Sobier Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 1500 schodów co to dla ciebie Paweł i proszę nie pokazywać tylu zakrętów bo normalnie nie ręczę za siebie
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2017 No masz kolega....Złapał mnie na gorącym uczynku podczas pilnowania sprzętów.Ech nic się nie da po ściemniać przy tym Pawle byle do urlopu
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2017 Trasa Transfogarska naprawdę przez duże T , polecamy. Tak jak Paweł napisał. .... zaje.... dużo schodów, ale być i nie odwiedzić Hrabiego Draculi, szkoda więc trzech Dzielnych wytypowano i poradziliśmy uff. Potem troszkę przygód z drogą której prawie nie było. .... kamienie i piach . Skończyło się bezpiecznie. A wieczór tradycyjnie kolacja, basen i dzielenie się wrażeniami. Poniżej klika fotek Pozdrawiam. I zapomniałam dodać że dziękujemy Ci Rypaczku że zachęciłeś Nas na wyjazd na Rumunię
mordek Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Super wyprawa .PozdrawiamWysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka
Pan rypak Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 17 godzin temu, Ania 77 napisał: I zapomniałam dodać że dziękujemy Ci Rypaczku że zachęciłeś Nas na wyjazd na Rumunię Pozdrawiam raz jeszcze.
Marcin 78 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Pozdrowienia dla "wściekłych psów" Patrząc na Wasze zdjęcia życzę szerokośc , przyczepności i super zabawy z zap...pingalania po tych winklach Ps.ale Wam zazdraszczam
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2017 Panie i Panowie Transfogarska jest super ale transalpina to mistrzostwo świata.Prosimy o azyl. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Pan rypak Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 3 minuty temu, pawel883 napisał: Panie i Panowie Transfogarska jest super ale transalpina to mistrzostwo świata.Prosimy o azyl. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Paweł, czekałem na to słowo/podsumowanie -nie myliłem się i ty to potwierdziłeś:)
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzisiaj opadły mgły i wściekłe psy ruszyły, do Huneoary na zamek. Później Transalpina i 4009 zakrętów.... Aż głowa boli z radości.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2017 Opony pewnie do wymiany ... Świetna wycieczka
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2017 Witejcie roztomili, mnie bardziej podobała się Transfogaraska ale nie o tym . Bardzo Wam zazdroszczę wyjazdu no cóż nie mogę się ruszyć z doma. Ania nie pozwalaj Krysowi się wylegiwac przy motorach, poza tym super .
Sympatycy krys70 Opublikowano 8 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2017 Boziu co ja (my) dziś przeżyliśmy nie zapomnę dluuugo. Transalpina jest stworzona dla motocyklistów Zakochałam się.... .... Ania nie pozwalaj Krysowi się wylegiwac przy motorach, poza tym super . Teee synek ktoś musi kasków pilnować Dobra pora spać jutro ambitny plan 2 zamki i miasto Brasov (prawie 600km do przejechania) Dobranoc... byle do urlopu
Sympatycy pawel883 Opublikowano 9 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2017 Dziś dzień jak co dzień gonitwa, gonitwa,zamek, gonitwa,koryto,zamek, gonitwa.Było pięknie .Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2017 Jesteśmy załamani taka przykra wiadomość dziś do Nas dotarła że, już....................niedziela a we wtorek wracamy. A dziś rano Braszów i zamek Bran
DYSIA Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 22 godziny temu, Ania 77 napisał: Jesteśmy załamani taka przykra wiadomość dziś do Nas dotarła że, już....................niedziela a we wtorek wracamy. Anula...wracaj...Depeche...czekają. To tak na otarcie łez...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2017 Jutro wracamy do domu ale dziś zrobiliśmy transalpine DWA razy!!!!. Najpiękniejszy dzień.Olać zamki i inne pierdoły . Ludziska tu niema nic iekawego.JEST ZA TO TRANSALPINA!!!!!Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2017 No ba po Transalpinie jest gdzie pośmigać. 2 godziny temu, DYSIA napisał: Anula...wracaj...Depeche...czekają. To tak na otarcie łez... NO, oczywiście to już tylko chwila.
Valdek_Tychy Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Tą transalpine na tych dwóch rudych zrobiliście ? ile kuni one maja ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2017 335Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2017 Bezpiecznego powrotu ,mega fotki czekam na relacje z podróży na miejscu . haha Paweł z kuniem a Gocha prawie jak trzy korony w tatrach (foto) 18 godzin temu, Valdek_Tychy napisał: Tą transalpine na tych dwóch rudych zrobiliście ? ile kuni one maja ? To ewentualnie zapewne zastępcze pojazdy z AC
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2017 Szerokości w drodze powrotnej i czekamy na zdjęcia ......normalnie żal mi dupe ściska że nie jechaliśmy z Wami tak mocno że nic nie umiałem napisać ale teraz wracacie i mi powoli popuszcza
DYSIA Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Dnia 7/10/2017 o 19:26, pawel883 napisał: .... dziś zrobiliśmy transalpine DWA razy!!!!. Najpiękniejszy dzień.Olać zamki i inne pierdoły . Ludziska tu niema nic ciekawego. JEST ZA TO TRANSALPINA!!!!! To co w przyszłym roku powtórka...to my też się piszemy.
Sympatycy irasko Opublikowano 11 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2017 O tak Pawełku jak DYSIA napisała....jedziemy. ...super wyjazd.
Rekomendowane odpowiedzi