ERMI Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 zgadzam się morley powtórzę jeszcze raz chodzi o to by pennych zdjęć, uwag, czy sporów, nie mogli czytać INNI czyli przypadkowi z zewn?trz niezarejestrowani, lub ci którzy niedopełnili pewnych formalno?ci zwi?zanych z netykiet? forum czy klubu. Bo nie chciałby nikt chyba z nas, aby po wpisaniu w wyszukiwarkach hasła_rozwód pół polski wiedziało ze następny z klubowiczów ma do?ć prania prasowania gotowania i sprz?tania. Albo co kogo obchodzi że kto? porz?dnie przybalował i i trach fotka go?cia, nie spomne o różowym namiociku - bo pewnie wła?nie czę?ć uczestników forum powiedzmy z 1.5 rocznym starzem będzie zachodziła w glowę o so chodzi. - i proszę bez komentarza. Z cał? stanowczo?ci? twierdzę że tego typu informacje s? ZAREZERWOWANE dla ludzi, którzy się znaj? NA ŻYWCA i uczsnicz? w zlotach i spotkaniach, maj? różne "dziwne" tematy i często nie jedno razem. I mówie tu o faktach bo już miałem przypadek, że kto? z mojego prywatnego otoczenia skomentował co poniektóre fotki tak że zrobiło mi się po prostu niezręcznie, albo wyjeżdza z jakimi? faktami jak ze swoimi i pyta się jak "to" się stało i czy to na rawdę???. obecnie STANOWCZO OGRANICZAM SIĘ Z PISANIEM POSTÓW BO NIE CHCE ŻEBY KAŻDA HOŁOTA TWORZYŁA MÓJ PORTRET PSYCHOLOGICZNY - o błędnych założeniach z reszt? a oderwana od wspólnych spotkań czy przygód. dalej. Niestety popularno?ć ma 2 strony - 1 jest oficjalna a ta 2 to wewnętrzna klubowa TYLKO DLA NASZYCH Więc nie obawiał bym się raczej o takie podnoszone dramatycznie uwagi, ?lepe uliczki jakimi s? knowania o których piszesz. Bo widać przecież że i u nas już s?. Tajemnic? poliszynela jest to o czym, gdzie i o kim się plotkuje. Tylko robi się to niejako za plecami w 4 oczy i nikt o tym na forum nie tr?bi. Inaczej jeszcze. Aby nie być gołosłownym. warszawiaki spotykaja się co tydzień w czwartek i babul? to o tym to o tamtym - ja im mogę tylko pozazdro?cić bo jest ich spore grono i maj? "t? spójno?ć" która powoduje że ich wszystko trzyma w kupie - choć różne niesnaski były czas temu i pewnie będ? bo takie jest życie. Grupa Poznanska mam nawet własny klub tak jak z reszt? z 3 miasta i wrocławia czy óci i też maj? własne tajemnice i niesnaski o których można się dowiedzieć po łepkach (wcale się w nie nie angażuj?c) ale maj?c o nich powierzchown? wiedzę. I po mimo tego że od czasu do czasu odwiedzę to 1 do 2 to zawsze będę Wam moi drodzy dziękował za życzliwo?ć, go?cinę i wiele sympatii co do mojej osoby. Nie jest to przecież złe ba wrecz doskonałe bowiem JA jako człowiek z miasta gdzie ostatnie z maxi skuterów trafiły na ?l?sk mam ten komfort, że mogę założyć klub 1 osobowy i będzie to nawet MC i nikt nie da mi po pysku no chyba że sam sobie przez przypadek. NIestety a może stety Burgmania nie jest już małym klubem i jest zdecydowanie identyfikowana w?ród społeczeństw motocyklowych a również w?ród tych co grzebi? od niechcenia po internecie. Więc najwyższa pora aby zadbać o swój perfomance i powagę. Przez lata wypracowali?my sobie szacunek i powagę z któr? się licz? inni z zewnatrz. Służyło temu np. oklejane skuterów niebieskim owalem, jeżdzenie z naszywk? burgmanii na ramieniu (art ty zmoro przeszyj j? sobie w końcu) jak i ostatnio zakładanie odblaskowych kamizelek z jakże by inaczej napisem MAXISQTEROWY KLUB POLSKA. Sprzęt z naklejk? burgmani zaczyna stanowić dowód - kup mnie bo to nie kupa a ?rodowiska handlarzy trzzęs? dupami jak zaczyna się rozmawiać na temat kupna od nich skutera od słów "jestem starym członkiem klubu burgmania chciałbym dowiedzieć się co? więcej o historii sprzętu który pan ma" mógłbym tak pisać w nieskończono?ć podaj?c przykłady za i przeciw. Ale zawsze jako? nie mogę znaleĽć choćby jednego argumentu za tym aby nie stworzyć takiego zamkniętego działu jak "sprawy klubowe". Nie zapominajcie również że ten dzial będzie ewoluował - w jakim kierunku zobaczymy. mam nadzieję że nie będzie tak że w oficjalnym dziale dostępnym dla wszystkich będzie rósł tylko dział Serdeczno?ci . Tutaj musimy się wykazać m?dro?ci? wła?nie klubow? i jakim? "u?rednionym" rozs?dkiem. Wasz moralny autorytet Ermi
pablos Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ermi .... aż Mi dech zaparło w piersiach , jak to ładnie wszystko uj?łe? ... w m?dr? i chyba czyteln? cało?ć dla wszystkich przeciwników. Więc przesyłam w twoim kierunku . PS. Zakładaj ten klub ... będzie fajnie. Pozdrowionka dla ostatniego zapalonego Maxiskuterowca bez maxiskutera z krainy pierników .
matrixclan Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 strzalka Ermi po takiej wypowiedzi wladze klubu nie maja innego wyjscia jak mianowac Cie Rzecznikiem Prasowym Klubu Burgmani nie jestem jeszcze czlonkem ale masz juz muj glos! nic dodac i ujac , po prostu supper! arek
Gość elwood_blues Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie będę się zagłębiał w temat tak mocno jak Ermi. Napiszę tylko po prostu, że: Ukryty temat na moim lokalnym forum S3M pozwolił np. przygotować ?wietn? niespodziankę dla dwóch naszych klubowiczów w dniu ich ?lubu. Dzięki, temu, że nie widzieli jednego z działów forum - niespodzianka się udała. O innych powodach dla których warto mieć ukryte działy napisałli bardzo dobrze Drogowiec i Ermi. Oczywi?cie warto pamiętać o radach Morley'a. pozdr.
Klubowicze Profesor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam jestem użytkownukiem forum od niedawna - wcze?niej zgłosiłem akces do klubu (i jak widzę podgl?du figuruję w spisie i w galerii - i fajnie) Dziwie sie rochę tak żarliwej a momentami niesmaczej dyskusji na temat blokady niektórych działów forum. tak wydawałoby się z postów np serdeczo?ci wszyscy s? zgran? zaprzyjażnion? grup?. przy pojawieniu się problemu zaczyna sie cyrk (wzajemne obrażanie, łacina itp.). Burza mózgów jest dobra ale jeżeli jest kontruktywna i prowadzi do czego?. Sztuka dla sztuki jest zbyteczna. - do?ć duże do?wiadczenie w takich sprawach pozwala mi stwierdzić, że niektóre gor?ce głowy (wiek) trochę za szybko sie podpalaj?. ale może to przejdzie. Mam pytania do szefów: klubowicz jest użytkownikiem - więc jak będziecie dzielić klubowiczów na klasy użytkowników (jest to niedopowiedziane do końca) kto do cze4go będzie miał dostęp W profilu jaki miałem wypełnić na życzenie admina jest opcja zdjęcie - zablokowana dla mnie (dlaczego????) choć wcze?niej zgłosiłem akces do klubu i fota tam figuruje - chciałem wypełnić profil do spodu jak padło od admina "miło wiedzieć z kim sie gada" Więcej rozwagi mniej nerwów (podobaj? mi się wyważone wypowiedzi Dacji - pozdarwiam specjalnie) pozdrówko dla wszystkich
Administrator Artix Opublikowano 17 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 17 Stycznia 2007 Juz ci odpowiadam, nie jest zablokowane. Avatar mozna dodac w nastepujacy sposob: Wchodzisz w "moj profil" odszukujesz "edutuj avatar" i widzisz 2 opcje wpisz URL - tu podajesz adres miejsca gdzie masz swoj avatar lub wstaw z komputera, wiec otwierasz miejsce gdzie masz zapisany avatar dodajesz go - pamietajac w obu przypadkac ze rozmiary maksymalne to 120x120 klikasz "zmien avatar" i tyle Zdjecie, hmm chyba wiem o czym mowisz, to jest nie zablokowane ale nie aktywne, ale nie ma to wplywu na avatar.
Klubowicze Profesor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zastosowałem polecan? metodę wgraj ze swojego kompa - chciałem wrzucić fotkę analogiczn? do tej z galerii . funcja zmniejsz nie aktywna informacja o braku uprawnień do wgrania w/w. gdzie tkwi bł?d. Pozdrówko
Klubowicze kolce_de Opublikowano 23 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hej ho ! A ja ostatnio nie mialam czasu i rzadko bylam (moze to i lepiej bo glupot nie pisalam ) a teraz nie widze zadnego dzialu o uprawnionych uzytkownikach ani nic. I mam tylko forum obciete i nic przeczytac nie moge nawet serdecznosci Same tylko jakies takie nie wiadomo komu do czego i po co I ide do kata za kare od Atrixa i nie wyjde z niego z zalu O! A juz sobie nawet nawigacje kupilam do Mlyna czy gdzie tam chcialam dojechac
Administrator Artix Opublikowano 23 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 23 Stycznia 2007 Oj Kolce ja to tak z sympatii do ciebie. Hmm dziwne ze nie widzisz wszystkich dzialow. Do Mlyna oczywiscie serdecznie cie zapraszam Profesor, musiales wgrywac avatar o zbyt duzej rozdzielczosci lub wielkosci pliku. Pamietaj ustaw np w irfanview o ile uzywasz ten program tak zwany "misiaczek" wielkosc 120x120 pixeli. Powinno byc OK.
Klubowicze kolce_de Opublikowano 23 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hej ho! Dziwne nie dziwne ale sie pojawily nagle Z sympatii powiadasz Hmm no dobrze lubie taka sympatie i dziekuje - juz wszystko widze teraz Tylko mam problem ze zlotami - nie "rozczworze" sie Ale to juz w innym temacie Pozdrowionka
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja tam nie mam nic przeciwko ukrytemu działowi.Szanuje prywatno?ć "zaszczepionych" i że nie chc? wszystkiego ogłaszać całemu ?wiatu. Normalnym jest że czę?ć wiadomo?ci,zdjęć nie jest dla ogółu z róĽnych przyczyn Wiem że można liczyć na pomoc,porade i w strefie ogólnodostępnej.Jeżeli kto? zasłuży,b?dz zyska zaufanie adminów zapewne uzyska dostęp i do tej strefy... pozdrawiam Michał
Gość SzCzApA™ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wasz moralny autorytet Ermi twoja elokwencja staje się przerażaj?ca !OKK
ERMI Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 bułeczka twoja skleroza też hehehhe. !OKK
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2007 jako nowy klubowicz i uczestnik forum - poczytałem sobie posty i nasuwaja się wnioski: w całej rozci?gło?ci zgadzam się z Ojcem Dyrektorem (to nie jest wazelina - tylko efekt do?wiadczeń - patrz pesel). Wchodz?c w jakie? ?rodowisko jako nowi - chc?c w nim być - musimy akceptować ustalane normy przez Radę Starszych. Ja osobi?cie nie znam w realu (z wyj?tkiem jednego klubowicza) nikogo z klubu, przejrzałem sobie galerię (zdjęcia niewiast dokładniej) i to pomogło mi trochę mniej anonimowo czytać forum. Nie ma to jednak porównania z realem. Zauważyłem, że niektórzy na forum znaleĽli sie jakby przypadkiem (sformułowanie strona o pogodzie). stworzenie strony dla klubowiczów z prawdziwego zdarzenia ,a nie przypadkowych go?ci nie stanowi dla mnie (choć może ja sie nie załapię) przejawu rasizmu lub wody sodowej u szefów klubu - tak jest na wielu forach. No koniec wykładu Pozdrówko
Klubowicze kolce_de Opublikowano 27 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2007 Panie Profesorze! Jesli Pan przegladal zdjecia niewiast dokladniej to - pogoda byla zla, aparat kiepski, okolice nieciekawe Na nastepny egzamin przygotuje sie lepiej
Klubowicze Profesor Opublikowano 29 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2007 kolce........ Nie ma problemu czę?ć widzę - reszty się domy?lę - Pozdrówko
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 29 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2007 Moje trzy grosze: -jeden z 12-stu działów dostępny dopiero po akceptacji Adminów jest konieczny! -co może pisać osoba prywatna, a co autoryzowany sprzedawca (cenzura już raz mnie dopadła) jestem więc stanowczo ZA OGRANICZONYM DLA WYBRANYCH DZIAŁEM forum BURGMANIA.NET. P.S. Kilka postów tego tematu mocno mnie zbulwersowało, a niektóre dotknęły mnie osobi?cie. Wbijaj?ć nóż w plecy zastanówcie się najpierw, czy macie racje, czy rzeczywi?cie jest to konieczne. Nie zawsze to co my?licie musicie pokazywać (pisz?c na forum dostępnym dla całego ?wiata) wszystkim, czasami całkowicie nie zainteresowanym osobom. Pomimo tego nie będę wymieniał nicków tych osób. Znam je osobi?cie i przy najbliższej sposobno?ci postaram się wyja?nić ich postępowanie: czy jest to własne niedowarto?ciowanie, kompleksy, zazdro?ć, czy może negatywne nastawienie do reszty ?wiata, a może prywatny uraz do mojej osoby? "JA kontra oni - nie ważne kto wygra, ważne że mogę rozpętać wojnę." A ja spokojnie nadal d?żę do wcze?niej wyznaczonego sobie celu.... i nie przeszkodz? mi w tym osoby mnie szkaluj?ce...
tomekmajesty Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 drodzy koledzy, jestem na forum od niedawna, ale jestem zszokowany Wasz? polemik?, ogólnie ton tych wypowiedzi mnie jako go?cia skłania do wielu refleksji. Jedna z nich to taka, że ci co się wywyższaj? zostan? poniżeni. Koledzy relax! Podkre?lam przy tym - nikogo nie oceniam i nie os?dzam, wszystkim kocham (chociaż jestem heteroseksualny), pozdrowionka
Pavulon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Nieprzejmuj sie Te jednostki ktore nie sa przystosowane poprostu pomin , albo zweryfikuj w realu czy warto z nimi gadac/pisac szkoda czasu na niektorych Pozdrowienia
Gość majon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Nieprzejmuj sieTe jednostki ktore nie sa przystosowane poprostu pomin , albo zweryfikuj w realu czy warto z nimi gadac/pisac szkoda czasu na niektorych Pozdrowienia A komu niby to oceniac czy ktos jest przystosowany czy nie moze Tobie?Ludzie sa tylko ludzmi i trudno jest oczekiwac zeby wszyscy mieli takie same zdanie.Tak trudno to sobie wbic do baniaka?Najlepiej jak wszyscy beda sobie przytakiwac i klepac sie po ramieniu a za plecami do innych mowic ze ten to jest oszolom...to mam byc ta rzeczywistosc klubowa buahahaha ubaw od rana!!!!!
Pavulon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 "Udez w stol a nozyce sie odezwa" Zadnej persony nieocenilem w poscie wiec nieczepiaj sie ( chyba ze wziales to do siebie - ale to juz Twoj problem) Poradzilem nowemu koledze zeby sie zbytnio nieprzejmowal , bo jak nowi uzytkownicy forum maja takie starcie z wyjadaczami to mogliby sie zniechecic (gdybym nieznal paru osob , panujacej atmosfery na zlotach to mialbym mieszane uczucia) ale co tam Nie jestem za bezmyslnym potakiwaniu , ale nieszukajmy dziury w calym tylko poto zeby cos sie dzialo na forum Nie ma co ale i tak osobisty kontakt wiele wyjasni Pozdrawiam Cie buntowniku z wyboru !tut Do zobaczenia I badzmy dobrej mysli P.S A tak po za tym wszystkim to osoby nowe niebardzo moga sie pokapowac z kim klikaja ... cz jestes smarkata i pryszczata nastolatka czy starym sgredem czy smigasz na hulajnodze a moze rowerkiem ... wszyscy wypelniaja profil ( tak trudno wbic sobie w sagan podstawowe reguly tego forum ??)
tomekmajesty Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 chyba koledzy maj? racje, że osobistego kontaktu nie zast?pi forum, po prostu trzeba patrzeć sobie w oczy wtedy jest inaczej. Wiecie znam firmę, gdzie osoby zwalnia się z pracy emailem, fajnie nie? A trzeba mieć jaja i argumenty żeby zrobić to patrz?c w oczy i jeszcze zachować dobre relacje. Ale w całym w?tku jedno dla mnie jest pewne: s? tu osoby, które zachowuj? się jakby zeżarły wszystkie rozumy i wszyscy nowi s? dla nich niemile widziani. Jednak mam swiadomo?c, że w każdej grupie s? takie osobniki. pozdrawiam
Gość majon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 "Udez w stol a nozyce sie odezwa"_ty warsiawka odezwac sie nie mozna?ze niby co?????Zadnej persony nieocenilem w poscie wiec nieczepiaj sie ( chyba ze wziales to do siebie - ale to juz Twoj problem)i cale szczescie bo czasami mozna w leb zarobic jak sie zle przykmini Poradzilem nowemu koledze zeby sie zbytnio nieprzejmowal , bo jak nowi uzytkownicy forum maja takie starcie z wyjadaczami to mogliby sie zniechecic- niby do czego sie maja zniechecic? (gdybym nieznal paru osob , panujacej atmosfery na zlotach to mialbym mieszane uczucia) ale co tam -tak Ci zle ???krzywde Ci ktos wyrzadzil??? Nie jestem za bezmyslnym potakiwaniu , ale nieszukajmy dziury w calym tylko poto zeby cos sie dzialo na forum-sugerujesz ze ktos szuka dziury w calym??? Nie ma co ale i tak osobisty kontakt wiele wyjasni Pozdrawiam Cie buntowniku z wyboru Do zobaczenia !tut I badzmy dobrej mysli-buntowniku ???hahah P.S A tak po za tym wszystkim to osoby nowe niebardzo moga sie pokapowac z kim klikaja ... cz jestes smarkata i pryszczata nastolatka czy starym sgredem czy smigasz na hulajnodze a moze rowerkiem ... wszyscy wypelniaja profil ( tak trudno wbic sobie w sagan podstawowe reguly tego forum ??)a kto ustala te reguly my wszyscy i kazdy ma prawo miec profil taki jaki chce wiec zaskocz to nie boli!! !tut
Pavulon Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 szkoda mi klawiatury w takim razie Zegnam !tut
Rekomendowane odpowiedzi