Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2017 Ba wiadomo ....Jedziemy Eekhem Chciałbym wszystkim oznajmić ze ja (i z tego co wiem to Kaktus też ) : D ,jade na jagody .Prawdopodobnie jeśli aura będzie sprzyjała oraz ilość spozytego dzisiaj napoju będzie niewielka to : Uwaga : ja i wydaje mi sie ze Kaktus też - jedziemy skutami. ..
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2017 11:00 spotkanie na BP /MC - Dąbrowskiego na wylocie z Poznania przy BaranowoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Podróż dobiega końca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 No kurczę Piotruś i Marek zawitali szkoda że nie mogłem się z wami spotkać, pozdrowionka. Ps. Ale za to ja ze SławoyemAMD opiłem nasze spotkanko hi hi.
Marek 377 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Podziękowania za super organizację. Super wypad szkoda że nie mogliśmy być do końca. Szczególne podziękowania dla przemiłych przedstawicieli GZ za odwiedziny .Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy kris02 Opublikowano 23 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2017 Fajny wypad aż żal d..... ściska
Kaktus Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Dzięki za kolejny ciekawy wypad z przygodami i jagodami
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 23 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2017 Marek zapomniałem Ci dac naklejki.....jak zobaczyłem je w kuferku to już Was nie było : ) ..Na następnym spotkaniu Ci przekaże .... Wypad super ,kolejny udany dzień w doborowym towarzystwie .DZIĘKI WSZYSTKIM ZA MIŁĄ ATMOSFERE -jak zawsze
PINKI Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Ja również dziękuje Wam wszystkim za miłe spędzony czas. Zybex nas przegonił przez lasy i góry ale było super P.S. Amelii baterie padły o 21:20 w drodze do domu - masakra skąd ona ma tyle siły.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2017 Było mega SUPER - dziękujemy wszystkim.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2017 Miło spędzony dzień z wesołą Ekipą. Dziękuję . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2017 Drek - lepiej puszkami niż z puszkami do skupu.Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2017 Godzinę temu, ZYBEX napisał: Drek - lepiej puszkami niż z puszkami do skupu.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi