pozostanie nietknięty... Już szukam !OKK

PS. Nawet do AN650 mam plastik kiery z kieeeedyś :D , niestety nowy kawałeczek tego plastiku to Tmaxa 530 kosztuje na EasyParts 91 Euro plus wysyłka :D ... Szukam czegoś tańszego, jak byście coś sensownego widzieli, to proszę dać znaka !OKK ...

Opublikowano

Jeśli chodzi o element 59C-26145-00-P0, to on jest droższy, niż cała osłona kierownicy. Masakra :-/

Opublikowano

Robert szukaj albo całej osłony górnej albo tylko tego kawałka z napisem.

Opublikowano

Dokładnie tak. Poszukaj na aukcjach. Ja kupiłem używkę bez logo za 100 zeta. 

Co do piłowania, wyciąłem szczelinę trochę węższą, bo po obrysie logo wydawało mi się, że będzie zbyt duża dziura. Tylko tyle żeby blacha przeszła. 

Opublikowano

Tak, dokładnie tak zamierzałem :) . Wycięcie całego plastiku pod logo jest niepotrzebne, muszę tylko przymierzyć wszystko i zobaczyć w którym miejscu wyciąć tą szczelinę.

PS. Szukam używki, na alle jest jedna, ale cena bez logo i jej stan nie są adekwatne do ceny :) .

Edit: Ok. mam już inną !OKK.

• Klubowicze
Opublikowano

Przy montażu uchwytu GPS będziesz musiał także zdjąć osłony kierownicy aby dojść do rury kierownicy, A wcześniej wyciąłem w plastiku napis T max, aby przełożyć blachę. No niestety, to boli :(Ja mam też tak zrobione w T Maxie 530.

Opublikowano
4 godziny temu, Johny7205 napisał:

Dokładnie tak. Poszukaj na aukcjach. Ja kupiłem używkę bez logo za 100 zeta. 

Co do piłowania, wyciąłem szczelinę trochę węższą, bo po obrysie logo wydawało mi się, że będzie zbyt duża dziura. Tylko tyle żeby blacha przeszła. 

Wrzuć foto jak wyszło :)

Ja mam coś takiego :P

image.png

image.thumb.png.b736c87c5d3940c126d2c776c6649f4c.png