drogowiec Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mój kole? dorachował się 11 fotoradarów na trasie z Sieradza do Wisły (znaczna czę?ć drogo gierkówk? wła?nie). CHyba trzeba miec dobre dochody, żeby szybko jeĽdzić..... Pzdrwka P.s. nie wiecie ile punktów trzeba zebrać na czajnik? Mój wła?nie się zekapitalizował i nie wiem, czy jest po co na komendę ?mign?ć
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2007 Co? mi się wydaje że będzie trzeba doliczyć koszty (s?du grodzkiego) do tych 300zł w wysoko?ci 80zł (je?li nie poszły w górę). Chyba że zostałe? poinformowany o kwocie "brutto" !tut Powoli przyzwyczajam się w samochodzie do komunikatów z PDA "....za 200 metrów możliwy radar" i przestaję reagować !OK na szczę?cie jest trochę rezerwy na + w radarach od prędko?ci dozwolonej. Jednak zawsze prawidłow? prędko?ci? jest PRĘDKO|Ć BEZPIECZNA!!! !holiday Bezpiecznych wyjazdów i powrotów.
asmo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Wolan 50 przykro mi ,że załapale? fotkę w okolicach mojego znanego miasta . I przypuszczam ,że bylo to na DK-1 Ostrzegam Wszystkich ,iż s? 3 fotoradary na trasie szybkiego ruchu tzw. gierkówce w okolicy Radomska . Pierwszy przy skrzyżowaniu na Kamieńsk - Bełchatów,a 2 następne , za okolo 20 km. na zjazdach do miasta.Zawsze widzialem, że rejestratory ustawioes? na pas dla pojazdów mkn?cych na |l?sk. Je?li kto? ma pecha , to sesię zdięciow? może odbyć w kwadrans ,a doszly mnie słuchy , że jest takich sporo. Więc mniej odkręcajmy manetk? i noga z gazu. !tut Z tego co wiem, sa tez chyba dwa ustawione w kierunku na Wawe Aha no i trzeba jeszcze barziej uwazac, bo fotoradary sa ostatnio coraz czesciej montowane w barierkach oddzielajacych pasy, wiec b. czesto mozemy tego nawet nie zauwazyc !OK !holiday
Rekomendowane odpowiedzi