Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Tajna Sekta Tmaxa

Jakim Tmaxem jeździsz?  

48 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno poprawić coś co już jest doskonałe!Myślałem jednak,że moc piecyka trochę pójdzie w górę.No ale jednak w dalszym ciągu to T Max wzór i marka nie do pobicia !

Opublikowano

No tak, jak zmniejszyli szerokość opon(?), to i nie dziwne, że nie zwiększyli mocy :)

• Sympatycy
Opublikowano

Szerokości opon nie, tylko felgi. Ale dobrze wiemy, ze naciągnięcie tej samej opony na rożnej szerokości felgę zmienia znacząco optykę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Klubowicze
Opublikowano

Jedyna korzyść z tej "złej" zmiany modelowej może być to, że właściciele dotychczasowych 530-tek mogą się chcieć ich pozbyć. Oczywiście mam na myśli inne rynki, nie Polskę. Jeśli jednak nawet tam nowy model nie wzbudzi zachwytu popartego znaczącą sprzedażą, to Yamaha będzie musiała mocno "promować" swój flagowy produkt z kategorii maxi skuter, obniżając jego cenę.
Tak czy inaczej czeka nas ciekawy 2017 rok. Obyśmy co rok mieli okazję tak żywo dyskutować w tej materii.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Administrator
Opublikowano

Jeszcze taka prezentacja z targów

Opublikowano

Bardzo ładne buciki ma ta Pani :)

• Administrator
Opublikowano

Pomijając dość kontrowersyjną optykę tylnej lampy to ciekawe jest odseparowanie kierunkowskazów... coś czego w Tmaxie od początku, czyli od wersji SJ01 nie było. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ta, no pięknie. Tyle nowości na 2017 rok.  Trzymam kciuki aby z tych nowości choć kilka dało się po testować na Burgmani.    Marzenie ściętej głowy ??   

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 16.11.2016 o 13:59, EndriuBis napisał(a):

Marzenie ściętej głowy ??   

Rozwiń  

Absolutnie nie. Będzie dobrze :)

Opublikowano

Sekciarz :)

Opublikowano

Nie wiem, nie znam się, ale odnoszę wrażenie, że ksiągowi mocno ograniczyli zapędy stylistów nowego T-Maxa 2017, a na plus, że chyba nieco większy bagażnik pod kanapą wygospodarowali, czego w linii bocznej nie widać. 

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 9.11.2016 o 17:02, Geddy napisał(a):

Trudno poprawić coś co już jest doskonałe!

Rozwiń  

Modelki uznawane za ideał też robią sobie operacje !w00t

tmax_.gifDX - RR

Tmax DX RR.jpg

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

Super by było jakby z okazji premiery nowego modelu zjechali z ceną obecnego tak do 40 tys. pożyjemy zobaczymy.

Jest jakaś konkretna data premiery?

• Administrator
Opublikowano

Coś o Ironie na stronie głównej

Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3pkamVjaWFfZG9f

Opublikowano

A ja akurat niecierpię złotych felg,wybrałem się dziś w plener z czarnymi:D

IMG_20161122_135552940.jpg

IMG_20161122_123236885_HDR.jpg

IMG_20161122_135941218_HDR.jpg

IMG_20161122_140855424.jpg

Opublikowano

f7e8e5727a31bfaeea306c48a4e3cfc5.jpg
4e82667f2a4005ce7c144901f6fb7ab5.jpg

Opublikowano

Znalezione na włoskim fb :)

15259713_933945730070601_7049595897912851837_o.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomo już coś o cenach?

Mi na razie obiło sie o uszy:

Yamaha TMAX SX ABS Model 2017
11.984 €  -> ok. 52960 PLN

Yamaha TMAX DX ABS Model 2017
12.485 € -> ok. 55180 PLN

Yamaha TMAX ABS Model 2017
11.385 € -> ok. 50300 PLN

*Kurs 1€- 4,42 PLN

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

już widzę te kolejki w polsce pod salonami :) 

na 2017r jedyny rozsądny model maxi to chyba tylko Burek650.

Gdyby to Ducati zrobiło maxi skuter w tej cenie to bym zrozumiał  i pewnie by miał z 80KM minimum

• Administrator
Opublikowano

Nieoficjalnie w PL przewidywana jest cena najtańszego poniżej 50 tpln. Czy droższa wersja DX będzie oferowana jeszcze nie wiadomo na tą chwilę. Jedno jest pewne... Na wysokiej cenie tmaxa skorzystać może konkurencja z Tajwanu.

Ps. Nowy Tmax w IT ma opóźnienie wejścia do sprzedaży. Pierwsze sztuki miały trafić do ludzi w grudniu a teraz mówi się coś o marcu... Co nie zostało przyjęte z entuzjazmem przez południowców

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W tym miejscu chciałbym serdecznie pogratulować firmie Kymko. Musiałaby baaardzo głupią rzecz zrobić, żeby zaprzepaścić szansę, jaką właśnie dała im Yamaha. Gratuluję!

Opublikowano

To cena tego najtanszego?

• Klubowicze
Opublikowano

Powiem tak: drogo jak cholera. Dorównali cennikowo do BMW. Jeden z nowych modeli nawet mi się podoba i brałem pod uwagę zakup. Niestety ceny "grube", więc chyba mają mnie z głowy.
Ale przecież nie każdy musi jeździć T-Maxem. Sysgone pisze o Kymco - oni nie próżnują i ceny jakieś takie ludzkie mają.

Pozdrawiam Piootr