Gość majon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 To jest moja interpretacja tego co napisales!!!!I wlasnie dlatego jest cala masa ludzi zwiazanych z klubem ktorzy tu nie chca nic pisac.Pomyslales o tym??? A moze czas to zmienic???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2007 Administrator Opublikowano 1 Marca 2007 Panowie! Czy Wy naprawde nie macie większych problemów? Majon... jaka masa ludzi?? Od słowa do słowa i zaraz z igły będ? widły Wyjrzyjcie przez okno... u mnie już prawie wiosna. Zróbcie na !scooter rundę po okolicy i dotleńcie łepetyny
Gość majon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 MariuszBurgi napisał(a): Panowie! Czy Wy naprawde nie macie większych problemów?Majon... jaka masa ludzi?? Od słowa do słowa i zaraz z igły będ? widły !scooter Wyjrzyjcie przez okno... u mnie już prawie wiosna. Zróbcie rundę po okolicy i dotleńcie łepetyny Tak jest Panie prezesie tak tak oczywiscie zgadzam sie...
tomekmajesty Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ta runda po okolicy to dobry pomysł ojca dyrektora ale ale moherek nie spadnie ps. sorry ale ojciec dyrektor zawsze mi sie kojarzy z moherkami, a ty kolego chyba takiego urz?dzenia na skuterze nie masz pozdrowionka tomek majesty ( coraz blizej tomek exciting)
Rekomendowane odpowiedzi