dziadzia Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam kolegów, mam pytanko, wybiera się ktoś do Łagowa na zlot ? A pogoda ma być sprzyjająca, Impreza zaczyna się w czwartek tu dokładne info http://zlotlagow.pl/pl_PL/ Ps. Fajna sprawa może być o 21,20 według organizatora he he
Jezman Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Cześć. A wybiera się ktoś może z Anglii?Ostatnio po Niemczech podróżowałem i pomyślałem ze można by do Łagowa pojechać.
dziadzia Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja tylko w sobotę pozostałe dni praca i to jeszcze popo.
1912michał Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Ale o sobotę chodzi właśnie. Po konkursie mis mokrej podkoszulki do domu do mamy
Sympatycy kris02 Opublikowano 4 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2017 13 minut temu, Kaktus napisał: Ja i Szymon też jedziemy Może na hol się załapie
Termi_N Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie jadę bo mnie nie ma.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 4 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2017 26 minut temu, kris02 napisał: Może na hol się załapie Chyba na Alko - hol Zapasy zrobione na drogę jak na zawodowych nafciarzy przystało 42 minuty temu, Kaktus napisał: Ja i Szymon też jedziemy Obowiązkowo ....
Kaktus Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 I krisaa zabierzemy i Dreka i Zybex pojedzie i będzie jak zawsze zajebiscie Leo jedziesz ??? Roman przed operacja chyb też nie odmówisz
MISIEK Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Mnie chyba nie będzie - jestem na działce...
dziadzia Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 To o której wyjazd? Oczywiście jak nie będzie padać, bo to żadna przyjemność.
Kaktus Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Pogoda nie zachęca - porażka w Poznaniu znowu pada i zimno
dziadzia Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 No to masz szczęście że pada bo u nas leje jak by ktoś z wiadra wylewał, masakra.
1912michał Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Na jutro w pogodynce burze i deszcze na 2oo kiepsko, ale ten konkurs mokrego podkoszulka na zlocie będzie udany i co bez nas
dziadzia Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 2 godziny temu, 1912michał napisał: konkurs mokrego podkoszulka na zlocie będzie udany i co bez nas No proszę proszę nie poznaje kolegi masz racje jutro chyba umarł w butach z wyjazdu, teraz patrzyłem na pogodę po prostu będzie przechlapane hi hi
1912michał Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 2 godziny temu, dziadzia napisał: No proszę proszę nie poznaje kolegi Ja mam całkiem zdrowe odruchy. Jestem do tańca i różańca. Popatrzyć też sobie lubię, a najjeść się idę do domu
dziadzia Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Michał czy ty nastajesz na moje zdrowie chcesz żebym dostał oczopląsu hi hi
Marko7 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Jako, że w temacie zabrałko podstawowych informacji gdzie się spotykacie i o której, postanowiłem się dołączyć do nowo tworzonej formacji "GBUR RACING" i wybrać razem do Łagowa. Wycieczka całkiem przyjemna czasem lekko popadywało ale na miejscu pełen piknik i słoneczko. Trochę się przeciągło, gdyż Prezes poprowadził okolicznymi trasami i wyszło razem 380 km w siodle, jednak za tydzień szykuje się więcej, jeśli oczywiści będzie pogoda to "Gbur Racing" i jego wyznawcy pojadą sobie nad morze na jeden dzień (i być może wypiją 2 piwa na głowę-Prezes jeszcze tego nie określił)....
Marko7 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Godzinę temu, przemo honda napisał: komputer dostal ode mnie polecenie wykasowania tych zdjęc a ten sobie je ustawil na koncu .....echhhhh Skoro komputer nie wykonuje poleceń Prezesa, to jako nieformalny członek składam formalny wniosek o usunięcie go z "Gbur Racing"..... w trybie natychmiastowym hehehe
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 8 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2017 Ale kurki za to rosną -mniam mniam!
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2017 Sierakowskie okolice pełne kurek i jagód a i zlot zacny wczoraj rownież był zakończony mega imprezą nad jeziorem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marko7 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 20 minut temu, Nero_ napisał: Ciekawa fotorelacja z wycieczki nowej formacji ... Tak humorystycznie i żartobliwie
Rekomendowane odpowiedzi