Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witejcie roztomili, korzystając z wolnego czasu, robię sobie wypad jak w tytule. Na razie jestem w Sejnach gdyż późno wyjechałem z domu ze względu na deszcz . Jutro dojeżdżam do Wilna to około 180km. Odnośnik do komentarza
ja-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 jedź Andrzej... jedź... niech Forest Cię prowadzi. Powodzenia, pomyślności i najlepszych przygód dla Hajera z Myslovitz. PS* Byliśmy z Martyną w Sejnach tydzięń temu też..., w Augustowie spotkaliśmy litewskich kolegów 2oo- 23 moto- i Trójstyk sprawdziliśmy i Stańczyki. Odnośnik do komentarza
Klubowicze KasiaP Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Popularne te Sejny Też byliśmy kilka dni temu Pozdrawiamy i życzymy miłej wycieczki Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Miłej zabawy Andrzejku Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Powodzenia i dobrej zabawy życzę.Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Andrzej szerokości i udanego wyjazdu Odnośnik do komentarza
Grzech Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Miłych wrażeń z podróży Andrzeju. Odnośnik do komentarza
BURISMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zasuwaj do przodu i wracaj szczęśliwie. W Czwartek obowiązkowo na Chudowie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Jaropero Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Andrzej, Ty pieronie ... Kajś Cię znów poniosło ... Powodzenia! Którą Suzi zabrałeś na wyjazd? Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Synek ciś pod wiele mogeszBaw się dobrze i weacaj do nas z pięknymi wspomnieniami Endriu życzymy pogody i bezpiecznej jazdy. niech lato trwa przez okrągły rok Odnośnik do komentarza
kerik Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Pogody, szerokości i miłych wrażeń. LWG. Ty mnie zawsze mobilizujesz. Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witejcie roztomili, obszedlem połowę Starego Miasta a nogi mi już wchodzą. Piękne miasto idealne na wspólny wypad, dosyć blisko, od groma turystów w tym Polaków. Pogoda się ustabilizowala. Byłem pod Ostrą Bramą pod Ratuszem, w Arsenale. Meldowac czy zdjęcia są widoczne bo jest to mój pierwszy raz. Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Widoczne dawaj więcej Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Andrzej nie szalej :)) Baw się dobrze. Jak na pierwszy raz...... zdjęcia super .... Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Miłego, a na powrocie może odwiedziny w moim rodzinnym Białymstoku? Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Starciu bardzo możliwe że zjade do Białegostoku, chociaż XMarcin też mnie zaprasza do siebie w stolicy. Na razie obeszlem resztę Starego Miasta i jestem pod wrażeniem ilości zabytków, miejsc upamiętniających polskość. Ale jak to w takich miastach turystycznych bywa nie ma normalnych sklepów, albo knajpy albo muzea ,butiki, galerie. Parę zdjęć z dzisiaj ,ostatnie zdjęcie to Pałac Prezydencki. Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Andrzej życzymy udanej wyprawy. Jak bedziesz wracał to zapraszamy na kawkę......będziesz miał po drodze...Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witejcie roztomili, po wyjeździe z Wilna zajechalem do miasta Troki jest tam zamek na wyspie, w środku nie byłem bo miałem być przed 14 w Klajpedzie w hostelu. Z przerwą na fotki i tankowanie zrobiłem 300km w 3,5 h, jak zapewne wiecie Litwini jeżdżą bardzo grzecznie ma to swoje plusy ,fajne zużycie paliwa. Byłem na Starym Mieście, w porcie , zobaczyłem pozostałości po budynkach Hanzy, jedne niszczeja inne wyremontowane na super hotele. Parę zdjęć z dzisiaj. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Andrzej, samych miłych wrażeń z wyjazdu Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Szerokości samotny wilku...znowu cię nosi po świecie Odnośnik do komentarza
marekp Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Szczęśliwej i udanej wyprawy. Z tego co czytam sam pojechałeś ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witejcie roztomili, dzisiaj kolejne z hanzeatyckich miast Lipawa to już Łotwa. Po drodze zajechalem jeszcze do Palangi nad morze. O drodze nie ma co pisać, nuda. Natomiast Lipawa, piękne miasto tak samo jak w Klajpedzie dużo pozostałości po czasach Hanzy. Były to czasy w 19 wieku gdy wszystkie kraje nadbałtyckie handlowaly ze sobą, dopóki nie powstała kolej i pierwsza wojna światowa. Nie byłem w porcie wojennym ale byłem na Starym Mieście , nad morzem, musiałem zamoczyc nogi w Bałtyku. Parę zdjęć z dzisiaj. Jeszcze raz marekp, mieliśmy jechać we trójkę z chłopakami ze wsi ale jeszcze nie gotowi a zaczekaj, ja pod koniec sierpnia nie mam czasu. Więc pojechałem sam, bardzo lubię jeździć sam a zwłaszcza daleko nic mnie nie ogranicza. Jutro kolejne miasto hanzeatyckie Windawa albo zostanę jeszcze dzień i pójdę do portu , jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Andrzejku druga fotka Super Baw się dobrze kolego Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Sobier wiało jak w Alpach. A tak na marginesie Hanza działała od 16 wieku. Odnośnik do komentarza
Chop Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Andrew, samotne wyprawy są super, coś wiem o tym, ale na postoju czasami brakuje kogoś do kogo można gębę otworzyć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi