Bobas Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Kurcze. Pod Jeleniem wszystko zajęte. A może spanko w autach i namiotach na polu w Zielonym Wietrze. Ma to swój urok i tanio wyjdzie. Na polu ognicho i żarełko we własnym zakresie. Co mówita ?
upiór Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A która by tam spał betony i betony :-( dawaj znać co i jak w temacie ;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
michu Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jo czemu nie :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Bobasek zaklep pole namiotowe jak możesz, spanko w samochodzie i gitara Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Bobas Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jutro sprawdzam ceny i dostępność pola w ZW. Ale będzie impra na dzikiego skuterowca . Termin spotkania jest z soboty na niedzielę ( poprawiłem datę w jednym z moich postów ). Jakby co to do Sharana wchodzi 7 osób . Nie trzeba martwić się o noclegi . Misiu, po coś Ty kupował tak wielką furę ???????
Bogdan68 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Panie i Panowie już przebieram nóżkami
Bobas Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Gadałem w ZW. Pole namiotowe kosztuje 12 zł od osoby. Ognisko możemy palić. Śniadanie na drugi dzień to też koszt 12 zł od osoby. No to jadziem z tym koksem !!!!
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wstępnie my się piszemy.
Bobas Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 No i to się nazywa MĘSKA DECYZJA . Gdzie reszta ekipy ? Czy ktoś ich widział ???? Tak se myślę, że jak będzie pogoda to w sobotę przed południem możemy kajaczki zamówić i polatać po Brdzie kilka godzin. Ale to się obaczy, bo wieta jak jest z tą pop..... polską pogodą.
upiór Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Pogoda jest zawsze śmigaj z koksem spanko w celowniku tego jeszcze nie grali . Niech listę robi ja dojadę .
Sympatycy spinka Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ech ... Data zła wybrana:-) :-) :-) Bawta się wspaniale.Zazdrościmy aż d.... ściska.
Bobas Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jakby co to ja rezerwuję nocleg z Upiorkiem. Ach... już tyle wspólnych nocek było z tym chłopakiem.....
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dnia 30.08.2017 o 16:10, Bobas napisał: Kurcze. Pod Jeleniem wszystko zajęte. A może spanko w autach i namiotach na polu w Zielonym Wietrze. Ma to swój urok i tanio wyjdzie. Na polu ognicho i żarełko we własnym zakresie. Co mówita ? Kurcze a ja w sobotę w fabryce jutro będę odkręcał ale trochę za mało czasu. I już tak dawno was nie widziałem.
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2017 10 godzin temu, spinka napisał: Ech ... Data zła wybrana:-) :-) :-) Bawta się wspaniale.Zazdrościmy aż d.... ściska. Spinka, masz rację . Udanego spotkania, szkoda że w tym czasie nie mogę, stęskniłam się za Wami
michu Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 No biedzie się działo, będzie głośno, będzie zabawa do rana :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Pogoda ma być śliczna, sprawdzałem :-) 19 stopni jest ok :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Bobas Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Jest ok z tą pogodą. Kto jak nie my !!!!!!!!!!!!!!! Upiorek, dawaj do szamana !!! Biletowiec, odkręcaj, odkręcaj
upiór Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Oki zaczyna z nim walczyć w tym temacie :-D Ale nasi grają :@ Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Bobas Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Sobota- niedziela ( 1 nocka ). Spanie w autach na polu namiotowym w miejscowości Brda.
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2017 Dnia 5.09.2017 o 19:58, Bobas napisał: Sobota- niedziela ( 1 nocka ). Spanie w autach na polu namiotowym w miejscowości Brda. Pany, proszę o więcej info o której gdzie ? Czy nadal aktualne?
Bobas Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Aktualne i nawet niezłą pogodę zapowiadają. Spotykamy się w ten weekend. Pole namiotowe w miejscowości Brda przy ośrodku Zielony Wiatr. Myślę,że spotkamy się w sobotę około 14.00 na miejscu. Śpimy w autach lub namiotach. Ja nic nie organizowalem. Spotykamy się, palimy ognicho, pijemy, śmiejemy się.........
upiór Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 11 godzin temu, szamot napisał: Sorki ale mnie nie będzie A czemu to tak synka z rana znerwował . No ale tak to bywa czasem są tematy nie do ogarnięcia , w jednym czasie . Trzymaj się Tatulek bo huragan szaleje , ale daje do wiwatu .
Bobas Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Wielka szkoda, że Cię nie będzie. Może Mierzeja ?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2017 Bawcie się dobrze. My startujemy jutro z Chorwacji do Budapesztu a w niedzielę do Bydzi
Rekomendowane odpowiedzi