smarciu Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dobre!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marco Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Byliśmy z żoną na gorze Ještěd za dnia jakiś tydzień wcześniej. Faktycznie za dnia widoki sa piękne. Mieliśmy trochę szczęścia bo na wysokości szpicy zebrały się ciężkie ciemne chmury a pod nimi widać było przebijające słońce. Każdemu kto nie był polecam. A dla kolegów za nocny wyjazd szacun, choć stracili frajde z winkli za dnia. pozdrawiammarco
smarciu Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Przy dobrej pogodzie widać Jested ze Szrenicy Ostatnio tego doświadczyłem Ale kamerka telefonu nie oddaje tego widoku, trzeba osobiście zobaczyć w wersji 128M pikselach własnego oka
stator Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ale za dnia, to ja bym się za bardzo bał patrzeć w dół..... Dopiero rano, za dnia, zobaczyłem gdzie byłem I jaką drogą jechałem.... Szacun należy się Adasiowi i Jackowi. Że wytrzymali moje grymasy.
Rekomendowane odpowiedzi